Перейти до змісту

Робота в Іспанії

tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім.

Збираюся на роботу до Іспанії на збір цитрусових, осінь-зима. Якщо ще є зацікавлені такою роботою то пишіть, можливо будемо мати компанію.

Робота полягає у зрізанні спеціальними ножницями мандаринів/апельсинів та складанні їх до ящиків. Оплата йде за кількість зібраних ящиків, орієнтовно в місяць можна мати до 1300 євро. Проживання в середньому 150 євро + харчування 100-150 євро + витрати на транспорт.

Мене зацікавила дана вакансія в зв'язку з тим що Польща, Чехія це не дуже цікаво і клімат майже такий самий. Просто хочеться троха вирватися з офісу, можна буде попрацювати на свіжому повітрі, непогано заробити і пропустити сірий сезон нашої волинської осені і зими. До речі поряд середземне море, якщо їхати на роботу до Валенсії або Атлантичний океан якщо ближче до Севільї. 

Будь-ласка напишіть, хто, що думає по даному поводу.

Опубліковано

Ти вже там працював, або працювала добре знайома людина?

Робота легальна?

Роботу хто пропонує, чи не конторка з України?

1300Є, це брутто?

Опубліковано

Ні я ні будь-хто знайомий ще не працювали.

Легальної роботи в Іспанії для українців немає, але є можливість зробити більш-менш легальною/

Роботу пропонують люди які живуть в Іспанії.

Щодо брутто то дам знати пізніше

Опубліковано
2 годин тому, tarasmv сказано:

... вирватися з офісу ... попрацювати на свіжому повітрі ...і пропустити сірий сезон нашої волинської осені і зими

Романтик блін :lol: Чуть не просльозився як читав.

По цьому поводу я думаю, що на тому свіжому повітрі треба буде працювати робочих годин по 10-11, при температурі 30+ при певній швидкості рук.

Як писалось чуть вище, шукайте роботу там, де є знайомі, або хоча б українці, в них і розпитуйте. Не факт що з ними буде добре, але краще ніж з іноземцями.

Чистими 1000 євро/місяць це звичайно добре, можете на зиму рванути, якщо немає проблем зі здоров'ям.

Опубліковано

Ну температури +30 там не буде, це все-таки має бути осінь і зима тобто до + 25 вересень, частина жовтня, а далі  +17,  + 20.

А українці напевне є всюди. Бригадир - українець.

Опубліковано
Цитувати

Будь-ласка напишіть, хто, що думає по даному поводу.

Я б залюбки поїхав, якби мав гарне здоров'я...

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...