Перейти до змісту

Потрібна консультація по роботі POS терміналів

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Недолік MiniUSB в планшетному використанні - делікатний роз'єм, Потрібно вішати китайський microUSB хаб. Китайці вирішили це питання випустивши Android POS термінал. Роз'єми там повнорозмірні(докстанція),більш пристосований для точок продажу

В планшетних виконаннях мені до вподоби бездротові рішення - Бездротовий фіскальний принтер(BT, WiFi). Блутуз сканер ШК, Принтер чеків(нефіскал) - езернетом до роутера. І все - не треба дротів...Не вистачає масивної докстанції для зарядки бо роз*ємчик швидко вбють. Можливо TypeC більш стійкий, не знаю не юзав

Опубліковано
5 минут назад, sergkots сказал:

Через miniUSB можна підключати кілька пристроїв? Щоб була зарядка та ще й периферія?

Опубліковано
22 хвилин тому, Witiok сказано:

Недолік MiniUSB в планшетному використанні - делікатний роз'єм, Потрібно вішати китайський microUSB хаб. Китайці вирішили це питання випустивши Android POS термінал. Роз'єми там повнорозмірні(докстанція),більш пристосований для точок продажу

В планшетних виконаннях мені до вподоби бездротові рішення - Бездротовий фіскальний принтер(BT, WiFi). Блутуз сканер ШК, Принтер чеків(нефіскал) - езернетом до роутера. І все - не треба дротів...Не вистачає масивної докстанції для зарядки бо роз*ємчик швидко вбють. Можливо TypeC більш стійкий, не знаю не юзав

Я буду робити так, що шнур до microUSB буде втикнутий завжди та зафіксований в додатковому корпусі. Знаю, що вбиваю батарею, але роз'єм буде цілий. 

Опубліковано

Type c нестійкіший.  Але більше енергопровідний. Спалити легше, батарею швидше вбьете.  Плюс на сьогодні планшет стане дорожче. 

На сьогоднішній день і резонансовскі марії і датекси мають rj 45. Тому мережеве підключення без проблем. Також варіацій на тему блутуза масса.  

Якщо потрібен реєстратор і розглядаєте варіанти можу надати певні рекомендації

Опубліковано

Хм наче не бачив такого в протоколі.  Можливо і є а можливо і ні.  Ну але там класичний протокол який описується для торгової досить швидко.  

Опубліковано

Який класичний протокол?

Щоб фіскалка працювала по мережі то у неї в кішках повинен бути tcp сервер, для того щоб не придумувати велосипед - скоріш за все http сервер. Може що змінилось за останній рік, але датекси (марії і мініки) раніше використовували езернет тільки для конекту з серверами податкової чи прокладки. Тобто вони вміли відправляти пакет і отримувати відповідь.

Опубліковано
33 хвилин тому, LSD сказано:

Type c нестійкіший.  Але більше енергопровідний. Спалити легше, батарею швидше вбьете.  Плюс на сьогодні планшет стане дорожче. 

Не зрозумів про спалити та дорожче чого стане планшет.

35 хвилин тому, LSD сказано:

На сьогоднішній день і резонансовскі марії і датекси мають rj 45. Тому мережеве підключення без проблем. Також варіацій на тему блутуза масса.  

Якщо потрібен реєстратор і розглядаєте варіанти можу надати певні рекомендації

Це не реєстратор.

Це дещо нова система для оптимізації та покращення торгівлі.

В першу чергу вона буде зорієнтована на малий бізнес - де фіскалки та чеків поки не потрібно. Пропонувати буду ПЗ під планшети.

Другим етапом хочу підключати периферію. Також розглядаю варіант апгрейда діючих POS терміналів, через що і виникло питання про їх ПЗ.

Старі термінали мало цікавлять через специфіку роботи - у мене планується інтерактив із клієнтом, планшет саме те.

Опубліковано

У всіх нинішніх фіскалок є модуль тср кліент і сервер.  Він працює для інкасацій в дфс.

Тепер адаптували до класичної співпраці. 

Тупе ц дорожчий бо по матеріалам виходить дорожче.  Відповідно дешевим планшет не буде. 

Нефіскальний друк?  Тут практично будь який термопринтер згодиться. 

Опубліковано
11 годин тому, Zeuss сказано:

Який класичний протокол?

Ось ці вже вміють. І сервісна консоль для Андроїда ніби є. 

Таку штуку пропонують Київські автоматизатори від Екселліо: 

По реєстраторам реалізацій є вже для всього:

https://infostart.ru/public/331573/

https://infostart.ru/public/376254/ 

Опубліковано
12 годин тому, sergkots сказано:

Це не реєстратор.

Для термопринтерів 1С пропонує готовий драйвер блутуз для підтримки  команд по епсоновскому протоколу : ESC/POS 

Опубліковано

Доречі по 1С, ніхто ж не знає коли держспецзвязок почне бігати по підприємствам і підприємцям з перевіркою на софт від забороненої компанії з країни агресора.

Опубліковано

Немає заборони торгових марок чи використання ПЗ. Є заборона фінансової співпрації. 

Тому кажіть користуюся в демо режимі а грошей заплатити права не маю  :) 

Але можна і своє Native написати щось для роботи, звичайно. Буде і швидше  і зрозуміліше. Ну але як його пришити до вцілому обліку і на скільки воно підтримуватиме модифікацію це вже питання. 

Опубліковано
On 13.11.2017 at 22:08, sergkots сказано:

Це дещо нова система для оптимізації та покращення торгівлі.

В першу чергу вона буде зорієнтована на малий бізнес - де фіскалки та чеків поки не потрібно. Пропонувати буду ПЗ під планшети.

Другим етапом хочу підключати периферію. Також розглядаю варіант апгрейда діючих POS терміналів, через що і виникло питання про їх ПЗ.

Старі термінали мало цікавлять через специфіку роботи - у мене планується інтерактив із клієнтом, планшет саме те.

Як щось вийде, або матимете бажання,  розкажете покажете :) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...