Перейти до змісту

Важкий Метал

Iron Death

Голосування  

82 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Голосуємо за ваш улюблений стиль. Підстилі я не вказував так як їх багато. Підстиль який ви слухаете можете вказати у повідомлені та і гурт стилю також, якому ви найбільш надаєте перевагу. :huh:

ЗІ: вроді все шо згадав то вказав у голосуванні, якшо шось забув то вибачайте. :D

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

от. по -перше

не "важкІй", а "важкИй"

2. в голосувалці варто було б дати можливість голосувати за кілька позицій, тому свої дописую :

Gothic Metal

Death Metal

Thrash Metal

Power Metal

Black Metal

Опубліковано
от. по -перше

не "важкІй", а "важкИй"

2. в голосувалці варто було б дати можливість голосувати за кілька позицій, тому свої дописую :

Gothic Metal

Death Metal

Thrash Metal

Power Metal

Black Metal

Та знаю шо Важкий, букафку переплутав віноват! Ісправлюсь!

Всетаки є улюблений стиль! А тешо слухаем різні стилі то і так ясно. Я також слухаю не один стиль але є один якому я надаю перевагу найбільше !

ЗІ: добавив в голосувалку останній пункт "декілька улюблених"

Опубліковано

Saxon - NWOBHM - хоча з тими стилями вічна путанина ,

я би написав не NWOBHM , а просто Heavy Metal, а то виходить як британці то NWOBHM , а інший світ то вже Heavy Metal, хоча стиль той самий .

таж Metallica грала колись Thrash, то зараз можна сказати що грають Hard Rock.

PS.Хоча найбільше я слухаю Rock музику , і всі її різновиди.

Опубліковано

А я...я...предпочитаю несколько избранных стилей

Gothic Metal - эмм...Lacrimosa без всяких сомнений

Power Metal - Helloween и Dragonforce пожалуй лучшие представители даного направления...

Sympho Metal - странно что его тут нет...ну это конечно Therion

Heavy Metal - ему не изменю) и это конечно Ария...я на ней рос, так что не парить моцк что это гавно. свое мнение не изменю

Это пожалуй те стили, которые слушаю чаще всего....

Опубліковано

Мое меню: классика металла - Heavy, Thrash, немножко глэма, трошки индастриала, спида...

Ну и все на чем он рождался, Рок! Нью течения равно как и нью командыне тОркают... мож просто старый уже....

Опубліковано

голосував за Metalcore. З усієї музики, що слухаю переважає саме цей стиль. Хоча ні в якому разі не забуваюся про Death Metal,

Thrash Metal, Nu-Metal.

Опубліковано

Ну як може бути улюблений стиль один? Це тимчасове явище на зразок "друг один, а знакомых много". І з роками діапазон улюблених стилів тільки розширюється, адже розумієш, що в кожному стилі є якісні виконавці, яких цікаво послухати, так само є і безліч безвкусних команд.

... ну якщо брати до уваги лише метал, то я надаю перевагу шведському дезу, різним експериментальним дезовим напрямкам, трешу зразка 80-х років, треш-кору, олд скул хеві-металу, ну і мальоха дум-дезу та фольк-металу.

Опубліковано

Я люблю старі хеві-метал/сліз (sleaze) банди! Пауер і Спід Метал сучасний подобається, там смачно грають! Ню-метал слухаю тільки пару пісень. Деякі панк-групи подобаються. А джаз-рок у виконанні Джо Сатріані, Стівая Вая, Пола Гілберта, Стіва Рея Вагєна та ін. - то це супер.

Інгві Малмстіна і Річі Блекмора недолюблюю, бо вони б'ють гітари на сцені, це ранить душу, коли таке бачу. Я такого нерозумію.

Heavy Metal 80's ;)

Опубліковано
Heavy Metal - ему не изменю) и это конечно Ария...я на ней рос...

lyrics Manowar + перекладач eng/рус = Арія ;)

Необіжайтесь, шанувальники Арії, но сходство величезне

Опубліковано
Я люблю старі хеві-метал/сліз (sleaze) банди! Пауер і Спід Метал сучасний подобається, там смачно грають! Ню-метал слухаю тільки пару пісень. Деякі панк-групи подобаються. А джаз-рок у виконанні Джо Сатріані, Стівая Вая, Пола Гілберта, Стіва Рея Вагєна та ін. - то це супер.

Інгві Малмстіна і Річі Блекмора недолюблюю, бо вони б'ють гітари на сцені, це ранить душу, коли таке бачу. Я такого нерозумію.

Heavy Metal 80's :)

Я теж не долюблюю Мальмстіна! В нього гітара в руках, як коров"яча сіська в доярки в руках - теребить як спереляку! Для прикладу, той же Сатріані поводиться з гітарою ніжно як з жінкою - по-моєму так і треба!

Опубліковано

Heavy Metal 80's :)

ефективний переклад зато який блін!:)

Опубліковано

Нью метал переважно !!Хоча і іншими жанрами не брегую!!трохи готики трохи деза ложечку Тхреш,павер метала !!НЕ переношу репкор :)

Опубліковано

мене взагалі цікавить питання, який притрусок придумав ділити рок на стилі...

і сама виділяю це виключно через те, щоб ясніше було видно для інших, що я слухаю..

тому й мусово більш менш розбиратися в тих стилях.

а рок є рок.

і он будєд фсєгда.

незалежно, на скільки частин його подеребанять любителі теорії

Опубліковано

http://ru.wikipedia.org/wiki/Стили_и_направления_рок-музыки

Прикольненько тут вони виділили окремий напрямок, який назвали просто "Русский рок".

Взагалі, виховувався як на західному, так і на російському році. Тому й подобаються відносно старі напрямки року. Не тільки напрямки - групи, які грають (грали) цю музику.

Slavco зрозуміє.

Опубліковано
а рок є рок.

і он будєд фсєгда.

рок група suffocation

рок група anal cunt

рок група dark funeral

рок група deicide

звучить ! :)

а і ще забув - рок група Hi-Fi ;)

Опубліковано
а рок є рок.

і он будєд фсєгда.

рок група suffocation

рок група anal cunt

рок група dark funeral

рок група deicide

звучить ! :)

от саме для таких як ти і поділили ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...