Перейти до змісту

рибалка в Колодежі

Patrick

Рекомендовані повідомлення

Привіт усім!

Дякую адміністраії за відкриття гілки.

Так вот, в суботу 3 травня 2008 року, їздив в Колодежі.

Погода в суботу, - цілий день лив дощ (десь тільки в обід хв 30 його не було) :( .

Де знаходиться, як доїхати:

Горохівська траса, повераємо на Сенкевичівку - за нею ще км 2-3.

Після повороту з траси і до Коллодеже - дорога нормальна, асфальт (км 5 в кінці фіговий асфальт але їхати можна).

Спуск до самого ставка - метрів 100 - чорнозем, - в таку погоду для легкових автомоілів став проблемою - спуститись - спустився,а вот з виїздом.... (для позашляховиків проблем немає). Після обіду там появився "черговий" трактор :blink: .

Про став:

Ставок великий, - розвернутись є де. Берег похилий, якщо вибрати місце без очерету,- можна рибалити на "гумку".

Збоку трава, якщо взяти з собою дрова, то можна на місці організувати свіжу уху.

Основна риба - карась та карп. Не дивлячись на дожову погоду, - кльов був непоганий - наловив кілограмчика 2 карасів, та невеликого карпіка - "прийшов" на вудочку з мастиркою.

Карась клював по-різному, - зранку (десь з 6:00 до 10-ї) більшу частину зловив на мастирку, після обіду почався кльов на червяка.

Оскільки, тут постійно присутня велика кількість рибалок, - знайти "хороше" місце може зайняти трохи часу, - ставок великий - обходити довго.

Сюди б я рекомендував брати довгі вудочки та гумові чоботи, якщо є то гумовий комбінезон, - можна зайти в прибережні зарослі та рибалити у воді.

Задоволення порибалити тут обійдеться в 30грн. на людину (з сьогоднішніми розцінками, та хороший кльов, - вважаю недорого).

Хорошого кльову та відпочинку !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

село зветься Колодежі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо за инфу, давно там был, надо будет попробовать катнуть.

А я блин болел целую недельку, ну и грип сейчас это капец, никогда меня так не разгребало. Вот как лох и просидел дома, постараюсь на 9 мая восполнить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошого кльову та відпочинку !!!

Патрег, на вихідні мусиш мене туди завезти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Колодежах (так правильно) дійсно гарний ставок.

Але якщо їхати далі на Горохів, і неде не звертати - буде там таке село Мирне.

Там прикольний ставочок і рибка теж гарненька!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, а в Мирном уже тоже платный ставок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладна.. мєстний обізветься :0049: В тій стороні є купа ставків, буду наступний раз в селі в діда запитаю . В Мирному (він же "Блудів") рибу реально можна було раніше відром ловити. Не набагато дільше за колодежі, десь 5 км по львівській трасі за Шклінь, і поворот на право.

Ну і для любителів подальше поїздити, рекомендую Холонів - в тому селі десь десять ставочків, практично всі платні, якщо дуже треба напишу, розкажу куда їхати і кому гроші платити.

З.І. А в Мирному над ставком в мене куми живуть, так що там не до рибалки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема родственников и кумовьев раскрыта, тема водки тоже, а вот тема рыбалки - что и где -ждемс...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder Здається що платний.

Я там був дууже давно.

Просто я любитель "тихого полювання" а не риболовлі. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладна.. мєстний обізветься :) В тій стороні є купа ставків, буду наступний раз в селі в діда запитаю . В Мирному (він же "Блудів") рибу реально можна було раніше відром ловити. Не набагато дільше за колодежі, десь 5 км по львівській трасі за Шклінь, і поворот на право.

Ну і для любителів подальше поїздити, рекомендую Холонів - в тому селі десь десять ставочків, практично всі платні, якщо дуже треба напишу, розкажу куда їхати і кому гроші платити.

З.І. А в Мирному над ставком в мене куми живуть, так що там не до рибалки ;)

>> розкажу куда їхати і кому гроші платити - ось про це можна подетальніше, а також можна уточнити яка риба там водиться -

детальніше, - прохання, починати окрему тему (назва водойми напр.)

в Колодежах (так правильно) дійсно гарний ставок.

Але якщо їхати далі на Горохів, і неде не звертати - буде там таке село Мирне.

Там прикольний ставочок і рибка теж гарненька!

Можна теж детальніше, - ціна, риба, місцевість, чи можна рибалити з лодки ??? -

( детальніше, - прохання, починати окрему тему (назва водойми напр.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі 2 кілограма карасів це ДУЖЕ поганий кльов для цього ставка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора приїхав з Колодеж )) народу там тьма,я ще стільки рибаків там не бачив )) Коли ми відьїжджали то на наше місце претендувало вже дві машини )) Я зловив 6кг,кум десь 8кг риби ,карасі та карпікі )) мій найбільший карпік був десь 600-700грам

Ловили на дві гумки на опариша, прикормлювали 5кг вареної перловки плюс 2літри пережарених і перемолотих насіння соняшника ,все це в суміші

Ще один з базару на протилежному боці зловив біля 5кг на вудочки на мастирку на пружину *хрестік*

Ну ніби й все ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно что там сейчас в Колодежах? Завтра хочу на рыбалочку сьездить, может в Колодежи и поеду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

в неділю знов збираюсь в Колодеже ))) сподіваюсь на кращий кльов <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кльов був кращий )) я 15кг риби,серед них 18 карпиків від 100 до 500грам , кум і кум кума по 11кг риби зловили )) все на гумку і на опариша )) прикормлювали 5кг пшона зварене і розмішане з запареною макухою ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...