Перейти до змісту

навігація

natalka)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, Demeter сказал:

Here Maps

На W 10 уже нема.

4 минуты назад, Demeter сказал:

якщо навігація таки потрібна

Щоб треки малювало (в лісі наприклад).  Якусь скачав (калькулятор gps ), російськомовна, малює, але наворочена - жуть.

13 минут назад, Demeter сказал:

Так, SmartComGps швидкий і відносно безглючний софт для навігації по растру на приладах з Симбіан

Де це скачати?

Опубліковано

як виявилося маю на ПК карти для мапс.мі по всій Україні (формат *.mwm). 

кому треба - кажіть закину

Опубліковано
В 16.10.2017 в 21:45, natalka) сказал:

Раніше користувалась навігатаром на телефоні Maps.me

Мене влаштовував повністю. Сьогодні при загрузці нових карт через гугл маркет зіткнулась з проблемою що не грузить - взагалі ніяких. Підозрюю що через те, що карти з російським корінням... 

Що робити? Є якісь шляхи вирішення цієї проблемки? Чи є якійсь інший аналог, бажано офлайн карти.

Скачав тільки що цю програму. Загрузив карту Волинської області, Угорщини. Без пролем все загрузилось. Можливо потрібно переустановити програму?

Опубліковано
В 23.10.2017 в 22:27, Юріч сказал:

...Без пролем все загрузилось. Можливо потрібно переустановити програму?

Та ще на наступний день після створення теми - запрацювало. Я якраз встигла перед виїздом все закачати. То напевно був якийсь тимчасовий збій. Так що відбулась легким переляком. Але на майбутнє, точно про запас потрібно мати пару карт в різних навігаторах.

Османд скачала, буде час, потестую на знайомих місцях. Спочатку скачала лише карту доріг - то взагалі не могла вибрати маршрут (так як звикла на карті відмічати куди мені потрібно), а коли вже скачала і стандартну карту, то все стало на свої місця. Налаштування не порівнявати з  мепс.мі, там і щодо якості дороги і щодо швидкості. Вообщем, дякую, буду пробувати ;)

P.S. А на рахунок офлайнових карт гуглмапс - я не розумію чому там карти треба скачувати виділеними  квадратами а не областями(чи їх аналогами)  чи країнами? Чи можна якось по-іншому? А вдруг я не Все виділю, чи заїду трошки дальше виділеного квадрата? - короче не подобаються мені їх офлайнові карти...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...