Перейти до змісту

Підкажіть, який телефон брати?

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Хочу змінити телефон. Напевно буду брати новий, бюджет - до 3500.

Вимоги: діагональ  до 5"

IPS

4 ядра, або якщо більше ядер то якийсь енергоощадливий

Зйомна батарея (бо можна всунути посилену і зробити hard reset, як зависне "наглухо", чи просто глючитиме)

Світлодіодик пропущених дзвінків (обов'язково! ;)

Подобаються Xiaomi (бо Mi "на борту" і не треба шити) Але на жаль незйомні батареї, :( хоч і "жирні"

Подобаються HTC (бо всі мають світлодіодик і легко шиються) На жаль - незйомні батареї в більшості моделей :(

Є ще Huawei, але нічо про них не чув ні поганого, ні хорошого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю у користуванні MEIZU m2 mini задоволений, купував майже 2роки тому за 80у.е., але вже батарея тримає максимум день, рекомендую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж маю Meizu m3, по дизайну класніші за Xiaomi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особливо подобається клавіша ДОДОМИ : ледь торкнув -> і повертає сторінку у браузері чи будь-де назад, нормально клацнув -> на головний екран, зажав ->  і заблокувало. Шкода, що яблуко до цього ще не додумалося, дуже зручно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні взяли Meizu M5 Note. Так, бюджет дещо вищий і лопата (5.5'), але я про інше - відкрив для себе Meizu. Смарт справді достойний, звісно у твоєму варіанті якийсь Mini треба брати. Сяомі в дизайні явно програють, як уже заявлялось вище, можливо десь в ТХ кращі за ті ж самі кошти, але різниця не буде вже аж такою відчутною.

Сам користуюсь вже 10 місяців HTC, теж задоволений на всі 100 відсотків. Але в такому бюджеті все ж таки - Meizu.

Upd.

І прошивка Flyme теж нічого така на перший погляд, толком ще не розпробував ) Звісно в глобальній версії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

діагональ 4.5-4.7" (більший - "лопата").

Варіантів нема взагалі. Samsung Galaxy та Sony Xperia Mini набагато дорожчі.

Ітого вихід, або нічого не брати, або якийсь Xiaomi - там хоч 5 дюймів мін, але рамки тонкі

Цитувати

Так, бюджет дещо вищий і лопата (5.5')

Куди йому 5.5? Йому 5 вже багато, але за рахунок тонких рамок і що сам телефон класний ще якось можна змиритись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, snouden сказано:

Куди йому 5.5? Йому 5 вже багато, але за рахунок тонких рамок і що сам телефон класний ще якось можна змиритись.

@snouden, та ні, я не пропоную М5 Ноут, просто кажу, що Мейзу мені сподобався, але відповідно до вимог @Harddriver йому варто звернути увагу на якийсь Mini, M3s для прикладу, або навіть M5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де вони є, щоб глянути "вживу" ? Бажано в салоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, rabzy сказал:

@snouden, та ні, я не пропоную М5 Ноут, просто кажу, що Мейзу мені сподобався, але відповідно до вимог @Harddriver йому варто звернути увагу на якийсь Mini, M3s для прикладу, або навіть M5

Це все - "восьмиядерки" MTK, як у них з автономністю? І чи знімається батарея?

P.S. бютжет і діагональ треба збільшити, бачу, що мої вимоги мінімум на пару років застаріли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачу проблеми з незйомним акумулятором. Користувався нексусами, айфонами, тепер xiaomi -ні разу не виникала необхідність виймати акум. Redmi серія і так "посилена" + варіант павербанків ніхто не відміняв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При посиленій батареї і наявності зарядки в авто повербанк буде тільки даремно обважувати  сумку,  перевірено. Про заміну hard-reset-у якоюсь клавіатурною комбінацією - я б посперечався. Заглючити може навіть 1 ключ з  3-х транзисторів, який вирубатиме смарт по клавіатурній комбінації.Особливо неприємно це десь у відрядженні, чи далеко від цивілізації, де знайти набір хитрих фігурних викруток - проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, Harddriver сказано:

А де вони є, щоб глянути "вживу" ? Бажано в салоні.

@Harddriver, були в lifecell в PortCity. А ще мають підвезти в Vodafone на Парковій. В інших магазах на жаль не зустрічав. Це я про Meizu.

P.S. Свій HTC взагалі довелось брати в сліпу в stylus.ua, навіть перед тим не тримавши його в руках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Harddriver, MTK до сьогодні не було, тому взагалі нічого не можу толкового сказати. От пару днів поюзаю і поспостерігаю за ним, тоді щось прокоментую. Хоча думаю, що результат буде стандартний для сучасних смартів: доба, півтори при легкому навантаженні. Батарея незйомна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Redmi 4x 3\32 вписується в бюджет, на снапі, довго живе, з діодиком, апд. при бажанні батарейку можна поміняти.

Правда 5 ка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую Letv-Leeco, якщо бу-шний можна взяти за 2500-3000, новий 4000-4500 залежно від моделі, якість збірки шикарна, є 3-кольоровий світлодіод, батарея незмінна, але зажата кнопка павер вирішує. У них молодші моделі як флагмани в конкурентів. Дизайн теж крутий. Ну і проц снепдрегон 810, якщо в моделі x800, 2k дисплей 4gb оперативки, камера з оптичною стабілізацією) та зйомка в 4k, словмо фуллешді в 60 кадрах. В молодших моделях (нових) x527 проц снепдрегон 625, 3гб оперативки, 16мп камера. Або можете взяти новий Xiaomi Redmi Note 4X, теж хороша модель, та дизайн як на мене в них програє. І таки да, тисячу прийдеться докласти до нормального смарту, але зважаючи що він беерться мінімум на рік-два, краще дозбирати. Єдиний для вас мінус це дисплей 5.5, але зараз такі реалії. Удачі)

P.S Я звісно не фапаю на розрішення дисплею, але не раджу брати модель Redmi 4x без Note. Бо 720p в 2017 році всетаки вже виглядає застаріло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тобі при такому бюджеті тако скажу – гугли побільше бочин моделі якою зацікавився і виробника вцілому.
Теж не хотів витрачати грошей більше і купив за 4000 Meizu M5, ну тіпа як у всіх китайців якщо на старті не брак – то всьо кльово.
І не нагружав особливо, але через три місяці над процесором вигоріло світле п'ятно на екрані з 1 міліметр діаметром, а ще через два місяці вздовж кромки екрану почав жовтіти клей, який сенсор тримає вкупі з екраном.
Це все бонуси перегріву, який настає навіть від розмови... про інет чи ігри то вже мовчу. Якщо погуглиш то зрозумієш що то "фіча" більшості китайців.
Ну тако, пів року телефону і впринципі його уже можна міняти, при тому що на корпусі і екрані жодної шкрябинки немає і все круто літає.

За статистикою з інету купі людей пощастило і... купі не пощастило. Це все тому що дешевизна лайна не робить його цукеркою.
Особисто я більше таких дослідів над гаманцем ставити не буду і наступний раз докладу грошей. А ти якщо китайця ще не мав то :) зіграй в лотерейку за 3500 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пожовтіння від перегріву не тільки для китайських телефонів причетне. В мене Lg g3 i LG G2 в обох є пожовтіння на екрані, а це флагмани в свої роки. Все це плата за товщину телефону

По темі: подивись на бу флагмани самсунга, лижі та інших 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі взяв моторола дроід макс2 б.у.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь вже більше року Хіаомі Редмі 3 Pro, чудовий телефон і ніяких косяків в технічному плані.

Може глянь на цей телефон. Нічого про нього не знаю, но по твоїм критеріям, із знайдених в пошуку, він мені чомусь найбільш сподобався. Почитай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Orfey said:

пожовтіння від перегріву не тільки для китайських телефонів причетне. В мене Lg g3 i LG G2 в обох є пожовтіння на екрані, а це флагмани в свої роки. Все це плата за товщину телефону

По темі: подивись на бу флагмани самсунга, лижі та інших 

Для мене мобільний телефон то лише iPhone і стара Nokia. Треба було більший екран, робочий софт і не потратити грошей. Брав би Microsoft, якби вони не налажали з ОС. А так лишався лише відроїд... но тема не про то :) 

До оськи, розрядки та багів призвичаїтися можна... але тепер я відроїд не люблю ще й через залізо, на яке його вішають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також за Xiaomi redmi note 3 pro. З моменту покупки (1,5 - 2 роки) ніяких "косяків" не було. А з оновленнями стало навіть краще. Батарейка тримає довго, але не зйомна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, Юріч сказал:

Може глянь на цей телефон.

якщо на цій моделі не виходили останні оновлення і андроїд так і залишився 4.1, то не варто (так як і інші моделі із застарілою версією андроїд) - багато додатків з плеймаркету не будуть встановлюватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Redmi note 3 pro? Цеж "лопата" react_sad.png

А щодо "доклади грошей, і купи дорожчий" - по перше за 2500₴ на ринку б/в вийде цяця-ляля, і  не Китай, майже нова, тільки "обкатку" прошла :)

По-друге - я не готовий психологічно відвалити суму over 4000 за дівайс, який можна розбити чи втопити в любий день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Harddriver сказал:

Redmi note 3 pro? Цеж "лопата" react_sad.png

А щодо "доклади грошей, і купи дорожчий" - по перше за 2500₴ на ринку б/в вийде цяця-ляля, і  не Китай, майже нова, тільки "обкатку" прошла :)

По-друге - я не готовий психологічно відвалити суму over 4000 за дівайс, який можна розбити чи втопити в любий день.

Я відкрию америку - зараз все китай. Відкрию америку вдруге, брендовий китай якісніший за всякі леново і тд. Якщо бюджет упав до 2500 то беріть щось типу LG G2, Sony Z чи іншого 4-5 річного старічка. Навіть кастрований xiaomi redmi 4x, новий коштує 4.4к. Зараз настільки широкий асортимент що можна вибрати навіть для самих збочених вимог. А взагалі - беріть айфон як тут радили) На ринку, обкатку, краш тести, та навіть плавання, олл інклюзів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, AnimaNoir сказал:

Навіть кастрований xiaomi redmi 4x, новий коштує 4.4к.

?

4.4к - про яку версію 4х йде мова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...