sss381 Опубліковано 20 Жовтня, 2017 в 20:30 #26 Опубліковано 20 Жовтня, 2017 в 20:30 3 минуты назад, Demeter сказал: Here Maps На W 10 уже нема. 4 минуты назад, Demeter сказал: якщо навігація таки потрібна Щоб треки малювало (в лісі наприклад). Якусь скачав (калькулятор gps ), російськомовна, малює, але наворочена - жуть. 13 минут назад, Demeter сказал: Так, SmartComGps швидкий і відносно безглючний софт для навігації по растру на приладах з Симбіан Де це скачати?
Saddy Опубліковано 23 Жовтня, 2017 в 19:04 #27 Опубліковано 23 Жовтня, 2017 в 19:04 як виявилося маю на ПК карти для мапс.мі по всій Україні (формат *.mwm). кому треба - кажіть закину
Юріч Опубліковано 23 Жовтня, 2017 в 19:27 #28 Опубліковано 23 Жовтня, 2017 в 19:27 В 16.10.2017 в 21:45, natalka) сказал: Раніше користувалась навігатаром на телефоні Maps.me Мене влаштовував повністю. Сьогодні при загрузці нових карт через гугл маркет зіткнулась з проблемою що не грузить - взагалі ніяких. Підозрюю що через те, що карти з російським корінням... Що робити? Є якісь шляхи вирішення цієї проблемки? Чи є якійсь інший аналог, бажано офлайн карти. Скачав тільки що цю програму. Загрузив карту Волинської області, Угорщини. Без пролем все загрузилось. Можливо потрібно переустановити програму?
natalka) Опубліковано 26 Жовтня, 2017 в 11:25 Автор #29 Опубліковано 26 Жовтня, 2017 в 11:25 В 23.10.2017 в 22:27, Юріч сказал: ...Без пролем все загрузилось. Можливо потрібно переустановити програму? Та ще на наступний день після створення теми - запрацювало. Я якраз встигла перед виїздом все закачати. То напевно був якийсь тимчасовий збій. Так що відбулась легким переляком. Але на майбутнє, точно про запас потрібно мати пару карт в різних навігаторах. Османд скачала, буде час, потестую на знайомих місцях. Спочатку скачала лише карту доріг - то взагалі не могла вибрати маршрут (так як звикла на карті відмічати куди мені потрібно), а коли вже скачала і стандартну карту, то все стало на свої місця. Налаштування не порівнявати з мепс.мі, там і щодо якості дороги і щодо швидкості. Вообщем, дякую, буду пробувати P.S. А на рахунок офлайнових карт гуглмапс - я не розумію чому там карти треба скачувати виділеними квадратами а не областями(чи їх аналогами) чи країнами? Чи можна якось по-іншому? А вдруг я не Все виділю, чи заїду трошки дальше виділеного квадрата? - короче не подобаються мені їх офлайнові карти...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.