Перейти до змісту

Помогите с девушкой

SergScorprion

Рекомендовані повідомлення

Всем большой привет.

Жив, насчет здоров ли - не уверен, говорят здоровых сейчас практически нет. А по делу - продолжения нет и по видимому не будет. Уехала, больше года о не

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 580
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Всем большой привет.

Жив... По делу - продолжения нет и по видимому не будет. Уехала, больше года о ней неизвестно ничего, не только мне. Видимо прижилась. О нашем Луцке и не вспоминает.

Я ее еще не забыл, вспоминаю временами так...еще с год и надеюсь уйдет навсегда и из мыслей наконец то.

Другой не нашел. От сентиментов лечусь работой и увлечениями, главное поменьше вспоминать о прошлом, так разве, чтобы сделать выводы из ошибок.

Вам наверное это не интересно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по делу - продолжения нет и по видимому не будет. Уехала, больше года о не

как-то странно обрывается фраза...

а ты что, больше нини ни с кем?

Вам наверное это не интересно?

оччень интересно.

хотим продолжения блокбастера :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми тобі знайдемо нову.

Хачу сіквел :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй такой не будет... или...? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Некогда. Да и желания особого нет.

А насчет продолжения - его нет, только финал, и он вам известен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, навряд чи фынал.

ти ж повернувся до нас. нас не забув :)

От і як знайдеться твоя наступна пасія - повір, ти сам цього не хотячи тут про це відпишешся :)

Якщо, звичайно, матимеш час.. бо раптом буде така, що тебе із ліжка до компа не підпускатиме :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй не будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй не будет.

эээ

ты чего? в монахи уходить - не выход.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergScorprion, приходь на бордовку!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Думаю, після того, як ти дасиш ствердну відповідь на це запрошення, кільких бажаючих прийти на всяткування збільшиться в двічі!!!! :P !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...ну ви і гоните... :blink:

скажу чесно - ВСІЄЇ теми не читав. вистачило першої та останньої сторінок. тут реально купа порад, які здаються правильними та влучними для тих, хто їх дає!!!! бо всі дають поради через призму власного досвіду. хіба нє? )

немає тут таких мудрих, хто дійсно мав би моральне, духовне право давати поради. в кожного своє життя і своя правда, своя ситуація...

багато побачив насмішок... Один весь час про ліжко та розову кофточку писав... хм, це для тебе головне?

Одна радила фільтрувати базар за те, що написали, що є купа інших гарних дівчат... а що, хіба не так?!! ))

ну, виклала людина свою проблему.поділилась. не втримала у собі. не знайшла іншого виходу.

а хто ви (ми всі) такі, щоб піднімати це на сміх? всі такі сильні та мудрі? ду х*й там!!!! сорі.

серіали знімати...сіквели... ппц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мужик, ти не в темі, не мішай. людині в кайф і глядачам та радникам весело. а ти духоооовність приплів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я поп корн принес... извините...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав все (1,5 год). Прийміть до лав ВІП Користувачів :) По темі: ситуація до болі знайома, якось сам знайшов вихід. Або вихід знайшов мене :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мужик, ти не в темі, не мішай. людині в кайф і глядачам та радникам весело. а ти духоооовність приплів

я дуже радий, що я не в темі,якщо чесно...

якшо вам чи Вам тут весело, будь ласка, веселіться!!! я мішаю? ггг)) ню-ню... а ти хто, щоб мені вказувати? я висловив свою думку.

гаразд, продовжуйте. :g16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Korosy - без образ, але ти справді не в темі.

прочитай ВСЮ тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Korosy - без образ, але ти справді не в темі.

прочитай ВСЮ тему.

та все гаразд, я не ображаюсь))

всю тему читати не буду... я висловив думку з того, що прочитав. і моя, така трохи суб'єктивна відповідь грунтується на тому. я не оспорював тему в цілому, а просто "поради" деякі. не знаю, що там далі...напевно "яке їхало, таке і здибало". вотс)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав все (1,5 год). Прийміть до лав ВІП Користувачів :) По темі: ситуація до болі знайома, якось сам знайшов вихід. Або вихід знайшов мене :P

Поделись, если не секрет, своей историей вкратце

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля.. да ви шо всі на цілу голову хворі...лікуйтесь соплєжуї.. я просто в ауті.. відганяє якоюсь підарестичною меланхолією від топікастера.. раніше це було прикольно, потім це ввійшло в звичку, потім стьоБ.. а шас це вже повна ЖО**А...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

SergScorprion, Знайшов когось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в чувака 5 постів =) а тема на 12 сторінок =)

ололо

З.І.

SergScorprion ну раз ти завів таку темку, то отписуйся про успєхі на лічном фронтє ...

ми ждьом ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

По внешности есть много, по характеру не нашел, посему ничего не изменилось.

Да и зачем искать, коли нашел еще тогда. А то что не получилось, ну что ж, винить никого не будем.

А вообще,я удивлен, что народ все еще заглядывает в этот топик. Может действительно не я один такой, просто первым написал сюда.

В любом случае,благодарен всем, кто принимал участие в этом деле.

А у нее кстате все отлично там, есть работа, деньги наконец, парень, вообщем зря я пытался ее удержать, для нее счастье оно там. Я за нее искренне рад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да и зачем искать, коли нашел еще тогда. А то что не получилось, ну что ж, винить никого не будем.

А вообще,я удивлен, что народ все еще заглядывает в этот топик. Может действительно не я один такой, просто первым написал сюда.

В любом случае,благодарен всем, кто принимал участие в этом деле.

А у нее кстате все отлично там, есть работа, деньги наконец, парень, вообщем зря я пытался ее удержать, для нее счастье оно там. Я за нее искренне рад.

Да не парся ты.

Каждый переживал в своей жизни что-то более менее подобное, но в силу специфики своего характера (воспитания, самоконтроля, отношений с другими) переносят это все по разному.

Не только одна женщина на земле может сделать тебя счастливым в полном понимании этого слова, главное не щёлкать и разглядеть потенциал, а от сердечных хворей время лучший лекарь ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти частіше по вулиці гуляй і знайомся побільше з дівчатами.

Да и зачем искать, коли нашел еще тогда
.

Це ти так думаєш що нашов тоді! А може вийдеш на вулицю побачиш дівчину яка проходить мімо і зобудеш все на світі навіть як тебе звати, такщо не зациклюйся.

це правильно, а тепер зроби так щоб і ми були за тебе раді і щоб ті 12 сторінок що тут писались не пропали даром(я аж задовбався поки все прочитав), зараз літо на вулиці дівчат вай - вай...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...