Перейти до змісту

Згвалтування

Гість Zibers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
У деяких містах заборонено продавати алкоголь після 23.00 . Прийде дядько - купить -йому продадуть після 23.00, ато не просто дядько а дядько-мент і фсе.. штраф.. позбавлення ліцензії... (хоча можна у аптеці вночі бальзам "Вігор" купувати ;) )

Не скажу точно,але здеється для торгівлі спиртним після 23.00 потрібна якась додаткова ліцензія.

В Чернівцях і Тернополі після 23.00 дуже важко знайти точку з спиртним.Навіть барів нічних мало.

Проблема не в часі торгівлі, а в державі. Хаос породжує хаос.

Пияки будуть закуплятися на пів-ночі, що зміниться? Хіба що скоріше п'янітимуть.

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Проблема не в часі торгівлі, а в державі. Хаос породжує хаос.

Пияки будуть закуплятися на пів-ночі, що зміниться? Хіба що скоріше п'янітимуть.

напевно нехочу ображати нашиш кєровніків що у керма

ім найкраще ща методати дєдушкі Сталіна "Чим більше пяного б--ла ти краще ним керувати" :)

Опубліковано

:)

Попробували б вони при сталіні напитись :)

Тоді запізнення на роботу було страшною штукою а не то що пянка.

Опубліковано

нескажы,

как бывает обычно - всегда приходтся летать за 2й..... а добыть негде? - подомам

Опубліковано

Зґвалтування, я так зрозумів, вже кануло у вічність...

Між іншим, я помітив, що дуже мало таких випадків.. (умовляють, чи що? :) )

Але вже якщо трапляються - то якісь винятки...

Опубліковано

Раньше дівчата скромніші були (чи то розумніші) і порядки інші, при згвалтуванні заявляли.

А зараз понімаїш фімінізьм: "я ж тоже удовольствіє получала" - каже одна моя знайома, блін.

Повбивав би.

Опубліковано
У деяких містах заборонено продавати алкоголь після 23.00 . Прийде дядько - купить -йому продадуть після 23.00, ато не просто дядько а дядько-мент і фсе.. штраф.. позбавлення ліцензії... (хоча можна у аптеці вночі бальзам "Вігор" купувати :) )

Не скажу точно,але здеється для торгівлі спиртним після 23.00 потрібна якась додаткова ліцензія.

В Чернівцях і Тернополі після 23.00 дуже важко знайти точку з спиртним.Навіть барів нічних мало.

Статтею 15-3 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" від 19 грудня 1995 року N 481/95-BP встановлено обмеження та заборони щодо продажу алкогольних напоїв.

особами, які не досягли 18 років;

особам, які не досягли 18 років;

у приміщеннях та на території дошкільних, навчальних закладів і закладів охорони здоров'я;

у приміщеннях спеціалізованих торговельних організацій, які здійснюють торгівлю товарами дитячого асортименту або спортивними товарами, а також у відповідних відділах (секціях) універсальних торговельних організацій;

у місцях проведення спортивних змагань;

в інших місцях, визначених органами місцевого самоврядування;

з торгових автоматів;

з полиць самообслуговування (крім тютюнових виробів у блоках та алкогольних напоїв);

поштучно (для тютюнових виробів, крім сигар);

з рук та у не визначених для цього місцях торгівлі.

В той же час, дані норми законодавства не містять обмежень та заборон (а також можливості їх впровадження органами місцевого самоврядування) щодо продажу алкогольних напоїв у нічний час.

на жаль :(

Yarchik думаю виправе якщо щось не так

+ Частина 4 ст. 23 Господарського кодексу України встановлює, що незаконне втручання органів та посадових осіб місцевого самоврядування у господарську діяльність суб'єктів господарювання забороняється. Не допускається видання правових актів органів місцевого самоврядування, якими встановлюються не передбачені законом обмеження щодо обігу окремих видів товарів (послуг) на території відповідних адміністративно-територіальних одиниць.

Опубліковано

нескажы,

как бывает обычно - всегда приходтся летать за 2й..... а добыть негде? - подомам

Сомневаюсь .. Да и сомневаюсь что дело даже в спиртном, совсем необязательно быть пьяным для того чтобы быть безмозглым. Обидно что в наше время пошла такая молодежь, и такие родители, которые до такого допускают. Абибас делает свое дело. :(

Опубліковано

Дааааа! Таваріщі! Гопарство процвітає, як би не прискорбно було, але тут і село винувате і місто: в рівній мірі! Село винувате в тому, що з нього почали приїжджати бабки, які торгували семками, от звідки пішла гопарська "субкультура"))))))))

Опубліковано

мммм, а можна я по темі?

Згвалтування - погано. А кого?

Бо я щось нинаю, якщо людина знає, що там така неблагополучна точка, якого милого вона туда пішла? Пригод на нижні 90 шукати?

взагалі, в мене про згвалтування ціла теорія, але що там? Новин стосовно події нема? Хто жертва? Хто злочинець?

А сварка про село, по-моєму, тут взагалі, не в тєму. :(

ЗІ. Да, йа лучанко в нн-му поколінні :).

ЗЗІ. Але народилася в благодатній далекосхідній глушині, маю дачу, та й так лю в селі активно відпочити.

Опубліковано
Село винувате в тому, що з нього почали приїжджати бабки, які торгували семками, от звідки пішла гопарська "субкультура"))))))))

Жжош, RTFM

Бо я щось нинаю, якщо людина знає, що там така неблагополучна точка, якого милого вона туда пішла? Пригод на нижні 90 шукати?

Блін, я тож так думаю, давайте будемо гвалтувати всіх, хто після 12 в вечері по дворі вештається, ібо нєфіг!

Опубліковано

То всьо хвігня! раніше я думав, шо коли іде компанія з дівками, то проходячи повз них особливо боятись немає чого, але я глибоко помилявся!

Бо існують не тільки гопи, але й гопушки, які дійсно шукають развлекухи з бидлом а потім розмазують туш, якщо їх вздрючать!

Єсть в луцьку зальотні місця і не думаю шо чювіха просто так пішла хліба туди купити, а тусила з дерьмом, от і до тусилась! Все закономірно!

Опубліковано

nameless, в даному випадку я вважаю, що ти неправий! Юлямпочка ясно дає поняти, що серед представниць прекрасної статі також є бидло і хто зна шо то за чюха була, може вона нічуть не краще тих всіх шо там тусили!!!

Опубліковано
Хто жертва? Хто злочинець?

ИМХО неправельный вопрос !!!

1) Жертва - кому было бы приятно, если бы подобного рода о нем обсуждало пол луцка в инете ???? (ответ???)

2) Преступник - представим очевидец такой же алкоголик из второго подьезда в приступе белой горячки увидел там своего соседа Васю Пупкина, который надругался над бедной женщиной. И запостил об этом на форуме, а потом оказалось что это был вовсе не Вася, и как ему после этого клеймо насильника на себе носить. (И такой информации может быть море)

Все вышеперечисленное прошу в серьйоз не воспринимать.

Опубліковано

то Vaso:

"Після десятої у Львові буде неможливо попиячити

Львів планує обмежити роботу ресторанів, кафе і барів до 22.00. Таку пропозицію висунуло управління промисловості і підприємництва Львівської міської ради. Нині чиновники працюють над проектом рішення виконкому щодо роботи закладів торгівлі у нічний час.

Обмежити роботу «наливайок» чиновникам порадили мешканці Львова, які скаржаться на гамір від кафе, барів та ресторанів. Якщо міськрада ухвалить відповідне рішення – в зимовий час заклади торгівлі і ресторанного господарства працюватимуть до 22 години, а влітку – до 23 години. «Зараз ведеться інтенсивна робота над проектом цього рішення, воно повинно пройти громадські обговорення, і лише потім його винесуть за засідання виконавчого комітету», - повідомив «Оглядачу» завідувач сектору торгівлі управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Ігор Знак."

Думаю в Чернівцях подібне рішення також місцева влада прийняла.

Опубліковано
то Vaso:

"Після десятої у Львові буде неможливо попиячити

Львів планує обмежити роботу ресторанів, кафе і барів до 22.00. Таку пропозицію висунуло управління промисловості і підприємництва Львівської міської ради. Нині чиновники працюють над проектом рішення виконкому щодо роботи закладів торгівлі у нічний час.

Обмежити роботу «наливайок» чиновникам порадили мешканці Львова, які скаржаться на гамір від кафе, барів та ресторанів. Якщо міськрада ухвалить відповідне рішення – в зимовий час заклади торгівлі і ресторанного господарства працюватимуть до 22 години, а влітку – до 23 години. «Зараз ведеться інтенсивна робота над проектом цього рішення, воно повинно пройти громадські обговорення, і лише потім його винесуть за засідання виконавчого комітету», - повідомив «Оглядачу» завідувач сектору торгівлі управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Ігор Знак."

Думаю в Чернівцях подібне рішення також місцева влада прийняла.

Ідея хороша, але втілити її буде не так просто:

Пункт 13 «Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 2006 р. N 833 - режим роботи торговельного об'єкта та закладу ресторанного господарства встановлюється суб'єктом господарювання самостійно, а у випадках, передбачених законодавством, за погодженням з органами місцевого самоврядування.

ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» - до делегованих повноважень виконавчого комітету ради належить встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи розташованих на відповідній території підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності.

По цьому питанню є також листи Держкомпідприємництва. Але це окрема тема

Опубліковано

Все эти запреты ничего не дадут ! Пока в головах нет порядка, запрещай не запрещай, найдутся такие что и без баров дебоширить будут, или мало нелегальных точек где можна спиртное купить, а уж собственникам таких точек поверьте все эти запреты до одного места.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...