Перейти до змісту

[Архів] - Консультація, курси по Амазону. (Допоможу розібратись в моделі Amazon)

flicks

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в кого ще які питання? чи треба було поставити 500 доларів за консультацію і за навчання, і тоді б всі думали ото мастер, в нього напевно немає можливості на балачки, раз він так цінить свій час. А ні, може тоді б писали о**ший. Кажу як є, хто хоче то я готовий допомогти.

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ситуація значно проснилася

"на ліцо" амбіційний школяр-теоретик з "великими" :) знаннями  в теорії і потребою в 50 тис усд на бізнес ... а мама квартиру продати не дозволяє і нирку шкода

Опубліковано
24 минуты назад, jack74 сказал:

ок, я спрощу. "поки не заробляю, бо на те потрібно купу часу", і далі "але в мене є купа вільного часу, тому я можу його витрачати на інших"

Далі, читаєм між рядків: "навіть без великого капіталу і тим часом, що я вже витрачаю, я заробляю 10-15 тис.грн., але більше заробляти не хочу, бо хочу витрачати той же час на заробляння 300грн.", я щось не так зрозумів?

а і те що Ви пишете далі між рядків, не звернув уваги. Відповідаю, якщо бути песимістом і рахувати 300грн в місяць, то да, мало, але всерівно гроші. І можна мати 15300грн. Або бути оптимістом і рахувати 300грн день, година, дві години, множити на 30днів, і казати тим не менше в мене є час прокунсультувати і помогти. Будь ласка, без проблем звертайтесь, а я на ці гроші додаткові (якщо вони будуть), ще товару замовлю.

Опубліковано
6 минут назад, Zevs_Isver сказал:

"на ліцо" амбіційний школяр-теоретик з "великими" :) знаннями  в теорії і потребою в 50 тис усд на бізнес ... а мама квартиру продати не дозволяє і нирку шкода

не вгадали. Тепер я спробую, дорослий дядько, з пузом, який попадав в неприємні ситуації і розчарувався в житті через розводи з Ощадбанком, бо більше, навіть у спробі допомоги вбачає той розвод, вгадав?

Опубліковано
12 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

але лишився весельчаком до того всього )

Опубліковано
5 хвилин тому, flicks сказано:

не вгадали. Тепер я спробую, дорослий дядько, з пузом, який попадав в неприємні ситуації і розчарувався в житті через розводи з Ощадбанком, бо більше, навіть у спробі допомоги вбачає той розвод, вгадав?

5ть балофф,

ще додай проблеми з алкоголем і декілька спроб суїциду

Опубліковано
2 минуты назад, sergkots сказал:

Чим можеш довести, що маєш потрібний рівень знань?

Якщо Ви не знайдете відповіді на питання, то я верну Вам гроші! Та навіть їх не буду брати, якщо не відповім. Да, доречі можу при зустрічі показати кабінет продавця свій

Опубліковано
1 минуту назад, Zevs_Isver сказал:

5ть балофф,

ще додай проблеми з алкоголем і декілька спроб суїциду

я так і думав )))))

Опубліковано
1 хвилина тому, flicks сказано:

Якщо Ви не знайдете відповіді на питання, то я верну Вам гроші! Та навіть їх не буду брати, якщо не відповім. Да, доречі можу при зустрічі показати кабінет продавця свій

А що заважає зараз скріншот зробити?

Опубліковано
Щойно, flicks сказано:

тут показуй,

щож ховатися

чи тренер вчив "працювати з клієнтом" і дивитися в очі?

Опубліковано

скрін не зроблю, бо і так будете казати що не мій. При зустрічі покажу, я не ховаюсь

Опубліковано
31 минуту назад, Zevs_Isver сказал:

тренер казав в очі дивитися,

щоб клієнт не втік

тренер, який ще тренер, ні не чув

Опубліковано

to flicks

Хороший продавець, перш ніж запропонувати товар, має викликати довіру в потенційного покупця. Вам потрібно продати свою експертність і практичні набуття в запропонованій вами галузі. Тоді до вас можливо потягнуться люди. 

Для всіх хто цікавиться темою торгівлі на Амазоні раджу відвідати Amazon Forum Lviv який відбудеться 8-9 червня у Львові. Виступатимуть люди які реально досягли результатів в дропшипінгу, онлайн арбітражі та створенні privat label для торгівлі на Амазон. 

Опубліковано

або тримайте, вроді ховати немає чого http://joxi.ru/E2ppZ84t51zZ2Y

Це по німецькому амазону, тобто європейському. Він має в собі 5 амазонів : німецький, англійський, італійський, французький і іспанській. Всі керуються з одного кабінету

Опубліковано
3 минуты назад, Quiet сказал:

to flicks

Хороший продавець, перш ніж запропонувати товар, має викликати довіру в потенційного покупця. Вам потрібно продати свою експертність і практичні набуття в запропонованій вами галузі. Тоді до вас можливо потягнуться люди. 

Для всіх хто цікавиться темою торгівлі на Амазоні раджу відвідати Amazon Forum Lviv який відбудеться 8-9 червня у Львові. Виступатимуть люди які реально досягли результатів в дропшипінгу, онлайн арбітражі та створенні privat label для торгівлі на Амазон. 

Sales Hub?

Опубліковано
10 минут назад, Quiet сказал:

to flicks

забули тільки написати скільки в них коштують потім заняття в групах або персоналки, а не загальна теорія за 30 баксів

Опубліковано

Я не мав за мету рекламувати конкретних персоналій. Я просто порадив відвідати подію на яку зберуться однодумці. Нові знайомства, зв"язки ніколи не бувають лишніми. З приводу оплати кожен сам собі вирішує.

А ще згадується ситуація, яку я адаптовую до нашої теми, коли один думає: "Як можна витрачати такі великі гроші на платні консультації?", а інший думає: "Як можна вважати такі гроші великими?!"

Так, що хтось сам видумує велосипед, а хтось витрачає відновлювальний ресурс (гроші), купуючи роки чужого досвіду, і зберігаючи собі невідновлювальний ресур (власний час).

P.S. На цьому припиняю дискуссію в цьому топіку, бо для мене мій час занадто ціний, щоб витрачати його на "В Інтернеті хтось неправий".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...