MacViktor Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:11 #1 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:11 Хто знає що Київляни вже на стільки розжились (розжерлись)що їм в себе немає куди гроші вложувати і землі їм невистачає!!!Тому вони приїхали до Луцька!!! Памятаєте млин напроти проміня він впринципі давно в приватних руках а пивзавод Земен там де варять класне пиво яке мені дуже подобається, а Хлібзавод що поруч канцервний колишній і цей весь майже райончік до Волинь газу ВИКУПИВ КИЇВ!!!!!!тепер зе все знисуть і побудують Багато поверхові будівлі!!!Кого це торбує??? наприклад мене деже тому що це мій район який мені так подобався!!!!Якщо я дізнаюсь щось більш точніше то допишу!!!
Maggot Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:25 #2 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:25 Київ тут ні при чому. Кияни - та будь-ласка. Дуже мало схоже на правду, що хтось таки зміг купити стільки заводів і ще має за мету будувати там житло
Yarchik Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:32 #4 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:32 Млять. Де Шура? Шура де, я питаю???
Shura Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:39 #5 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:39 тут я я единственно не понимаю озабоченность топикстартера. то, что основные капиталы крутятся совсем не в Луцке - давно аксиома. то, что будут строить жилые дома - кому плохо? или в Луцке потребность в жилплощади нулевая? ну, а незастроеные пустыри почти в центре города - почему бы и не застроить. только застраивать с умом надо, со всей инфраструктурой. магазины, школы. кому плохо от этого? я что-то не пойму.
Yarchik Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:42 #6 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:42 Підтримую Шуру. ІМХО, головне, аби капітал був не моска... росі... Не іноземний
Shura Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:47 #7 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:47 кстати. про иностранный капитал.не совсем плохо, когда он идет в заводы. это повышение производства собственной продукции, а не закупка китайской.это рабочие места. причем у иностранцев и зарплаты могут быть повыше.или дома строятся, школы, торговые центры. пусть. это останется на Украине, с собой в чемодане не увезут.такой капитал пусть работает в Украине.а вот когда капитал направлен на купил-продал, без производства - тогда в сад! спекулянтов и своих хватает.
Plum Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:56 #8 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 08:56 Якраз вчора я їхав від стадіону до Променя і казав жінці, що та страшна будівля млина -- як більмо на картині міста, що давно пора її знести і побудувати там щось гарне, що гармонійно впишеться в архітектуру того району. Бо якось дико дивитись на бруківочку і пам'ятник біля Променя і на ту розруху, яка царює через дорогу. Так що особисто я тільки ЗА. А нарахунок киян -- так вони володіють майже половиною Луцька, тільки можливо не так відкрито. Але нам яка різниця хто наведе в місті порядок, зробить його обличчя більш привабливим для туристів і добавить лишню тисячу-другу робочих місць?..
Oushen Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:04 #9 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:04 Якраз вчора я їхав від стадіону до Променя і казав жінці, що та страшна будівля млина -- як більмо на картині міста, що давно пора її знести і побудувати там щось гарне, що гармонійно впишеться в архітектуру того району. Нееее, класный вид. Убрать бы тот дурацкий рекламный плакат, и можно подумать что это здание прямиком из Сталкера . Там бы в пейнтбол побегать пострелять.
MacViktor Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:16 Автор #10 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:16 Маленьке но!!! Хто зараз може взяти житло нормально в кредит або купить Я сумніваюсь, того шо ціни луплять конкретні і проценти нериальні, дорого!!!!!! знаєте хоча це не радянські часи коли вашим батькам майже за просто так квартири давали в ново збудованому будинку а тре було лише в чергу записатись ДА!!!!Ще одне Shura првавий де в нових збудоваеих районах є хочаб один Садочок чи Школа , можливо десь парк чи якись зони відпочинку побудували про які я незнаю??? внас здається такого Нічого нехто не будує!!!!А кому Цікаво садочкі будувати Дітиж некуплять собі по ліжку за 150тис. доларів А???Чи так і будем жити в Одних Спальниках і кожен ранок прокидатись і дивитись в вікно і бачити сусіда , і щоб дитину в садік записать надо за 3 рокі раніш ааа ??? А можливо київ дасть кучу грошей на будівництво нормальних доріг чи нової системи каналізацій чи поповнить парк машин Луцькспец комунтрансу новими авто щоб могли мусор вивезти вчасно і акуратно,чи змити асфальт з ранечку щоб небуло пилу , щоб все було як тре!!!а не побудували квартири продали а все остальне до лампочкі!!!????Хто це РОБИТИМЕ ???? чи всім по барабану !???
Shura Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:25 #11 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:25 я ничего не понял...какие кровати по 150 тысяч долларов? какой спецкомунтранс?причем тут запись в садик за 3 года?крик души какой-то... эмоции.еще и безграмотно по самое нихочу... ну, это ладно, орфоргафияно после "Ю" есть еще одна кнопка - она спасает ситуацию...
MacViktor Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:36 Автор #12 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:36 я ничего не понял...какие кровати по 150 тысяч долларов? какой спецкомунтранс?причем тут запись в садик за 3 года?крик души какой-то... эмоции.еще и безграмотно по самое нихочу... ну, это ладно, орфоргафияно после "Ю" есть еще одна кнопка - она спасает ситуацию...Вибачте за негамотність!!!А тещо пишу то є проста стурбованість про благоустрій нашого красивого міста!
FOX Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:45 #13 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 09:45 А до чого тут будівництво доріг, вивіз мусору, каналізації і прибирання доріг? Цим всім займаються інші служби які отримують гроші з наших податків. Миж кожного місяця платим і за вивіз мусору і дорожний збір і так далі.А діло тих хто будує заключається тільки в тому щоб побудувати. Тай вони також неможуть самі, що захотіли те і побудувати. Всі плани забудови затверджуються у відповідних державних структурах.
ursa Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:16 #14 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:16 Если снесут "страшну будівлю" - будет один положительный момент: вот эти "руфинговые" фотки noven-а станут историческими
Therion Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:18 #15 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:18 На рахунок дит. садків - він правий, для того щоб дитину здати в садочок, потрібно з народження чергу займати.
ursa Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:20 #16 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:20 для того щоб дитину здати в садочок, потрібно з народження чергу займати.Пришли с коробкой конфет - записали на тогда, на когда мы захотели (через 4 месяца)
Mondiale Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:55 #17 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 10:55 Да, елеватор уродний. А з рекламою то взагалі - мастдай! Там такий райончик, шо будівлі не будуть заважати. ІМХО
Shkoder Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 11:49 #18 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 11:49 основное строительство происходит по правой стороне Сапалаевки начиная с Винниченка. там где были старые полузаброшенные склады с каким-то вонючим хламом. сейчас там снесли и разобрали эти "строения", выровняли площадку и делают бетонные укрепления по берегам речки. насколько я выяснил у знакомых проживающих с левой стороны реки, в планах накрыть нашу любимую речку-вонючку сверху бетоном (почти Питер, блин , а на площадке освободившейся после сноса, выстроить несколько высоток с супермаркетами на первом этаже. я такой план перестройки моего родного района приветствую всеми руками! а знакомый проживающий напротив приветствует руками и ногами, так как его недвижимость за полгода подорожала практически вдвое.
zaHARE Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 13:07 #19 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 13:07 Те,що відбувається,цілком прогнозоване і закономірне.Крім того додам,що вже є інвестор на перенесення за межі міста автобусного парку(на Рівненській) і будівництва на його місці житла і торгово-розважальних закладів.Логічно було б продовжити з часом такий чейндж з автозаводом,всією промзоною на Дубнівській,електроаппаратним,пластмасовим і т.д.А те,що бабки в це вкладають київляно,то також цілком логічно.Такі великі бабки крутяться ще хіба що в Донецьку та Дніпрі.
DrFaust Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 13:19 #20 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 13:19 Через 50 км від Луцька є мстечко Горохів яке вже близько як 2-3 років є на 45 % власністю киЄвськиХ пацанЧеГіф, а вот 50% купили Львівські пани, скажу одне що 5% для самих Горохівчан це повний 3,14здєц, ми ж десь маємо жити... Але навіть враховуючи дану пролему де чиє, то скажу прямо: КИЇВЦІ ПО ЗАБУДОВАХ І БЛАГОУСТРОЮ ОБІСРАЛИСЬ ПО САМІ ВУХА, А ЛЬВІВЦІ ЗРОБИЛИ "СВОЮ" ЧАСТИНУ МІСТА ПРОСТО ТАКИ ЗРАЗКОМ (дороги, каналізація, телекомунікації, архіт.будинки і т. д.)З.І. Мало скупити, щеб зробили все полюдськи а то самі ніхрена не роблять і нам не дають, бо бачите за Н-у суму бабла київці собі замутили акт про право власності у себе вдома на нашу землю....
V.Wolf Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 14:34 #21 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 14:34 Апргрейд ми робимо не тільки на копмпутерах, автомобілях, квартирах а й в містах....добре це чи погано вирішувати одній людині мабуть неможна, хоча з часом цей апгрейд буде нормою.
MacViktor Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:15 Автор #22 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:15 звичайно все це непогано але одна суть те що вони тобто Київляни побудують тут свої будівлі продадудь намже закосять бабла нанасже і поїдуть собі торчать назад до столиці а остальні проблеми залишаться на наших плечах!!!ХТО НЕЗНАЄ ЧИ НОВИН НЕДИВИТЬСЯ!!!ЩО В САМОМУ КИЄВІ РОБИТЬСЯ ВБИВАЮТЬ ЗА КЛАПТИК ЗЕМЛІ людей дурять!!!http://rpl.net.ua/2007/09/13/kosmchna_koma...she_batija.htmlВСЕ добирається до нас і скоро буде куча проблем!!!
MacViktor Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:20 Автор #23 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:20 для того щоб дитину здати в садочок, потрібно з народження чергу займати.Пришли с коробкой конфет - записали на тогда, на когда мы захотели (через 4 месяца)Корукція,підкупи це у нас вже вусіх в крові!!!ДА???шо краще будувати садочкі та школи чи носити канфетки щоб дитина пішла у садок замість іншої а інші почикають дома ДА???
Yarchik Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:24 #24 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:24 забаньте хтось цю істеричку...MacViktor, чого ти кричиш? Ти комусь відкрив велику таємницю? Стоїш на порозі незатіяної революції? Готовий власним лобом спробувати "лупати сю скалу"? Та я тобі можу розказати речі, набагато страшніші від тих страшилок, які ти в новинах читаєш - такі речі, про які жодні новини не напишуть.Чи ти хочеш чогось добитися своїм неграмотним і емоційним словесним поносом? Якщо маєш якісь конкретні пропозиції - викладай, а не маєш - досить трясти повітря, задовбав вже.
MacViktor Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:34 Автор #25 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 16:34 Ще одненьке, спілкувався з товаришом з Столиці він працює журналістом!!!так він сказав що в києві подейкують що захід тобто нас Київ хоче присмирити!!!бо в нас такий беспрідел що їм завісно , що в нас дуже багацько часного підприємництва і викуплені майже всі добрі місця !!!ну це тільки маленька інфо!!!конкретно в це впиратись небуду але якщо багато говорять то декілька процентів правди є а вот скільки???
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.