Перейти до змісту

Помогите с девушкой

SergScorprion

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну что ж, пожалуй начну.

Как то на работе ходил настраивал всякую технмику, встретил девушку. Что то она во мне нашла, я к нец даже и не приглядывался особо. Но это она меня выделила, не я ее, чем такой как я приглянулся такой как она, просто загадка для меня. Я все никак не мог дойти, что же ей от меня то надо, неужели ничего? Вообщем она меня пригласила погулять, вот так и познакомились. Я по натуре романтик, коечно же я ее водил по всяких там интересным местам, парк, загородние прогулки, были у нас чисто ну дружеские что ли отношения, приходил к ней домой, что то помагал, общались весело. Ничего такого и небыло. Год прошол уже. Вот стал я ее приглашать куда то погулять, а она уж и не хочет что то. Я забеспокоился. Раз, другой...нет, то время поджимает, то некогда, то устала. Я вот начал ошибки делать, СМСками ее завалил, думал случилось что то...хотел узнать, помочь. "Добрые" люди посоветовали, иди к ней домой и все выясни. Пошел, она мне дверь не открыла, сказала что боится меня в таком вот состоянии и хочет чтобы я снова вернулся в прежнее состояние. Но я то за нее переживал, написал на бумаг, что мол типа чувствую что у нее что то не то и хочу знать, что же случилось. Она говорит что у нее все нормально и я тут ни при чем. Что ж, я начал у друзей ее выяснять, что ж такое, друзья сказали, что она и была такая и что я не первый. И еще сказали, что у нее кто-то есть. Все, я уже почти сдался. Еще она говорит, что боится потерять свободу, ну Водолей она по гороскопу, это наверное у нее в крови. Общаясь с ней я раньше чувствовал ТЕПЛОТУ, сейчас нету уже этого. Неужели вот так у человека проходит даже заинтересованность романтикой? Получается, нужен я был лишь для того чтобы просто нового человека к себе привязать, а больше ей это не интересно стало? Я думал что я в чем то виноват, но она говорит что я ничего не сделал и исправлять нечего. Что ж, позвонил к ее подруге лучшей (опять нав. ошибка моя), она говорит, что нету у нее никого. Я чувствую, что она мне небезразлична, понял наконец то. А ей похоже, я уже не нужен. Вообщем, я теперь не знаю, что делать, просто ждать и не трогать ее, либо добиваться ее, либо сразу начать процесс самоизлечения. Она - Водолей, 25.01.1980гр. Я Скорпион. Может тут астрологи есть, типа сразу скажут, не мучайся, ты ей равнодушен, придумал себе идеал, а его нету, попользовались таки тобой и иди гуляй себе. Если есть какие то неточности в описании моей проблемы, то спросите, на эмоциях пишу, уже 3 недели на стрессе, у меня впервые такое, никогда к девушке так вот не имел такого чувства, может это пройдет и не мучаться?

• Відповідей 580
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Ничего такого и небыло. Год прошол уже.

Треба було іншими частинами тіла займатись, а не мозг їй цілий рік @бати... Соррі.

Опубліковано

Ну ні, на рахунок других частин...послала би вона мене думаю далеко далеко...

Короче, гіблий номер, бачу в мене така ситуація в одного, більше ніхто такого не мав. Самому прийдетьсчя щось рішати, немає правда варіантів поки, що робить

Опубліковано

Не фігня, в ній дійсно є ця сама свобода, боїться її втратити. сам не вірив, якби не прочитав трохи про Водоліїв. Хочалюбі думки прийму, перш ніж зморозити чергову дурість, тіпа позвонити і запрсити на каву. Може нема смислу, пошле нафіг, тоді не знаю...

Опубліковано
Ну ні, на рахунок других частин...послала би вона мене думаю далеко далеко...

А ти пробував? До речі, ти так і не написав, що ти хочеш: одружитись, в ліжко її затягунти чи далі гуляти по парку і їй допомагати те, що вона скаже?

Опубліковано

Друже, як вже такі обстоятельства, не в падай в паніку. Вицепи її і скажи те, що вона хоче почути. Ане те що читаємо тут. Дефку добітца нада, а не вона тебе :).

Водолей - по гороскопу ? Нормально ^_^ .

А ти Скарпійон, ще краще :D , вперед...твоя астрологічна карта бє нижчу ! (аля Нострадамусо).

Опубліковано

В мене була подібна ситуація.Тоже,спочатку було все Ок,а потім почала морозитись.Тоже було таке відчуття ніби сильно люблю і без неї не можу. Так само

бігав за нею,звонив і т.д. Потім запарило мене все і перестав їй звонити.Три місяці мене рамсило!!! Знайшов після того класну дівчину,довго зустрічався,зараз

вона моя дружина. А та перша потім почала звонити,писати,хотіла все повернути назад.

Деколи девкі не люблять коли їм надоїдають,деколи хочуть просто побути самій.Але потім,коли її попускає,тоді вже може бути пізно.(так було в мене)

Ти не перегружайся! Девок класних є повно і не варто на одній зациклюватися.Розвійся трошки.

Опубліковано

SunnSeth

Що я від неї хочу? Вона мені подобається, як особистість, і зовнішньо теж, хочу продовження відносин.

pmk

Так певне шо і буду робити, запрошу ще раз на каву, получу НОН, ну і нафіг все, правда три місяці блін...жалко, прийдеться срочно на когось перемкнутись. Може ще в когось таке було...

Zibers

До речі, а що вона хоче по твоєму почути? Що я її більше не буду діставати?

Опубліковано

Ооо... три місяця хіба то багато, мій знайомий 2 роки зустрічався, пожинився і через 2 тижні розвівся.

Забий ти на неї. Тіпа на ній одній світ клином зійшовся.

З.І як кажуть: "забитий х..й, залог успіху"

Опубліковано
SunnSeth

Що я від неї хочу? Вона мені подобається, як особистість, і зовнішньо теж, хочу продовження відносин.

В тебе не було з нею відносин. Гуляти і допомагати - це не відносини.

Вицепи її і скажи те, що вона хоче почути.

І можеш тоді про неї забути...

Опубліковано

Не було відносин, але я хочу їх, в тому то і справа, а чи вона хоче...блін, в цьому і складність, спитаю в лоб і папа, навіть другап не залишиться, якщо воно їй не треба.

3-1 за те шоб здатися поким такі мені поради тут

І ще, я не знаю, що вона хоче почути, аби знати то ... діяв би.

Опубліковано

Серж, мисли самостійно - невір ти в ті гороскопи! До сраки їх! І про Водоліїв невір. То все брехня! Життя НІКОЛИ не буде піддаватись логічним правилам! В ньому стільки парадоксів і нестиковок шо голова йде кругом. Ну відбився від теми...

Дівчину краще залиш - хай побуде одна. В мене таке було, тільки трошки по-іншому. Я дівчину кинув, бо вона дуже ревнувала. Через два місяці почала мені смс-ки посилати (хотя угрожала багато разів шо мій номер удалить). Можу тобі порекомендувати почитати книгу В. Зарубінського, чувак пише не тупий пікап, а реальні речі про жіночу психологію. Якшо нада - можу сюда кинуть - на фтп або прикріплю.

З.І. Дівчата не люблять коли мужики стають мямлями. Вони деколи нас провіряють! Просто забудь про неї, займись корисними справами - пограй на гітарі, послухай файну музику, побудь з друзями - це помогає - 100%

Опубліковано

STOP!

1) людина настрочила купу повідомлкень - а відображається - 0 (нуль) - лажа якась.

2) Топікстартеру - в мене складається враження, що ти флудер! (бабу - читай дівчину/жінку/подругу , часом і "порати" треба! Себто і сексом із нею займатися!

"Любовь - это костер, не кинешь палку - погаснет"© - погасло....

3) Завершуйте цей флуд. Тут більше 3-х тисяч користувачів, і в кожного СВОЯ думка... поради тут не буде жодної... (лише власні думки)

4) Моя "порада" (думка) - таких як ти на кожному форумі по десятку в тиждень флудять.. благо адміни з модерами на місці...

ІМХО..(частково)

Опубліковано
1) людина настрочила купу повідомлкень - а відображається - 0 (нуль) - лажа якась.

3) Завершуйте цей флуд. Тут більше 3-х тисяч користувачів, і в кожного СВОЯ думка... поради тут не буде жодної... (лише власні думки)

1) во Флейме счетчик не добавляет сообщений

3) это ж Флейм

:)

Опубліковано

Zheny@

Ти неправий, я який є, романтик, то такий є, флуд твій мені до одного місця, я не пишу просто так, мені потрібна допомога бо я наробив дурниць і не знаю що буде далі, знов робити...щось не те.

4-1 на користь забути...думаю все таки на каву запрошу прям завтра, 99% що відморозиться, але порадьте хоч як з нею говорити коли буду запрошувати, бо так от знаю що, а як почну говорить, то все не те буде, брєд буду нести...Скажу привіт, як діла, чи не хош на каву вечерком, почую що не знаю, не зможу повне, і чи щось ще в мене є до неї, а я що...спитаю чого охололи наші відносини?

Zheny@

Подивився би я на тебе в такий ситуації

Опубліковано

в мене складається враження, що ти дитина років 16-ти ..

а стосовно мого"флуду" ;) , що тобі сказати..

Я тобі вже сказав.. дівчата не люблять тих, хто соплі жує...

Запроси на каву, напої мартіні чи "жидкостью для снятия женщин" , тобто шампанським .. та веди до хати і тр@h@й поки в обох в очах не потемніє...

А тоді бачитимеш, що вона тобі скаже.. :)

Я теж "романтик", але я практик.. "подруга - это такой друг, которого можна даже b%$#atь"©..

Влесне - це ж моє ІМХО, як сказав автор теми - флуд...

але теж порада.. :)

Zheny@

Подивився би я на тебе в такий ситуації

Я був і в гірших ситуаціях, повір "НІЯКА ДІВЧИНА/ЖІНКА НЕ ВАРТО ТОГО ЩОБ ЗА НЕЮ ТАК ВБИВАТИСЯ".. нехай пробачить мене жіноча половина форуму (ви теж можете про нас таке сказати). Є кращі.. І якщо ти думаєш, що на ній світ клином зійшовся - то ти дурень, ображайся чи ні - твоя справа.. але я кажу так як є...

плюнь і забудь..

P.S. Скажи но ще свій вік .. може ти дядько дорослий років 40-а...

Опубліковано
pmk

А потім це коли, через рік-два?

Потім це через пару днів.

Це я тобі написав про свої серйозні відносини,а кого я ще частенько "любив" до справи не відноситься. Тут пацани правильно пишуть нарахунок ....(ну ти поняв)

Опубліковано

Мені як і їй і я хреновий романтик і дівчини в мене не було, перший раз така херня, того і запанікував, не хочу нікого напрягати і ображати тут, і якщо людина того не хочу,Ю то я не можу їй себе навязувати, луччє...здохнути, отак, можете як хочете мене обзивати, не пю і не палю до речі, теж напевне таких не поважають, але що я зроблю...не моє. По кафе два рази тільки завів, в основному то на прогулянки та в неї дома були ;) ... жалію мля, що тільки зара дойшло що вона мені треба, а не поверну здається час вже ніяк...маю те шо маю.

Це фотка, щоб знали, що я втратив

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...