Перейти до змісту

«Яровиця» чи «Світлий хутір» ...

Maystr78

Рекомендовані повідомлення

Усім привіт! Хочу почути сторонню думку щодо даних забудовників. Ми багатодітна сім‘я. Потрібно збільшити площу. Живемо в трикімнатній. Вирішили покращити умови проживання. Для нас ідеальним буде варіант одно+двокімнатна квартира. Об‘єднати. Діти підростуть- роз‘єднати і хоча б чимось допомогти в майбутньому. Розглядаємо Яровицю і Світлий хутір. Думки в голос. Мінуси Яровиці: місце розташування, немає нормального наземного парко місця, «мурашник», невідомо чи добудують. Плюси: гарна забудова, підходить ідеально планування ( об‘єднати-роз‘єднати), на скільки видно якісні матеріали, утеплення мін вата , фасад цегла. Світлий хутір. Мінуси: не бачиш, що буде в кінечному результаті, жоден будинок ще не збудований, одно під іздність, планування, матеріали, невідомо чи добудують...Влаштовує: парко місця, розташування. Тихо і спокійно. Можливо є якісь думки з цього приводу. Потрібна незалежна думка. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю, що кращого варіанту ніж купівля власного будинку за містом бути не може.

А Яровиця й Хутір, це приблизно одне й те саме, тому скільки людей, стільки й буде думок, і повірте, всі вони будуть різні.

В таких випадках самому потрібно приймати рішення, враховуючи майбутнє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Яровиці викладали раніше фото халтур в квартирах. Із казковою оселею вроді все більш-менш в їх пілотному будинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://www.olx.ua/obyavlenie/budinok-boratin-noviy-z-komunkatsyami-ta-kamnom-15-sm-uteplennya-dom-IDspKsu.html#4f0e63273b

Набагато кращий варіант,квартира то і є мурашник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, AnryABC сказал:

https://www.olx.ua/obyavlenie/budinok-boratin-noviy-z-komunkatsyami-ta-kamnom-15-sm-uteplennya-dom-IDspKsu.html#4f0e63273b

Набагато кращий варіант,квартира то і є мурашник.

І там, і там є свої плюси. Боратин і будь-який будинок - це абсолютна залежність від особистого авто і віддаленість усієї інфраструктури(хоча це і нинішніх новобудов стосується).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, що в Атланті зручно переплановувати і обєднувати квартири. Якщо купуватимете в секції, що ще не здана то отримаєте зразу готові документи на обєднану квартиру.

+ значно дешевше за Яровицю і Хутір

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...