Перейти до змісту

Де ремонтувати авто

ankondrat4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть де недорого можна ремонтувати автівку в Луцьку. Маю опель кадета з вектровським двигуном X16SZ і хотів би перебрати двигуна і зчеплення замінити як мінімум. Звонив на прибалтсервис, то сказали заміна зчеплення 1300 (тільки робота) коштуватиме - то ціна самого зчеплення, а перебрати двигун як мінімум робота коштуватиме 8000 грн. Також звонив на Ківерцівську 49 (СТО), то сказали, що роблять довго, якісно і дорого - мій двигун біля 400-500$ тільки за роботу. Мене такі ціни не вдохновляють взагалі.... Мо що підскажете...

Опубліковано

Що тут можна сказати, у нас мабуть починають вводити розцінки наближені до європейських на ремонт авто. Але цікаво на якому рівні якість робіт.

Я і мій товариш давно прийшли до висновку що своє авто тре ремонтувати самому, тим більше якщо автомобіль простий по конструкції.

Опубліковано
4 minutes ago, Litovets said:

Що тут можна сказати, у нас мабуть починають вводити розцінки наближені до європейських на ремонт авто. Але цікаво на якому рівні якість робіт.

Я і мій товариш давно прийшли до висновку що своє авто тре ремонтувати самому, тим більше якщо автомобіль простий по конструкції.

І не тільки авто. Я от на днях вирішив майстра до пралки на батьківській квартирі викликати (хоча й маю досвід самостійного ремонту власних пралок). Він з горем пополам проблему усунув, гроші взяв немалі, тільки вийшов за двері - а пралка не вмикається взагалі :(. І вже днів з 10 пройшло, а відремонтувати так і не може.

9 hours ago, ankondrat4 said:

Мо що підскажете...

По темі. Є на борді такий парубок: https://board.lutsk.ua/profile/23727-dodge-69/ .  В профілі можна знайти тему про ремонт авто, контактні дані, відгуки (хоча й не всі позитивні). Сам звертався кілька разів (звичайні регламентні роботи), лишився задоволений. Якось насватав його товаришу - товариш лишився незадоволений якістю роботи, були косяки. 

Поцікавтесь, подумайте...

Опубліковано
7 минут назад, yu2007 сказал:

...відгуки (хоча й не всі позитивні). Сам звертався кілька разів (звичайні регламентні роботи), лишився задоволений. Якось насватав його товаришу - товариш лишився незадоволений якістю роботи, були косяки. 

В двигун з коробкою лізти то не колодки поміняти, тут "на авось" не получиться, переробляти дорого вийде. Собі мотор робив минулого літа на Трункіна, район Дубнівської, без нарікань вже рік і не дуже дорого.

На прибалт сервісі колись з трафіком заїжджав, "спіралька" засвічувалась і машина тупила. Діагностика показала проблему в 3 свічці, там він і колупався  день чи два, а коли не вийшло то направив, як і всі у Коршовець з приговором -кранти форсунці. Там фішку сказали поміняти на третій. Я ж знов на приалт поперся з новою фішечкою (защолка) щоб міняли, думаю, почали то хай доробляють. Гарно все так зробили, заізолювали але нічого не змінилося. В коршовці посміялись з мене чи з майстрів і сказали, що у французах вся та хрінь, яку показала діагностика рахується з права на ліво, а не навпаки. Мене то на двох освітах такому ніхто не вчив і електрика з Прибалт сервісу походу також. Але зате мужику, який купив мого буса тепер за проводку до 2 свічки переживати точно не треба, вся перебрана за мій рахунок. Пару років назад потратив на це все купу часу, нервів і грошей на сам ремонт, шрот і катання туди-сюди. на має обурення на сервісі сказали, що гроші компенсувати можуть, якщо вже аж так треба, в рахунок  роботи по заміні масла за декілька разів але так як накатую10-15 тищ в рік-я відмовився, бо довго ще прийшлося б до них їздити.

Опубліковано
3 minutes ago, Такер said:

В двигун з коробкою лізти то не колодки поміняти

Так то воно так.

Але 500 баксів за ремонт двигуна в Кадеті якось дивно звучить :) 

Опубліковано
9 годин тому, yu2007 сказано:

Так то воно так.

Але 500 баксів за ремонт двигуна в Кадеті якось дивно звучить :) 

там вже не ремонт, а реставрація :)

Опубліковано
15 часов назад, yu2007 сказал:

По темі. Є на борді такий парубок: https://board.lutsk.ua/profile/23727-dodge-69/ .  В профілі можна знайти тему про ремонт авто, контактні дані, відгуки (хоча й не всі позитивні). Сам звертався кілька разів (звичайні регламентні роботи), лишився задоволений. Якось насватав його товаришу - товариш лишився незадоволений якістю роботи, були косяки. 

Дякую, зізвонився з ним. Ціни в нього більш-менш адекватні - зчеплення 700 грн, а ремонт двигуна від 1500 грн буде.

8 часов назад, Gendruk сказал:

0506229102 Юра на Островського, подзвони запитай.

Ну цей чоловяга сказав, що як мінімімум почне щось робити з 200$ по двигуну, а там вже якщо то буде видно...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...