Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 хвилин тому, Cherman сказано:

Я щось ніфіга не зрозумів. Розтовкмачте слоупку.

То як фільм"Начало" треба дивитися почитати пару разів,бо таке навіть у детективах ненаперевикручюють.

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 хвилин тому, Cherman сказано:

Почитав мордокнигу панянки-топікстартера, то аж якось стрьомно стало.:ohmy:

А я у (ФБ) так вчитався смачно,так цікаво уууу..якщо то хоч на 50% правда,то не стрьомно то пісєц какойта)

Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Я щось ніфіга не зрозумів. Розтовкмачте слоупку.

Вчора додивився Твін Пікс  третій сезон, думав що нічого не зрозуміло, поки не прочитав цю тему :)

Опубліковано
Цитувати

бачив старого (батька) Величка 2 тижні тому на пошті. Забирав (не забрав) якусь посилку звідкись.

А візуально він як? Не змінився? І чому не забрав посилку?

Опубліковано
2 годин тому, snouden сказано:

А візуально він як? Не змінився?

постарів. за стільки років і я постарів. (Аверс ще над Трояндою був, потім на Соборності переїхав)

2 годин тому, snouden сказано:

І чому не забрав посилку?

поїхала назад. Не дочекалася.

PS - коли ти хочеш процитувати - натискай "цитата" - тоді мені прийде повідомлення, що мене процитували.

Якби не глянув у тему - не знав би.  (на тему не підписаний, все одно грохну.)

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

постарів. за стільки років і я постарів. (Аверс ще над Трояндою був, потім на Соборності переїхав)

поїхала назад. Не дочекалася.

PS - коли ти хочеш процитувати - натискай "цитата" - тоді мені прийде повідомлення, що мене процитували.

Якби не глянув у тему - не знав би.  (на тему не підписаний, все одно грохну.)

Нажаль такі відповіді типу "поїхала назад - не дочекалась" нічого не проясняють, а навпаки

Опубліковано

В мене стався якийсь цілком логічний з огляду на ситуацію збій, не могла тут надати відповідь, тому, що могла, те по суті відповіла у фб. Спасибі за інформацію.

Опубліковано
32 хвилин тому, Oli сказано:

Бля грохай тему!!!!

Нашо! хай побуде ще трішки,тож капєц як цікаво:

Цитувати

не могла тут надати відповідь, тому, що могла

:huh: тяга я балдєю))

Опубліковано
9 годин тому, snouden сказано:

Нажаль такі відповіді типу "поїхала назад - не дочекалась" нічого не проясняють, а навпаки

бля! До чого т це сказав? 

Я сказав, що бачив старого Величка на пошті, що він хотів забрати якусь посилку. Бо він стояв в черзі переді мною. Чи мені непох*уй що він там робив і чого він її не забрав?

Я просто констатував факт того, що я його бачив живим і здоровим.

Посилку він не отримав, бо працівник пошти сказала, що посилки немає, поїхала назад вчора. Забрали не вчасно.

Що не ясно в моїх словах?   І що мої слова не проясняють??

Ти може з однієї палати із автором теми?

Опубліковано
4 hours ago, Dana Velychko said:

В мене стався якийсь цілком логічний з огляду на ситуацію збій, не могла тут надати відповідь

Цей супер шпіонський, організований вбивцями та сбушними хакерами збій ‒ обмеження на кількість постів для новачків форуму
Ситуація починає прояснятися.... :)

Опубліковано

Ну, йопта, не втримався і заглянув на сторінку Дани Величко у фейсбуці.
Жила собі нормальна творча дівчина, постила різні митецькі штуки та свої роботи. До липня 2017 року їй і в голову не приходило що всіх її родичів вбили та підмінили артистами Драмтеатру десь більше шести років тому назад.
Але в липні шото пішло не так і почалися пости на тему "сбу", "вбивства", "підміна родичів".

Варіантів бачу два:

1) комусь ну надто вже круто дорогу перейшла шоби її отак з гівном мішали поцупивши акаунта. Для розіграшу то вже закруто. Певно в когось хлопця відбила;

2) особливості життя богеми та якась дурь надто вже вплинули на розум дівчини;
_2.1) батьки гроші поділили несправедливо і, в поєднанні з пунктом 2, зародився супер план.

Але скоріше за все ці акаунти та тексти не мають нічого спільного з пані Величко.
Цікаво було б побачити коментар когось знайомого, хто знає родину особисто.

P.S.: цікаво, як швидко здогадаються потерти чи замінити старі пости в мордокнизі шоби так тупо не палитися ?

N.B.: Відсутність "розслідувань" з боку волинських журнашлюшок та спростувань в "змі" насторожує... мо справді заговор під покровом сбу ? :)

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

бля! До чого т це сказав? 

Я сказав, що бачив старого Величка на пошті, що він хотів забрати якусь посилку. Бо він стояв в черзі переді мною. Чи мені непох*уй що він там робив і чого він її не забрав?

Я просто констатував факт того, що я його бачив живим і здоровим.

Посилку він не отримав, бо працівник пошти сказала, що посилки немає, поїхала назад вчора. Забрали не вчасно.

Що не ясно в моїх словах?   І що мої слова не проясняють??

Ти може з однієї палати із автором теми?

Тепер ясно, не сварись!

А тобі так круто усвідомлювати що хтось (можливо) хворий? Самостверджуєшся за її рахунок? Як на мене це виглядає дуже убого.

Опубліковано
13 хвилин тому, snouden сказано:

А тобі так круто усвідомлювати що хтось (можливо) хворий? Самостверджуєшся за її рахунок? Як на мене це виглядає дуже убого.

те, що хтось хворий - як на мене ясно. Для цього не потрібно бути ні лікарем-психіатром, чи психологом.

Досить почитати написане, далі все ясно.

І де, перепрошую, я самостверджуюся за чийсь рахунок? В якому моменті? Можна конкретніше?

Опубліковано
1 година тому, Соромітник сказано:

Цей супер шпіонський, організований вбивцями та сбушними хакерами збій ‒ обмеження на кількість постів для новачків форуму
Ситуація починає прояснятися.... :)

Спасибі, я посміхнулася, що хоч тут обійшлося без того всього з чим мені доводиться мати справу)

Опубліковано
15 хвилин тому, Zheny@ сказано:

те, що хтось хворий - як на мене ясно. Для цього не потрібно бути ні лікарем-психіатром, чи психологом.

Досить почитати написане, далі все ясно.

І де, перепрошую, я самостверджуюся за чийсь рахунок? В якому моменті? Можна конкретніше?

Не треба хамити. Незрозуміло написав - я перепитав, та і все. 

Опубліковано
1 година тому, Соромітник сказано:

Ну, йопта, не втримався і заглянув на сторінку Дани Величко у фейсбуці.
Жила собі нормальна творча дівчина, постила різні митецькі штуки та свої роботи. До липня 2017 року їй і в голову не приходило що всіх її родичів вбили та підмінили артистами Драмтеатру десь більше шести років тому назад.
Але в липні шото пішло не так і почалися пости на тему "сбу", "вбивства", "підміна родичів".

Варіантів бачу два:

1) комусь ну надто вже круто дорогу перейшла шоби її отак з гівном мішали поцупивши акаунта. Для розіграшу то вже закруто. Певно в когось хлопця відбила;

2) особливості життя богеми та якась дурь надто вже вплинули на розум дівчини;
_2.1) батьки гроші поділили несправедливо і, в поєднанні з пунктом 2, зародився супер план.

Але скоріше за все ці акаунти та тексти не мають нічого спільного з пані Величко.
Цікаво було б побачити коментар когось знайомого, хто знає родину особисто.

P.S.: цікаво, як швидко здогадаються потерти чи замінити старі пости в мордокнизі шоби так тупо не палитися ?

N.B.: Відсутність "розслідувань" з боку волинських журнашлюшок та спростувань в "змі" насторожує... мо справді заговор під покровом сбу ? :)

Акаунти моі, хоча мені довелося за це поборотися. Щодо 6ти років- по-перше я просто не могла повірити, що моіх родичів взагалі немає в живих, в мене не було повноі інформаціі. По-друге спочатку я взагалі не зрозуміла на скільки все серйозно і намагалася з'ясувати все максимально що і де відбувалося і навіщо це все, бо людину можна просто пограбувати чи рейдернути без жертв. Далі у березні я нарешті отримала повну інформацію про те, що там сталося і як, і водночас вони намагалися скоіти замах на мене. А потім ганяли містом як на полюванні аби по-перше завадити мені як діяти щодо них у правовому полі, так і зустрітися із будь-ким із своіх знайомих чи просто оприлюднити хоч якісь відомості. Тож в ході того полювання ім вдалося довести мене до стану вкидання інформаціі різко і шматками у ситуаціі постійноі загрози життю і вдень і вночі, а по-друге та карта, що я от жила собі жила -спортсменка, комсомолка і просто красавіца, а потом бац і в мене ні житла, ні речей, ні спадщини, ні бізнесу батьків, бо я бачте не при своєму розумі.

Опубліковано
4 хвилин тому, Dana Velychko сказано:

бо я бачте не при своєму розумі.

При всій повазі, але це саме перше, що спадає на думку. 

Якщо вже би на те пішло, то НІХТО, ще раз - НІХТО, не став би гратися із акторами і підміною ДНК і т.д.

Вбили б і закопали б. Все. крапка.

Все решту після вбивства, як ви пишете, виглядає як науково-фантастичний трилер.  От тільки реально все це зробити в житті  - НЕРЕАЛЬНО. тим паче в Україні, і тим паче, заради якогось Аверса з Мухосранська Луцька.

Є значно багатші люди, із більшими статками, і т.п. І чомусь їх ніхто не підміняє.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...