Перейти до змісту

Хто зараз що читає / прочитав

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

иии, поржав! :)

Толєг, ну фатить новічків лякать своїм визивающім повєдєнієм! Вони ж можуть подумати, що ви грубіян :)

Для новачків Борди: серед обітатєлєй форума єсть іскромьотниє лічності, поведінка яких спеціально непідготовленими особами може сприйматися з ужасом. Але незважаючи на це вони переважно в жизні білі і пушисті, просто перед спілкуванням варто вмикати почуття гумору і трішки здорового сарказму ;) Після проживання буквально пару місяців на Борді ви їх льогко вичислите по повєдєнію, вони люблять іздіватися над салагамі :)

Але всьо-такі прохання: колєгі-бібліофіли, давайтє вернемо дискусію в тему чтєнія і будемо полемізувати, а не офтопити ;)

П.С. Якщо раптом в когось вмикач "почуття гумору" стоїть в положенні "викл.", то хочу відкрити маленьку таємницю: люди, які тут пишуть олбанським, суржиком чи взагалі загадковою мовою, переважно в реальному житті можуть дати фору іншим дописувачам як в українській, так і в російській граматиці і орфографії :)

Опубліковано

Рома,то у мене защітна рєакція на визивающє повєдєніє прієжжіх гуру новічьків. а так- ми жиж только радиіміластіпросім

пе се. і то, шо я грубіян я нікагда і не скривав

Опубліковано

якраз на День Незалежності дочитав Шкляра - Чорний Ворон. класна книжка, треба щоб побільше таких писалося для українців - бо занадто розмили/спотворили історію савєцькі окупанти.

Опубліковано

Сьогодні дочитала "Норвежський ліс" Харукі Муракамі. Зацікавило, що багато дописувачів-прихильників творчості Муракамі відзначити цей твір серед своїх улюблених. І я ні разу не розчарувалась. Життя як воно є - переплетіння простих, на перший погляд буденних речей з важливими значущими подіями, кохання і втрати, біль і відчай, намагання віднайти у всьому цьому хаосі себе справжнього... І цей неповторний стиль оповіді - обожнюю його.

Опубліковано

Стефан Цвейг, "Нетерпение сердца".

Австрийский писатель Стефан Цвейг - автор великолепных новелл и увлекательных жизнеописаний ярких исторических личностей. Особое место в его творческом наследии занимает роман "Нетерпение сердца". История любви красивой и богатой хромоножки к юному лейтенанту австрийской армии прекрасна и печальна. Ни за какие деньги не может купить богач Кекешфальва счастье для своей больной дочери. А влюбленное сердце ранимо и нетерпеливо, оно не может ждать...

Опубліковано

В.Пикуль "Миниатюры". Цікаві маловідомі факти з життя видатних людей. Заодно й шкільну програму з історії повторила :)

На черзі ще один твір цього ж автора - Моонзунд.

Опубліковано

В.Пикуль "Миниатюры". Цікаві маловідомі факти з життя видатних людей. Заодно й шкільну програму з історії повторила :)

На черзі ще один твір цього ж автора - Моонзунд.

:ok2:

Це звідти:

"Россия - это такая страна, которой можно нанести поражение, но которую нельзя победить!" ©Моонзунд

Опубліковано

Dzherom_K._Dzherom__Troe_v_lodke_ne_schitaya_sobaki.jpg

"Идет время, сменяются эпохи, но читатели по-прежнему не могут оторваться от совершенно невероятной истории путешествия троих беззаботных английских джентльменов, пустившихся в плавание по Темзе вместе со своим любимцем - фокстерьером Монморенси.

Забавные недоразумения, веселые коллизии и полные комизма ситуации, из которых герои выходят, неизменно сохраняя истинно британское чувство собственного достоинства, и сегодня поражают своей оригинальностью и неувядающим юмором"

Напевно кожен з нас дивився фільм...Проте, як на мене, книга цікавіша!

Опубліковано

Ремарк "Жизнь взаймы"... Книга дуже вразила... Це один з творів, який через деякий час знову захочеться перечитати.

Опубліковано

На відпочинку на морі прочитав "Американську трагедію" Драйзера. Тре ще фільм глянути...

Між іншим, Yuliya, Zeuss, Olesya, як там "Норвежський ліс", фільм? В мене посидючості не вистачило його додивитись... :/

Опубліковано

Я ще не дивився.. Тим більше, ніколи не бачив достойної екранізації жодного твору, тому поки що в раздуміях чи дивитись взагалі.

Опубліковано

Як виявилось - сьогодні виповнилось би 70 років Довлатову...

Выносил я как–то мусорный бак. Замерз. Опрокинул его метра за три до помойки. Минут через пятнадцать к нам явился дворник. Устроил скандал. Выяснилось, что он по мусору легко устанавливает жильца и номер квартиры.

В любой работе есть место творчеству.

Хармс говорил:

– Телефон у меня простой – 32–08. Запоминается легко: тридцать два зуба и восемь пальцев.

Горбовский, многодетный отец, рассказывал:

– Иду вечером домой. Смотрю – в грязи играют дети. Присмотрелся – мои.

Я уверен, не случайно дерьмо и шоколад примерно одинакового цвета. Тут явно какой–то многозначительный намек. Что–нибудь относительно единства противоположностей.

Тигры, например, уважают львов, слонов и гиппопотамов. Мандавошки – никого!

Прогуливались как-то раз Шкляринский с Дворкиным. Беседовали на всевозможные темы. В том числе и о женщинах. Шкляринский в романтическом духе. А Дворкин — с характерной прямотой. Шкляринский не выдержал:

— Что это ты? Все — трахал, да трахал! Разве нельзя выразиться более прилично?!

— Как?

— Допустим: «Он с ней был». Или: «Они сошлись...»

Прогуливаются дальше. Беседуют. Шкляринский спрашивает:

— Кстати, что за отношения у тебя с Ларисой М.?

— Я с ней был, — ответил Дворкин.

— В смысле — трахал?! — переспросил Шкляринский.

Випадкові цитати з "Соло на ундервуді". Я заліп...

Опубліковано

На відпочинку на морі прочитав "Американську трагедію" Драйзера. Тре ще фільм глянути...

Між іншим, Yuliya, Zeuss, Olesya, як там "Норвежський ліс", фільм? В мене посидючості не вистачило його додивитись... :/

Чесно? - Ще не дивилась:). У мене взагалі не вистачає посидючості на фільми, а останнім часом ще й справ багато. Але за посилання дякую, подивлюсь обов"язково. Цікаво все-таки, який то він - Муракамі екранізований.

Опубліковано

Як виявилось - сьогодні виповнилось би 70 років Довлатову...

Порадьте мені щось з Довлатова. Цього літа прочитала "Иностранку" - щось не вразило. Але хотілося б відкрити його для себе.

Опубліковано

Порадьте мені щось з Довлатова. Цього літа прочитала "Иностранку" - щось не вразило. Але хотілося б відкрити його для себе.

Ооууу. Ну в ньому є якась міра геніальності. А такі автори або сприймаються або ні.

"Заповідник" однозначно. Без грузу і на перше відчуття - легенько. А далі, якщо піде, я складу список по спаданню.

Опубліковано

О, ти мені дитинство нагадав, я той фільм напам'ять знала.

Вдала постановка Маріонас Гедріс :ok2:

Опубліковано

Свіжокуплене.

Нікколо Мак`явеллі

Державець

031974593.gif

Італійський політик, філософ, історик, письменник, поет і комедіограф Нікколо Мак'явеллі (1469—1527) особливої слави зажив своїм знаменитим твором «Державець» (1513), в якому він зробив спробу сформулювати загальні закони політичного життя, викласти суть «ремесла політика», а також визначити роль і місце державця в Європі та Італії XVI століття. У наші дні ці питання набули надзвичайної гостроти та актуальності.

Також до видання увійшли «Флорентійські хроніки» (1520— 1525), в яких відтворено історію Флоренції від Давнього Риму і до встановлення синьйорії Медічі 1434 року.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...