Перейти до змісту

Згвалтування

Гість Zibers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Шановний Shura --- 1) По країні мірі я стараюся українською <_<

2)а вам колись приходилось спостерігати, як приїзджі із села, тикають пальцями на луцьку молодь і їхній стиль одежи?

1. плохо получается. лучше чистый негосударственный, чем угробленый донельзя украинский.

2. вообще не делаю дифференциации на происхождение. ибо:

а) сделать это невозможно

б) смысла нет

да и вообще, лучше люди из села, не избалованные прелестями жизни и пахавшие всю жизнь, чтоб тебя накормить, чем такие "коренные". такие "коренные", которые работать не хотят и не умеют девченок и насилуют.

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В попередньому пості я написав, що є і культурні, але їх менше.

о том, к кому ты себя относишь, наверное, можно не спрашивать?

<_<

Опубліковано
такие "коренные", которые работать не хотят и не умеют девченок и насилуют.

А "Банкир" тяжко працювати вміє?????? <_<

По країній мірі, коріні Лучани це місто построїли і виживали в 90-ті, коли на магазиних прилавках хоть шаром покоти :(

Опубліковано

Слуха, Вергіл, а що тебе так клинить на тому селі? Тебе, що хлопці сільські образили, чи мо дівка з села гарбуза подарувала <_< ?

Навіщо ж людей з г...м мішати?

Я згоден з Шурою. Неварто акцентувати увагу на мові та звідки ти. Звісно похвально, що ти стараєшся на українській, але ліпше ти старався б фільтрувати базар. А то щось фюрером запахло з його надлюдьми і недолюдьми. Неварто людей ображати і їх коріння.

Опубліковано

Ларьок там круглосуточний. Володар жид Манукян, його ж "Бджілка", перший зліва магазин контейнер при центр. вході до "пасажу" ...я думаю треба бути глухим, сліпим, або ведмедем у сплячці - щоб не побачити,не почути що робиться прямо НАВПРОТИ ВІКНА з якого ведеться продаж !!! Кароч - нізачот прадавцу, а з ним як завжди і хазяїну.

Район тихий, гвалтування то випадок, я не впевнений що там гопота жінку дьоргала, їх курочок діскотечних хватає...щось інше.. пянка-синька і психічно-нервово нестіке существо таке зробило.

Опубліковано
Слуха, Вергіл, а що тебе так клинить на тому селі? Тебе, що хлопці сільські образили, чи мо дівка з села гарбуза подарувала <_< ?

Навіщо ж людей з г...м мішати?

Я згоден з Шурою. Неварто акцентувати увагу на мові та звідки ти. Звісно похвально, що ти стараєшся на українській, але ліпше ти старався б фільтрувати базар. А то щось фюрером запахло з його надлюдьми і недолюдьми. Неварто людей ображати і їх коріння.

Та в принципі нічього і не клинить! :(

Я просто в важаю якщо людина кудись приїзджає, то вона має поважати людей які там проживають, ось і все?

А на рахунок образ, майбутьщо ти прав! :)

Опубліковано

ну давайте шановні, задрочуйте один одного далі... тільки проблема в тому що шакалів хватає і по селах і в містах, походження та місце роботи немає абсолютно ніякого значення.

З.І. Хіба мама винувата, що дитина дурнувата ?

З.І.З.І Виховання тут тож нідочого, просто виродок по натурі, це в крові, зустрічав таких колись.

Опубліковано
ну давайте шановні, задрочуйте один одного далі... тільки проблема в тому що шакалів хватає і по селах і в містах, походження та місце роботи немає абсолютно ніякого значення.

Ну а хто, на вашу думку міг це зкоїти? Шановні Форумчани ваші думки!

Опубліковано

ОФФТОП. бан по IP не сработает в случае с телекомом. выдают нам динамические IP

Мабуть, її трахнули із-за політичних вподобань. ИМХО

може й не дарма - "модератор у вигнанні". <_<

Опубліковано
Їхав велом на роботу.Сфоткав. Машини вже стояли. Друг з будинку що зразу за зупинкою розповів про подію.

так твій друг може ще спостерігав за проісходящим?

тут є якась на 100% перевірена інформація бо шось згадується мені тема про маніяка на 33 і балці - якийсь кіпішист розводив днів 10 народ

Опубліковано
приїзджі із села! Їм зробити смітник, що в свому селі, що тут в місті раз плюнути - так мовити, їхня істина професія - "скотоводство"!!!! Та худоба має бути в стоїлі, тільки ось "засада", нема кому її поставити туда.

Vergil84 Я сам і села то шо по твоїм постам виходить шо я бидло <_< Тут точно в тебе зуб на когось із селе.Видно надавали по банячку трохи :( Я вже около 3 років проводжу більше часу в Луцьку ніж вдома, но вперше чую таке про людей з села.То ти нас простих селян за людей нещетаєш?

Опубліковано
По країні мірі я стараюся українською ;)

а вам колись приходилось спостерігати, як приїзджі із села, тикають пальцями на луцьку молодь і їхній стиль одежі?

де, де ти вгледів у своєму суржику українську? :blink:

-1, за хамство та безграмотність, лучанин <_<

я сам готовий тикати в половину з сережками в носах, чимсь незрозумілим на голові та одягом чомусь на 10 розмірів більше потрібного. а зверху над такими табличку вцепив би - "гламурний дибіл" :mellow:

Опубліковано

borg, +1

Часом як дивишся на якогось вар`ята в штанах з матнею нижче колін - то таке враження, що це для того, аби можна було непомітно всратися...

Опубліковано
А ще, якщо ти замітив, там є училище(в якому, не менш лиха коїться),значна частина учнів держ. закладу приїзджі із села! Їм зробити смітник, що в свому селі, що тут в місті раз плюнути - так мовити, їхня істина професія - "скотоводство"!!!! Та худоба має бути в стоїлі, тільки ось "засада", нема кому її поставити туда. Патрульних в тої район нічим не заманиш, а від цього і нема кому за порядком наглядати. І тому, ми прості коріні Лучани, маємо терпіти цю селську-худобу, тількі терпінню помаленьку приходить кінець.

-1

Опубліковано
Їхав велом на роботу.Сфоткав. Машини вже стояли. Друг з будинку що зразу за зупинкою розповів про подію.

так твій друг може ще спостерігав за проісходящим?

тут є якась на 100% перевірена інформація бо шось згадується мені тема про маніяка на 33 і балці - якийсь кіпішист розводив днів 10 народ

Ні, друг живе в з другої сторони будинку на фото з червоним кружечком. 2 мента 1 старший мент 1 санітарка (ілі доктор) - це кого я там втиг увідеть. ібо графік на работко.

Опубліковано
По країній мірі, коріні Лучани це місто построїли і виживали в 90-ті, коли на магазиних прилавках хоть шаром покоти :blink:

А ти тут прям самий коріний лучанин і построїв це місто. І як то так ви вижили в 90-ті? Де ж то ви продукти брали? :mellow:<_<

Опубліковано

"Село! I серце одпочине.

Село на нашiй Українi -

Неначе писанка село,

Зеленим гаєм поросло.

Цвiтуть сади, бiлiють хати,

А на горi стоять палати,

Неначе диво. А кругом

Широколистiї тополi,

А там i лiс, i лiс, i поле,

I синi гори за Днiпром.

Сам бог витає над селом.

Село! Село! Веселi хати!

Веселi здалека палати -

Бодай ви терном поросли!

Щоб люди й слiду не найшли,

Щоб i не знали, де й шукати."

Тарас Шевченко. Поема ** КНЯЖНА **

Опубліковано

Хочу розповісти про місце події. В дев"ятиповерхівці, котра за цією прославленою зупинкою, живе моя співробітниця. Так от, вона неодноразово розповідала, що на тій зупинці майже щоночі засідають якісь ублюдки з малолітніми блядями, бухаюсь, співають, верещать, б"ють морди тим хто проходить мимо і один одному, навіть зимою тих даунів мороз не лякає. Жителі будинку, котрим ввечорі додому страшно повертатись, неодноразово зверталися в 02 та до дільничого, толку з того ніякого. Таке враження, що сєржанти з УАЗіка теж зацікавлені в хорошій реалізації бухла в тому магазині. Так що жителі будинку до того крику вже звикші, і в міліцію не звонять, бо бобік під"їде, компанія на 10 хвилин затихне, поїде - придурки знов за своє. Я з тої зупинки частенько вирушаю на роботу, так там щоранку купи свіття, битих пляшок, набльовано, справлено безліч різних фізичних потреб, через день калюжи крові, перевернута така величезна металева фігня, на яку клеять оголошення і т.д. Одним словом, моя думка, придурки звичайно теж винні, і вішати таких треба, але нічна суперторгівля бухлом цьому всебічно сприяє. А хто її дозволяє, всім прекрасно відомо.

Опубліковано

Якшо вже тема про село пішла то чесно кажучи в селі мені геть непогано. Особливо весною і літом. Свіжий воздух, ліса, ставкі дихати куди легше ніж в місті. Красота!!!!

Опубліковано

To Yurik

Неображай коріних Лучан. <_< Адже кожен коріний Лучанин (особливо ті що виживали, чи вже вижили :mellow: ) знає, що продукти беруться виключно на базарі. :blink: І село тут нідочого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...