Перейти до змісту

Що за помилка

sobiratel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спробуйте інше, скопіюйте фото чи інші свої файли в інше місце або диск, старі файли можете видалити, перед цим перевірте, чи скопійовані файли відкриваються.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Копіював на робочий стіл. Тобто інший диск SSD, там система і я - повний власник. Розмір показує. Не відкриває. 

Опубліковано

спробував я подивитись ваше фото яке тоді копіював .. не відкривається нічим ... таке враження що воно "змінене", але ніби не пошифроване ... дійсно, розмір є а зміст не показує .. так что справа всетаки не з правами доступу (хоч да, там було трошки накручено, але не в цьому головний нюанс) ... завтра буду мати більше часу, спробую ще проаналізувати ваш файлик .. тоді відпишусь :)

Опубліковано

Там де раніше лежали файли вінди, раптом не було підключено як бібліотеку кооистувача типу "мои изображения". Там коли створюєте власну мережу домашню вінда бувае предлогае а хочете зделать ваші дані собственими?)) От ну просто дуже схожі симтоми ...

Опубліковано

Не скидається:) Не відкривається. Не посилається. І з кожном способом, запропонованим тут ,все більше медіа файлів :))) Без образ, але це містика невеличка, або мої криві руки, або вінда, яка щось з адмінправами напутала... 

Опубліковано
  В 28.05.2017 в 19:42, sobiratel сказав:

Не скидається:) Не відкривається. Не посилається. І з кожном способом, запропонованим тут ,все більше медіа файлів :))) Без образ, але це містика невеличка, або мої криві руки, або вінда, яка щось з адмінправами напутала... 

Показати  

і не архівується?

Опубліковано

варіанта два (з доступом все норм, бо архвувати дозволило).

1. наймовірніший - сипиться диск, псуються файли.

2. орудує вірус

Опубліковано

Хочеться вірити, що все таки щось простіше:) Буду ще пробувати. Чому тільки мультимедіа?

Опубліковано
  В 28.05.2017 в 20:18, sobiratel сказав:

Хочеться вірити, що все таки щось простіше:) Буду ще пробувати. Чому тільки мультимедіа?

Показати  

Сумніваюся, що простіше. Кодування цього файла ніяк не схоже на JPG (відсутній маркер шапки Exif)

Опубліковано

http://rusopen.com/rabota-s-fajlami/206-shifrovanie-fajlov-i-papokВисока вірогідність шифрування вбудованим у вінду.

Якщо є файли старої вінди то усе можливо.

https://forum.windowsfaq.ru/showthread.php?t=213075

Опубліковано

Ніби я ж про те й писав але там тре ключі-сертифікати зі старої вінди. Файли старої вінди ще живі?  (Папко windows) 

Опубліковано
  В 29.05.2017 в 06:02, Revolver сказав:

http://rusopen.com/rabota-s-fajlami/206-shifrovanie-fajlov-i-papokВисока вірогідність шифрування вбудованим у вінду.

Якщо є файли старої вінди то усе можливо.

https://forum.windowsfaq.ru/showthread.php?t=213075

Показати  

Я дико звиняюся, але до чого тут шифрування віндовс? Частина фойлів відкривається, частина - ні, при чому "стає гірше". Невже ви думаєте, що ТС шифрував виборочні файли і продовжує шифрувати?

Опубліковано

Файли з одних папок відкриваються, з інших ні. Чи тс десь писав, що усі з однієї папки, а якщо файли були в одній, а потім їх перекинули, змішали.

Опубліковано
  В 29.05.2017 в 07:15, vaz75 сказав:

Я дико звиняюся, але до чого тут шифрування віндовс? Частина фойлів відкривається, частина - ні, при чому "стає гірше". Невже ви думаєте, що ТС шифрував виборочні файли і продовжує шифрувати?

Показати  

Якщо встановити птичку шифрування на папку і незапустити для файлів то буде лише нальоту шифрувати нові фали. Старі залишаться нешифрованими ... (або якшо шифрована конкретна підпапка, тощо)

В загальному якщо  є старі файли реєстру і вінди. То пробуйте як пишуть на хабрі (наче зрозуміло)  

Опубліковано

закодував файл, зробив юзера, зайшов, файл не відкривається але напис відрізняється від того, що показав ТС, архівувати не дається.

відповідно це не шифрування.

Опубліковано

Коли я перестановляв вінду, в мене утворилось на логічному диску 2 кусочки по пару мегабайт і коли я їх приєднував, - напевно щось з дисками не так зробив.... В мене вінда могла почати ставитись не на ССД, а на інший вінт, бо показувала не логічний, а системний. Може знести вінду і по новому патішн меджиком? Але фото і відео шкода буде страшенно, якщо не вийде.

Опубліковано

@sobiratel краще звернутись до спеціаліста, хоча б смарт диска де фото покажіть, ви ж вінду ставили не на той диск де фото, відповідно затерти їх воно не  могло, а якби і затерло, то б файлів як таких би також не було.

а перестановка тут нічим не допоможе

Опубліковано
  В 29.05.2017 в 17:25, Revolver сказав:

закодував файл, зробив юзера, зайшов, файл не відкривається але напис відрізняється від того, що показав ТС, архівувати не дається.

відповідно це не шифрування.

Показати  

Таки мабуть не шифрування. 

Принаймін та утилітка непомітила шо файл шифрований. 

Опубліковано
  В 29.05.2017 в 19:36, sobiratel сказав:

Але фото і відео шкода буде страшенно, якщо не вийде.

Показати  

то може ну його такі експерименти?

І одразу

В 29.05.2017 в 20:33, Revolver сказав:

краще звернутись до спеціаліста,

Показати  

Опубліковано

Так тут є хороші спеціалісти. 100 гривень за пораду, яка спрацює і всі файли повідкриває.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...