Перейти до змісту

Провайдер з стабільним інтернетом 100Мб або більше.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! 

Цікавить мене інтернет від наших місцевих провайдерів (Хоча б 50-100мегабіт). Хто що може порадити? 

Інтернет планується проводити по вулиці Бойка 4 (зараз Євгена Сверстюка), наступний будинок за Майданом. 

Було б супер, якби можна було прокинути щось стабільне.

Чув, що тягнуть десь оптоволокно по місту, може хто знає до кого можна звернутись. 

Буду вдячний за будь яку інформацію. 

Опубліковано

@Revolver дякую.

Перевірив на сайті, нажаль можливість підключення за вказаною адресою відсутня.

Хоча поїду до них в офіс, можливо щось підкажуть детальніше.

Опубліковано

Датагруп якщо є теж сміло можна підключати, маю тариф 50 мбіт, маю стабільно 55 мбіт в обидва кінці. Інет вже навіть не пам'ятаю коли в останнє зникав, може 1,5 роки тому. І то максимум на пару годин.

Опубліковано

@SergLutsk дякую. Заїхав до них на офіс, сказали, там взагалі немає такої можливості і "ми навіть не будемо цього робити". Так що датагруп теж відпадає... 

Опубліковано
27 хвилин тому, KissDream сказано:

@SergLutsk дякую. Заїхав до них на офіс, сказали, там взагалі немає такої можливості і "ми навіть не будемо цього робити". Так що датагруп теж відпадає... 

в ДГ там точно є оптика,

і вони точно можуть давати більше 100 мбіт (якщо кінцеве обладнання відповідне)

питання в ціні,

ти ж, напевно, не готовий платити більше ніж 100 грн в місяць?

Опубліковано

@Zevs_Isver те що в ДГ є отпика я і сам це прекрасно знаю, питання в тому, що вони не хочуть це тягнути туди куди мені треба. 

Відповідь була, що там нема і тягнути туди ми не будемо.

Я довго користувався інтернетом від airbites, але так як вони переходять до ВОЛЯ я не хочу з цим мати нічого спільного. 

З питань ціни, я ніде не писав якесь обмеження. Але ж це якось має бути в межах розумного ^_^ 

Опубліковано
1 хвилина тому, KissDream сказано:

@Zevs_Isver те що в ДГ є отпика я і сам це прекрасно знаю, питання в тому, що вони не хочуть це тягнути туди куди мені треба. 

Відповідь була, що там нема і тягнути туди ми не будемо.

погано наполягав

2 хвилин тому, KissDream сказано:

З питань ціни, я ніде не писав якесь обмеження. Але ж це якось має бути в межах розумного ^_^ 

ціни для корпоративного сектору радикально інші ніж для "домашників"

треба бути готовим

Опубліковано

Ну взагалі то це не приватний будинок. Але так, я розумію скільки це може коштувати. Питання хто зможе провести. 

погано наполягав

Ну це я думаю тема зовсім інша, як мають відноситись до потенційного клієнта :rolleyes:

Опубліковано
34 хвилин тому, KissDream сказано:

Ну взагалі то це не приватний будинок. Але так, я розумію скільки це може коштувати. Питання хто зможе провести.

не то все,

780034, Роман, домовляєшся, привозиш пачку грошей  гарантійний лист - і вони починають копати

34 хвилин тому, KissDream сказано:

Ну це я думаю тема зовсім інша, як мають відноситись до потенційного клієнта :rolleyes:

ДГ вже настільки здоровий що їм пофіг

і є така статистика що 20% клієнтів приносять 80% прибутку,

а всі інші просто шумлять

все питання в сумі :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...