Перейти до змісту

Хто зараз що читає / прочитав

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прослухав Джон Уиндем "День триффидов". В принципі - непогана книжечка.

Почав слухати Едмонда Гамільтона "Город на краю света". :)

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

читаю:

Гюнтер Грасс - "Жестяний Барабан"

Н. Лі - "Основи навчального академічного малюнку"

І. В. Способін - "Елементарна теорія музики"

Останнім часом прочитав:

А. і Б. Стругацькі - "Отягощенные злом"

А.Камю - "Сторонній"

Д. Хеллер - "Уловка 22"

Н. Танігава - "Меланхолія Харухі Судзумії" (^__^)

М. Крайтон - "Восходящее солнце"

Р. Бах - " Біплан" (як і його "Чайку" подарували, я б такого г. сам читати не став)

і ще якісь 3 книжки з серії "Українська фантастика" - теж подарували, авторів і назв не запам'ятав, але одна книга навіть нічого так була.

Планую прочитати:

Р.Шеклі - "Координати Чудес"

Д.Орвелл - "1984"

R.A Fletcher - "Steam-ships, the story of their development to the present day 1910"

Г.А. Гребенщекова - "120-гарматний корабель "12 апостолів""

М. Коломієць - "Сухопутні лінкори Сталіна"

З того що прочитав, перші три можу рекомендувати для читання.

Ну а далі видно буде.

Опубліковано
Р.Шеклі - "Координати Чудес"

сподобалось? Ще такого не читав, а я люблю як пише Шеклі і не хотілось би розчаровуватись в ньому, якщо цей витвір виявиться нецікавим...

Опубліковано

Я його ще тільки планую читати. Але планую саме тому що мені цю книгу відрекомендували як кращу з кращих і що будь-яка інша фантастика навіть близько не стояла поруч. Стало цікаво перевірити чи справді воно так.

Опубліковано

Прочитала Агата Крісті "Таинственный противник"

Почала Ф.М. Достоевский "Бедные люди".

Класика все-таки не старіє. Як на мене. :)

Опубліковано

Прослухав Дмитрия Глуховского "Сумерки".

Від цієї книги я чекав НАБАГАТО більшого. Загалом - не дуже сподобалась. Хоча послухати можна. Нудна якась. Ідея, висвітлена в книзі непогана, хоча і не нова.

Зараз почав Едмонда Гамільтона "Молот Валькаров".

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Я його ще тільки планую читати. Але планую саме тому що мені цю книгу відрекомендували як кращу з кращих і що будь-яка інша фантастика навіть близько не стояла поруч. Стало цікаво перевірити чи справді воно так.

Однозначно варто! Читав років 10 назад правда, але не думаю, що розчарувався, прочитавши б зараз :)

Опубліковано

А я добила нарешті Ірену Карпу "Супермаркет самотності" і 4 книжки Стефані Маєр "Сутінки". Зараз в планах Люко Дашвар "Молоко з кров"ю"

Опубліковано

Щойно дочитала. Читалося легко на одному диханні. Сподобався і сюжет і те що книжка легко читається (я за день її вбила)

Опубліковано

Leopolis multiplex - книжка про Львів, яка є спробою зафіксувати на папері інтелектуальні дискусії про місто Лева, що впродовж тривалого часу відбувалися на сайті львівського інтернет-видання zaxid.net.

А до цього була Мануела Гретковська "Жінка і чоловіки".

Опубліковано

Прочитала Жадана

* Цитатник (2005)

* Ефіопія (2009)

* Біґ Мак (сборник рассказов) (2003)

* Депеш Мод (2004)

* Anarchy in the UKR (2005)

* Гімн демократичної молоді (2006)

Вишневського

* Одиночество в сети

* Повторение судьбы

* Любовница

Харукі Муракамі

* Норвежский лес

хочу прочитати

* щось із Карпи

* Ірен Роздобудько

* Я, "Победа" и Берлин Кузьми

Опубліковано

Брюс Стерлінг, "Схізматриця". Щось птягнуло читати книжки в паперовому вигляді, ввечері на кухні :)

Також на черзі "Чапаєв і пустота" Пелевіна. Чув багато гарних відгуків, нарешті дійшли руки.

Опубліковано

А я взялася за Дена Брауна "Втрачений символ", початок як і в фільмах цікавий та насичений образами і подіями.

В електронному вигляді читати не подобається, краще по-старинці: на диванчику з пледиком і кружкою чаю або перед сном, хоча помітила, що коли починаю читати перед сном (типу "пару сторінок і спаць"), то коли книжку з рук випускаю - вже й на роботу пора.....

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Трошки читнув класичної НФ:

Урсула Ле Гуин:

"Планета изгнания" - непогано

"Город илюзий" - цікаво

"Левая рука тьмы" - скучновато

Опубліковано

З укр. суч. літ. мені особливо подобається Ірен Роздобудько. Дуже рекомендую "Гудзик", "Зів"ялі квіти викидають", "12 або виховання жінки в умовах, непридатних до життя", "Амулет Паскаля", "Шості двері".

Дуже гарно, не зовсім звичною українською діалектикою пише Таня Малярчук. Читається на одному диханні "Згори вниз", "Мовчати".

+ Люко Дашвар.

Опубліковано

Так, те що прочитав з початку осені по кінець 2009. :)

Любко Дереш - всі твори:

"Культ"

"Поклоніння ящірці"

"Архе"

"Намір!"

"Трохи пітьми"

Просто захотілось побачити, що ж то за вундеркінд-графоман такий. :) В принципі непогано, і читається легко, тільки від "Архе" можна мозок зламати. :wacko:

Харукі Муракамі - перечитав всі романи, крім тих, що були прочитані десь пару років тому :)

"Слушай песню ветра"

"Пинбол 1973"

"Охота на овец"

"Дэнс, Дэнс, Дэнс"

"Страна Чудес без тормозов и Конец Света"

"К югу от границы, на запад от солнца"

"Мой любимый sputnik"

"Послемрак"

+ ще збірка повістей "Хороший день для кенгуру"

Чекаю на "1Q84", сподіваюсь, десь на початку літа з'явиться в перекладі. В японців зараз це самий-самий бестселер. :) І збірки подочитую, які ще не читав. Словом, Муракамі я просто обожнюю :):0070:

Ну і ще "Generation П" Пелевіна. Думаю, багато хто читав. Сам дивуюсь, як він раніше пройшов мимо моєї уваги. Бомба. :_25:

До речі, вже одноіменний фільм зняли. Обіцяють випустити в прокат цього року (нарешті)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...