Перейти до змісту

Супутник на поїздку, подорож

Lesichka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 годин тому, Lesichka сказано:

І взагалі мені трохи дивно, що поганого в тому, що дівчина з кимось хоче познайомитись, робить перший крок? 

Вибачте, якщо слово "компаньон" викликало у вас усіх стільки двозначних думок! Дехто навіть запідозрив, що я таким оголошенням насміююсь чи приколююсь.:angry:

Це все сумно. Я очікувала іншої реакції, тепер сама дивуюсь чому.... і що я собі думала... Тут люблять звести все до одного.

Тут бачу тільки Ваші кроки, не її)

А мала б вона шукати таки сама, в наш час, якщо у тебе дві ноги, дві руки, голова та все інше ( :) ) на місці, знайти собі товариство хіба проблема? 

І дійсно дивно, чому Ви чекали на Борді іншої реакції від користувачів?)

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Lesichka, не слухайте ви їх тут. Просто не мають вони чого запропонувати, а постібатись - весело.

Реальних попутників для походів чи поїздок можна знайти на http://eurotourist.club/index.php . Або на сайтах знайомств, де є закладка "пошук попутників" (але там складніше - багато треба пересіювати, зате й інформації про себе люди подають більше). У Фейсбуку можна знайти підходящу групу, але клопітно. 

Знайте, хто шукає секс - знаходить секс, хто шукає компаньйона - має шанс знайти адекватного попутника. Це можливо. 

P.S. Шановна публіко Борди, можете активно коментувати, адже поради писала kompanjonka :))

Опубліковано
3 часа назад, kompanjonka сказал:

Lesichka, не слухайте ви їх тут. Просто не мають вони чого запропонувати, а постібатись - весело.

Реальних попутників для походів чи поїздок можна знайти на http://eurotourist.club/index.php . Або на сайтах знайомств, де є закладка "пошук попутників" (але там складніше - багато треба пересіювати, зате й інформації про себе люди подають більше). У Фейсбуку можна знайти підходящу групу, але клопітно. 

Знайте, хто шукає секс - знаходить секс, хто шукає компаньйона - має шанс знайти адекватного попутника. Це можливо. 

P.S. Шановна публіко Борди, можете активно коментувати, адже поради писала kompanjonka :))

Те, що не мають чого запропонувати, в цьому я вже переконалась, Ви праві! І сайт який Ви порадили, кльовий, дякую!

Опубліковано
7 часов назад, OlgaAlterEgo сказал:

Тут бачу тільки Ваші кроки, не її)

А мала б вона шукати таки сама, в наш час, якщо у тебе дві ноги, дві руки, голова та все інше ( :) ) на місці, знайти собі товариство хіба проблема? 

І дійсно дивно, чому Ви чекали на Борді іншої реакції від користувачів?)

Мої кроки, тому, що на час створення посту сестра була у батьків в селі, ми з нею домовились про це по тел. а моб. інтернет там поганий. Вона не учасник форуму, тому я їй порадила, що пост із такою темою краще не створювати новачкові, серйозно не сприймуть. 

Відносно того, що сама, то я і не шукаю за неї.  Комусь легко знайти, а комусь трішки важче, ви, як психолог мали б це розуміти, і не підозрювати відсутність рук, ніг чи голови! 

Опубліковано

Що тут не одружених немає)))))))???? Платити не треба,а там вже як карта ляже,може все зростеться))))))

Опубліковано
14 годин тому, Lesichka сказано:

Комусь легко знайти, а комусь трішки важче, ви, як психолог мали б це розуміти, і не підозрювати відсутність рук, ніг чи голови! 

Дякую, Lesichka! 

Завжди приємно зустріти на теренах форуму людину, яка з впевненістю тобі розкаже, що має розуміти психолог і чого він має не підозрювати.

Опубліковано
18 годин тому, Lesichka сказано:

Те, що не мають чого запропонувати, в цьому я вже переконалась, Ви праві! І сайт який Ви порадили, кльовий, дякую!

чім він кльовий?
ти шо в крим наш зібралась

Опубліковано
1 минуту назад, westboiuu сказал:

чім він кльовий?
ти шо в крим наш зібралась

Тим що можна викласти своє оголошення і найти реальних людей) Не в Крим ;)

Опубліковано
21 час назад, Lesichka сказал:

Те, що не мають чого запропонувати, в цьому я вже переконалась, Ви праві!

Мены от цікаво, як виходити з ситуації : ну зустрілись двоє, в сліпу, як тут виходить, або він урод, або вона категорично не сподобалась ? Зразу посилати ? Робити вигляд, що нічого не сталось й постаратись поскоріше чкурнути (випровадити) ? Як ? Ну й виходячи з цього, слідуюче питання: навіщо доводити ситуацію до такого ? Хоча..... проходжу мимо, мене то не стосуєтся

Опубліковано

Нє, ну поки не буде фото справа з мертвої точки не зрушиться. Хіба нє? І Маньяк вище написав, що то повний ахтунг. До поїздки треба хоча б 1/2 рази зустрітись і нормально бухнути, щоб побачити, хто на що здатен, а тоді і можна пєдаль в підлогу, якщо все ок.

Опубліковано
1 час назад, MANJAK11 сказал:

Мены от цікаво, як виходити з ситуації : ну зустрілись двоє, в сліпу, як тут виходить, або він урод, або вона категорично не сподобалась ? 

Ну ніхто ж не говорить про те, що все має бути всліпу. Зрозуміло, що передбачається обмін фото, але в особисті повідомлення, а не прямо тут в темі. Те, що є хтось із серйозними намірами я не побачила... І наскільки Іра каже ніхто так і не подзвонив... Якщо такі сором'язливі, то залишайте свій номер!

Опубліковано
1 час назад, SunSeth сказал:

Нє, ну поки не буде фото справа з мертвої точки не зрушиться. Хіба нє? І Маньяк вище написав, що то повний ахтунг. До поїздки треба хоча б 1/2 рази зустрітись і нормально бухнути, щоб побачити, хто на що здатен, а тоді і можна пєдаль в підлогу, якщо все ок.

Звичайно, що так. Ну відносно бухнути, то не думаю)))

До речі, від сьогодні Іра вже в Луцьку ;))

Опубліковано

Маю досвід гірських походів з малознайомими людьми. Так, ризик нарватись на алкаша, дивака чи маніяка якогось, звичайно, є. Але є шанс піти в похід (поїхати на екскурсію) не вдвох, а, скажімо, з його компанією.  Познайомившись на туристичному форумі, де люди навіть фото не викладають, можна зав'язати переписку у соцмережі, розмовляти телефоном, організувати попереднє побачення у людному місці і тоді уже вирішувати: їхати чи ні. А вам не траплялося, що навіть близький знайомий у поїздці на відпочинок вимотував  усі нерви?

Щодо фото - я не вивісила б, хоча могла б вибрати доволі привабливе. Навіщо? Щоб потішалися бордівці? Права Lesichka - хто може взяти дівчину до компанії у поїздку, той подзвонить. До слова, попутників серед бордівчан я так і не знайшла... Думаєте, тому, що не було фото? Ні, тому, що не той сайт :))

Опубліковано

Ну тут і критерії до супутника вималювались: без шкідливих звичок, 35 років, адекватний, вродливий , сам за себе платить, неодружений  що ще не згадав?

Опубліковано
27 минут назад, case_l сказал:

Ну тут і критерії до супутника вималювались: без шкідливих звичок, 35 років, адекватний, вродливий , сам за себе платить, неодружений  що ще не згадав?

А про вродливого де згадувалось, не пам'ятаю?))) :rolleyes:

Опубліковано

А какое путешествие подразумевается, не указала. От Туризма пешего категорийного до приехать в отель- домик жрать и бухать на свежем воздухе. ?

Опубліковано

https://m.facebook.com/groups/157378414373973?view=permalink&id=1256136717831465

Пропоную відпочинок в Карпатах або на Світязі ( можлива поїздка в Європу), цікавій, веселій, комунікабельній дівчині в обмін на її щире спілкування і дружню підтримку. Радо візьму усі витрати на себе для тієї, що відважиться на спілкування з особливим хлопцем (маю вади мовлення та певні труднощі у пересуванні). Всі подробиці у приватній переписці.

Автор посту https://www.facebook.com/profile.php?id=100002185888531

Опубліковано
1 година тому, SunSeth сказано:

https://m.facebook.com/groups/157378414373973?view=permalink&id=1256136717831465

Пропоную відпочинок в Карпатах або на Світязі ( можлива поїздка в Європу), цікавій, веселій, комунікабельній дівчині в обмін на її щире спілкування і дружню підтримку. Радо візьму усі витрати на себе для тієї, що відважиться на спілкування з особливим хлопцем (маю вади мовлення та певні труднощі у пересуванні). Всі подробиці у приватній переписці.

Автор посту https://www.facebook.com/profile.php?id=100002185888531

Ми вже спілкувалися) Я трохи за молодий

Опубліковано
16 часов назад, romanc сказал:

А какое путешествие подразумевается, не указала. От Туризма пешего категорийного до приехать в отель- домик жрать и бухать на свежем воздухе. ?

Бухати точно ні) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...