Перейти до змісту

Що робить Київ в Луцьку!!!

MacViktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаешь, говорят, что в автомобилях чёртик сидит, который колёса крутит... Как думаешь, сколько в этих словах процентов правды?

:0016:

Опубліковано

вах!..

ursa, серйозно? А я був певен, що в мене десь там негр сильний паше...

Наскільки мені відомо, чортики на бензині не працюють (зрештою, як і негри - але ж я туди ще й воду заливаю). Чортам смола треба.

Може, чортики в дизельних движках здебільшого?

Опубліковано

аффтар, бойся! скоро я приеду и что-нить в Луцке куплю! B)

кстати, а тебе помощь с девушкой не нужна? а то у нас есть богатый опыт... уже на 3 страницы...

Опубліковано
Знаешь, говорят, что в автомобилях чёртик сидит, который колёса крутит... Как думаешь, сколько в этих словах процентов правды?

B)

НЕпотемі!!! дочого тут машини !!!Пяу_пяу

Опубліковано

Нє, я просто випадаю... Хто знає, ДіФото ще проводить набір членів в Братство Боротьби з Блондинками? Бо знаю одну хорошу жертву...

Опубліковано

бачу люди нерозуміють що і як поки це все неторкнеця їх самих!!!

я взагалі непроти щоб будували але з розомом і щось більш важливіше ніж висоткі!!!

а проблема мене затронула всім !!! Томущо це мій район і я хочи бачити в нас в місти не камяні джунглії а якись парк чи нормальні дитячі майданчикі щоб був якись відпочинок!!!

Опубліковано
а проблема мене затронула всім !!! Томущо це мій район ...

так продавай "свой район" дороже...

к твоему сведению, в Луцке (если сравнивать с остальными городами) огромные площади под парковыми зонами...

или надо весь город - один сплошной парк с детскими площадками?

а жить ты где будешь? в том ветхом фонде, что на Красном, например?

Опубліковано
Нє, я просто випадаю... Хто знає, ДіФото ще проводить набір членів в Братство Боротьби з Блондинками? Бо знаю одну хорошу жертву...

образи держи при собі ОК

Опубліковано

MacViktor, а як ти відносишся до того факту, що продавці, в тому числі київські-які-все-скупили, стараються продавати свої товари людям дорожче, ніж ті насправді коштують, наживаючись на тих, кого вважають лохами?

Опубліковано

А яка різниця хто буде строїти наші, чи київські? Всеодно весь прибуток зостанеться в однієї людини, власника фірми яка буде строїти.

Чи топікастер підримує гасло:" заводи - робочим, землю - селянам, власть - совєтам" ?

Опубліковано

Впєрвой слишу, шоби там шота купили. Там земля тіко десятки міліонів стоїть, а заводи...

бла-бла-шоу...

Опубліковано

FOTO%201%20copy1.jpg

IMG_0804%20copy.jpg

IMG_0823%20copy.jpg

Изображение “http://board.lutsk.ua/imgstore/files/FOTO%201%20copy1.jpg” не может быть показано, так как содержит ошибки.

Опубліковано

Симпотично, даже очень! Наконец-то вместо сараев в нашем городе появится нормальное архитектурное сооружение.

Опубліковано
хочу квартірко на верхньому поверсі

шоб плєвать с висоти птічьего польота по бєзграмотності? :smoke:

Опубліковано
Топікстартер,не переживай,наші волинські митники в Києві половину квартир поскупляли. ;)

Хочаб щось радує!!! :D

Опубліковано

Це і логічно, що потоки фінансів ідуть із столиці в обл. центри, а з них в районні центри. Київ будую в Луцьку, а Луцьк в Ковелі... :P

Опубліковано

Ну а чому тоді ці потоки фінанасів не йдуть далі, за межі великих і не дуже міст??

І от поки нічього не зміниться в цьому напрямку, бути українському селі вбогому і примітивному (по відношенню до євросіл).

ТОму, шановні київські та й не тільки інвестори, НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО УКРАЇНСЬКЕ КОРІННЯ І ГОРДІСТЬ - СЕЛО.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...