Перейти до змісту

Візьму позику в гривнях

Nana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Терміново потрібні гроші (1000 грн). Візьму під відсотки до 12.06. Без застави. Можу документи дати. Деталі в приват.

Опубліковано
3 годин тому, Nana сказано:

Терміново потрібні гроші (1000 грн). Візьму під відсотки до 12.06. Без застави

та були вже тут схожі оголошення, навіть заставу пропонували.

але спільнота Луцької борди виявилась скупою та черствою.

та й який в цьому сенс? скільки Ви готові заплатити? нехай припустимо 100% річних. Це 22 дні, 1000*22/365*100/100=60,27грн. То це заради 60,27грн. ризикувати цілою тисячею гривень?!

хоча практично будь-який ломбард буде просто щасливий ощасливити Вас на таких умовах ;)

1 година тому, Nana сказано:

Та ні, пише універсальна, для виплат. Я оплачу Вам комісію

це просто шедевр ))

Опубліковано

Вас ніхто не просить коментувати. Я звертаюсь до тих, хто може. Ви ж не знаєте ситуації, для чого так...

Опубліковано

Гаразд, на руках дитина-інвалід (вада серця). Від цього не застрахований ніхто. Ще питання?

Опубліковано

Чесно, заїло. Жорстоко і несправедливо.

42 хвилин тому, rrid сказано:

та були вже тут схожі оголошення, навіть заставу пропонували.

але спільнота Луцької борди виявилась скупою та черствою.

та й який в цьому сенс? скільки Ви готові заплатити? нехай припустимо 100% річних. Це 22 дні, 1000*22/365*100/100=60,27грн. То це заради 60,27грн. ризикувати цілою тисячею гривень?!

хоча практично будь-який ломбард буде просто щасливий ощасливити Вас на таких умовах ;)

це просто шедевр ))

[email protected]Зверталась у всі онлайн-кредити. В декреті - не дають, тобто не мають права обмежувати дитину в коштах.

Опубліковано
13 minutes ago, Nana said:

Зверталась у всі онлайн-кредити. В декреті - не дають, тобто не мають права обмежувати дитину в коштах.

Як це робиться: Ви в декреті, отримуєте соціальну допомогу це - додатковий дохід, а основний, Ви - самозайнята особа, наприклад, ліпите вареники і продаєте їх, шиєте чи робите манікюр вдома це - основний дохід, але це все мають підтвердити ваші контактні особи, як правило, родичі, друзі, знайомі, тобто, якщо це насправді і не так, контактні особи мають знати, що і як говорити, коли до них телефонуватимуть із якоїсь кредитної установи для підтвердження інформації. При такому розкладі є шанс кредит отримати.

Ще я б порадив написати у якусь місцеву групу у ФБ, може там хтось допоможе.

Опубліковано

Дякую за відповідь. В ФБ не сиджу. Як підробляю? Сиджу на Кабанчику, пишу там, продзвонюю, шукаю інфу різну. А для кредиту потрібно конкретна установа, де я працюю, конкретна посада... 

Опубліковано

Картка кредитна з лімітом на тищу грн в приваті оформляється за пару хвилин. 

І не треба ніякої офіційної роботи. Ну звичайно якшо історія кредитна не спорчена

Опубліковано

Мені самій це було би смішно 2 тижні тому. Сама би позичила, і без відсотків. Від суми, і від тюрми...

Опубліковано

Так, друзі, печалька. Гаразд, закривайте тему. Та нікому не хотілося кланятися(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...