Перейти до змісту

Помогите с девушкой

SergScorprion

Рекомендовані повідомлення

"Любая девушка может оказаться у Ваших ног - главное попасть точно в подбородок" Девченки не обижайтесь, это всего лиш шутка :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 580
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Без "отжигів". Забудь. Плюнь. Візьми себе в руки. Займись чимсь іншим (карти, комп ігри, література, одним словом твоє улюблене хобі). Озирнись і зроби висновки. Інакше буде дійсно дуже погано (із наступною дівчиною і не тільки). А ПОТІМ читай, що кажуть тут одружені вже люди (наприклад, Zheny@). І будь мужиком. Соплі - не наш прийом. Романтична агресія - саме те що має бути. Наприклад, "своїми руками" опробовував "я міцний духом і тілом, вона мене слухає, "смєшлівого, но нє смєшного", але я не звертаю (ніби) уваги на дівчину, але коли звертаю, то вже просто розмовою вона не відкупиться, як МІНІМУМ - поцілунком". "Тряпок" (безвольних слуг) ЖОДНА ДІВЧИНА не любить. Покурити можна тут. І не плачся більше, не дискредитуй дівчину. Навпаки, покажи їй (НЕ ЗВЯЗУЮЧИСЬ із нею, вона сама про все дізнається чи від друзів, чи з преси тощо), кого вона втратила, своїми успіхами в тому, в чому ти профі (хоббі, робота, творчість тощо). Хоча, з точки зору психології, те, що ти зробив, тобі робить легше (якщо ти не стібаєшся з усіх і не є мазохістом, про що маю трохи підозри).

І закрий тему своїм постом "Я все зрозумів, мені легше, про успіхи повідомлятиму на форумі". Інакше посміховисько з тебе буде ще довго...

Дякую за розуміння

Ти маєш рацію! Я саме так зараз і стараюсь робити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Топіку вже місяць, він вже майже померти вспів, а моє почуття ще ніяк не відімре, хоча вже не шукаю зустрічі, але ще десь там щось залишилось таке...то вже на все життя мабуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топіку вже місяць, він вже майже померти вспів, а моє почуття ще ніяк не відімре, хоча вже не шукаю зустрічі, але ще десь там щось залишилось таке...то вже на все життя мабуть

Я теж довго помнив своїх дівчат :smile3: Ти мужчина, вистоїш! Представляй собі хорошеньку дівчину (яка шукає імінно такого хлопця, як ти), прикинь приблизно як ти з нею маєш познайомитись і візуалізуй собі це кожен день хоча б 5 хв, відчувай радість, як ніби це вже трапилось! В мене це діє, в тебе теж значит буде діяти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж довго помнив своїх дівчат ^_^ Ти мужчина, вистоїш! Представляй собі хорошеньку дівчину (яка шукає імінно такого хлопця, як ти), прикинь приблизно як ти з нею маєш познайомитись і візуалізуй собі це кожен день хоча б 5 хв, відчувай радість, як ніби це вже трапилось! В мене це діє, в тебе теж значит буде діяти!

Це називається "Метод Сільва"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візуалізуй собі це кожен день хоча б 5 хв

... атжогггг!!!! пятьбаллофффф!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візуалізуй собі це кожен день хоча б 5 хв

... атжогггг!!!! пятьбаллофффф!!!!

А я знав шо будуть сміятись з очевидних речей :lol:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це називається "дурень думкою багатіє".

Поки одні візуалізують, інші мають. Головне, коли багато візуалізуєш - не постирати руки. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки одні візуалізують, інші мають. Головне, коли багато візуалізуєш - не постирати руки. :lol:

Шось в вас, дорогі форумчани, приземлені поняття! Якшо хочте логічних доказів - почитайте речі з квантової фізики! Хочте реальних - візьміть своє життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки одні візуалізують, інші мають. Головне, коли багато візуалізуєш - не постирати руки. :)

Інші мають бо ХОЧУТЬ то мати і МАЮТЬ...

З цього приводу рекомендую спочатку дізнатись про що дійсно йде мова - а тоді стібатись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки одні візуалізують, інші мають. Головне, коли багато візуалізуєш - не постирати руки. :)

Інші мають бо ХОЧУТЬ то мати і МАЮТЬ...

З цього приводу рекомендую спочатку дізнатись про що дійсно йде мова - а тоді стібатись :)

Тобто, якщо я буду сидіти і фтикати в 15" CRT і сильно ХОТІТИ мати 22" LCD і більше нічого не робити, а тільки хотіти, то в мене тільки від одного хотіння станеться така метаморфоза з монітором, а заодно бонусом вінт з 40 Гб перетвориться на 500 Гб ?

Я розумію, що спочатку виникає бажання щось мати, отримати, але для цього ж треба прикласти якість зусилля, типу заробити гроші - купити, вкрасти, змайструвати самому, знайти на дорозі, а не просто візуалізувати до одурі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто стібається?

Лише конкретні приклади та поради :)

Головне візаулізувати

priap_1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, ти картинку випадково вибрав ? :) Якщо глянути її властивості, то видно наступне:

post-3410-1211991511.jpg

Ось він глибинний сакральний смисл методу "Сільва" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кагда дома адін - візуалізірую, а так стєсняюс =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Не сипте перли поміж свиней..." :rolleyes:

Паржаль...

Якщо придивитись до букв, то буде видно, що то не зовсім Сільва, а Сельва ;) Та й не зовсім Хосе, а Леонард...

Кажуть якщо "візуалізірувати" за вашим методом і порадами - зір падає... Хлопці, у вас бува не те? :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ти написав? не бачу - літери розпливаються!... :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, якщо я буду сидіти і фтикати в 15" CRT і сильно ХОТІТИ мати 22" LCD і більше нічого не робити, а тільки хотіти, то в мене тільки від одного хотіння станеться така метаморфоза з монітором, а заодно бонусом вінт з 40 Гб перетвориться на 500 Гб ?

Я розумію, що спочатку виникає бажання щось мати, отримати, але для цього ж треба прикласти якість зусилля, типу заробити гроші - купити, вкрасти, змайструвати самому, знайти на дорозі, а не просто візуалізувати до одурі.

Ти хоть знаєш шо таке підсвідомість? Вона непіддається законам примітивної логіки! Пора це вже знати! Якшо ти чогось бажаєш то підсвідомість починає дії для реалізації твого бажання. Читай книжку там все ясно описано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є мета то дії до її досягнення спонукаються здоровим глуздом і прагненням людини, а не підсвідомістю чи ще чимось.

Ти хоть знаєш шо таке підсвідомість?

Ти знаєш? Книжечку прочитав? Несказанно за тебе радий.

Чи може ти присвятив життя на вивчення цього поняття і маючи певні напрацювання у цій галузі можеш щось заявити?

Вона непіддається законам примітивної логіки!

Нагадуєш ведучого програми 'Необъяснимо, но факт'

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Капец, ти дивуєтесь таким звичним поняттям. Це не далекий космос - просто напросто твоя голова! Вірніше мозок. Звісно в мене є успіхи! Того шо теперішнє - це твої думки в минулому. Отого з мене Логіка примітивна! Треба інтуіцію розвивати. Могу сказати як

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваше подсознание обладает проницательностью и мудростью. Его неисчерпаемые силы выходят из скрытых источников — закона жизни. Какие мысли ни захотели бы вы внушить вашему подсознанию, оно приведет в движение небо и землю, чтобы эти мысли реализовать. Поэтому вы в первую очередь должны позаботиться о том, чтобы у вас были хорошие и конструктивные мысли.

Причина любого беспорядка и страданий в этом мире заключается, очевидно, в том, что люди недостаточно хорошо понимают взаимодействие между сознанием и подсознанием. Пока они оба гармонично взаимодействуют во временном соотношении, вам сопутствуют здоровье, счастье, мир и радость. Болезнь и раздор не способны устоять перед объединенной силой этих обеих духовных сфер

Джозеф Мерфи СИЛА ВАШЕГО ПОДСОЗНАНИЯ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жалко чувака, тяжко йому закохатись в когось, а розлюбити ще важче, такі люди бувають але не в моді вже, хіба що в епоху майбутніх екокатастроф...До речі, якби вона його не ... знехтувала, то так би і далі дружили без кохання, а так зразу і проснувся. Пізнувато трохи. Наука на майбутнє, набив пару шишок, будеш в слід. раз розумнішим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ти певно з тої категорії людей, для якої "сало сила, спорт могила" ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти певно з тої категорії людей, для якої "сало сила, спорт могила" ^_^

Хід думок і логічність твоїх висновків, просто, не може не вражати. Візуалізуй ще. Кажуть, деякі гриби в цьому дуже помічні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Топіку два місяці. За цей час вияснилось що мене таки дійсно змінили на сексуального партнера, може і не на одного а як мінімум на трьох до цього часу. Сумно але ви таким праві,дійсно їй тупо треба був секс від, ото і все, і ніякої романтики в ній нимає і близбко і не було. А якби той секс був у мене з нею, то я би розстався з нею скоріше всього не через рік а через два-три місяці, не я перший в неї і ясне діло не останній. Ми зараз з нею не говоримо і при випадковій зустрічі вона носа відвертає, тіпа дивиться на шось там, думав це жіночі хитрощі такі, хоче заставити мене не бути пассивним, але думаю хер тому правда, нема ніяких хитрощів, просто думає певне що я шось буду в неї випитувати, така от історія, вже майже закінчена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...