Перейти до змісту

Ошо, всі за і проти

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

zaHARE 

коли Кличко вліз в політику, він перестав бути боксером, так само й ти, коли вліз в політику, перестав бути провідником духовності й правильного способу життя. Значить таки недостатньо бути веганом й сповідувати те, що ти сповідуєш, щоб вийти на вищий рівень духовності. То все, звичайно, моє імхо

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В 28.10.2017 в 19:57, MANJAK11 сказал:

zaHARE 

коли Кличко вліз в політику, він перестав бути боксером, так само й ти, коли вліз в політику, перестав бути провідником духовності й правильного способу життя. Значить таки недостатньо бути веганом й сповідувати те, що ти сповідуєш, щоб вийти на вищий рівень духовності. То все, звичайно, моє імхо

Я не монах і не відречений(садху). Я сімейна людина,переживаю за свою родину.Це природньо.Не бачу протиріч. Крім того я не лізу в професіональну політику,тому порівняння з Кличком недоречне. Багато речей не такі,якими видаються спочатку.Я звик у всьому  ретельно розбиратись.Я навіть роутер не купую доки не перечитаю декілька форумів,сотні відгуків і оглядів. Це форум,спілкування різних людей,де кожен в праві висловити свою думку,свої роздуми і взнати думку інших.На різні теми.  І якщо моє бачення не співпадає з баченнями іншого,то для мене це не проблема.Кожен має право висловити власну думку. Тому я навіть на 99% не мінусую нікого.
  Не розумію причин,які змусили тебе зробити цей допис.Щоб мені стало соромно? Мені нема чого встидатись,я аргументую кожен свій допис і даю відповіді.І можу також помилятись і визнати помилку коли мені наводять вагомі контраргументи. В мене немає іллюзій стосовно любої влади.В Бхагавад Гіті написано,що в епоху Калі(теперішня епоха),яка називається ще епохою розбрату,всі правителі негідники. Чому? Тому відсоток людей з такими якостями в цю епоху максимальний і збільшується з кожним поколінням. 
  По мірі того,як збільшується мій духовний досвід,поступово я втрачаю цікавість до непотрібних матеріальних речей. І з часом,коли я перестану себе ототожнювати з соціумом,народом,нацією тощо,мабуть відпаде й політика. Вищий смак завжди витісняє нижчий.Дякую тобі,що нагадав мені про це. 

Опубліковано
4 часа назад, zaHARE сказал:

І з часом,коли я перестану себе ототожнювати з соціумом,народом,нацією тощо,мабуть відпаде й політика. 

Скоріше би.

Опубліковано

Ги, мене завжди прикалує, коли люди несуть всіляку псевдовисокодуховну херню, а в сусідній темі, з явним задоволенням, обмазуються гівном з ніг до голови.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 04.11.2017 в 15:35, Cherman сказал:

Ги, мене завжди прикалує, коли люди несуть всіляку псевдовисокодуховну херню, а в сусідній темі, з явним задоволенням, обмазуються гівном з ніг до голови.

Всі ми люди, практично неможливо жити в суспільстві і не піддаватись йому.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Спочатку, мене балаканина цього індуса надихала, але через деякий час зрозумів, що сильно багато слів, за такою лавиною не розгледіти навіть орієнтири куди варто рухатись. Тому все, завязав з Ошо, та й взагалі з всіма пошуками правди, копати треба було трохи ближче, а ніж здавалось на перший погляд.

• 6 місяців потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Дуже цікавий cеріал від Netflix по даній темі. Не просто хронологія розвитку діяльності та життя комуни, течії а ще й багато персонажів і сподвижників Ошо, дуже шустрих чи просвітлених, самі вже вирішуйте. Але те що вони почали чворити в штатах - це щось нереальне. Одним словом є на що подивитись

( п.с.: качав звідси http://rutor.info/torrent/620368/osho-gorod-grez_dikaja-dikaja-strana_wild-wild-country-s01-2018-webrip-720p-jimmy-j )

завантаження.jpeg

Опубліковано
On 16.06.2018 at 07:07, fisherman friend сказано:

Дуже цікавий cеріал від Netflix по даній темі. Не просто хронологія розвитку діяльності та життя комуни, течії а ще й багато персонажів і сподвижників Ошо, дуже шустрих чи просвітлених, самі вже вирішуйте. Але те що вони почали чворити в штатах - це щось нереальне. Одним словом є на що подивитись

( п.с.: качав звідси http://rutor.info/torrent/620368/osho-gorod-grez_dikaja-dikaja-strana_wild-wild-country-s01-2018-webrip-720p-jimmy-j )

завантаження.jpeg

Випадково на днях потрапила на цей документальний мінісеріал. Так, цікавий, але тут взято лише один період - заселення в Оригоні, коли Ошо взагалі вів мовчазне беслівне життя. Тому давати аналіз діям Ошо дуже складно... Краще читати його бесіди та й думати )

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 6/19/2018 at 3:24 PM, Лучанка Тетяна said:

Краще читати його бесіди та й думати )

повнiстю згоден!)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...