Перейти до змісту

T2 антена, підсилювач та 2 телевізора

bytheway

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня.

Прошу поради бо сам щось не можу розібратись.

Необхідно підключити телебачення T2 в приватному будинку.

На даний момент два телевізора у двох кімнатах (з можливістю підключення додатково ще 4 телевізорів, тобто всього 6).

Підкажіть, будь ласка, як це все правильно організувати.

Зрозуміло що необхідна антена, тюнер, підсилювач/розгалужувач.

Антена з підсилювачем чи без?

Розгалужувач активний чи пасивний?

Тюнер потрібен до кожного телевізора чи одного достатньо?

Дякую.

Опубліковано

Тюнер потрібен до кожного телевізора, оскільки він перетворю радіосигнал Т2 в відеосигнал.

Чи потрібен підсилювач, залежить від віддаленості від передаючої вишки. Активний/пасивний розгалужувач потрібен при значних відстанях між телевізорами.

Опубліковано
1 hour ago, vaz75 said:

Чи потрібен підсилювач, залежить від віддаленості від передаючої вишки.

Будинок в районі Львівської. Вишка в Підгайцях. Якщо розмістити антену на криші будинку (десь 5 м) то, як я розумію, підсилювача можна не ставити?

Опубліковано
46 минут назад, bytheway сказал:

Будинок в районі Львівської. Вишка в Підгайцях. Якщо розмістити антену на криші будинку (десь 5 м) то, як я розумію, підсилювача можна не ставити?

Я б не ставив. Але бувають всякого роду перешкоди. Підсилювач завжди можна доставити, якщо що.

Опубліковано

Тюнер необхідно до кожного тв,інакше всі телевізори будуть показувати один і той самий канал. Антена для Т2 є спеціальна,хоча в моїх батьків показує і від "полячки" з підсилювачем. Цифрове тв не так вразливе до перешкод,як наприклад аналогове,то з підсилювачем можна не поспішати.

Опубліковано

Я б уточнив би, що тюнер потрібен лише до тих телевізорів, в яких нема вбудованого тюнера Т2. Поняття "район Львівської" досить широке, треба дивити, чи нема в напрямку Підгяєць завад, наприклад інших будинків. Не факт, що буде працювати. Краще поставити супутникове. 

Опубліковано
22 годин тому, bytheway сказано:

В мене район Львівської , показує на звичайній антені (залишилась від аналогового телебачення), що на даху будинку, Підсилювач то треба обов'язково , бо сигнал поки дійде із звичайної антени до тв, затухає (метрів 20-25 кабелю до тюнера). 

Опубліковано

Чи можна зразу після антени (скажімо на горищі) поставити розгалужувач та вже від нього прокласти кабеля по кімнатах до телевізорів?

Наприклад, ось такий:

6waysplitter.jpg

Опубліковано
10 хвилин тому, bytheway сказано:

Чи можна зразу після антени (скажімо на горищі) поставити розгалужувач та вже від нього прокласти кабеля по кімнатах до телевізорів?

Наприклад, ось такий:

В мене так працює: антена->підсилювач->розгалужувач->>два телевізори. Без підсилювача сигнал дуже слабкий до другого телевізора доходить (він далі від антени).

Опубліковано
18 годин тому, Vetal999 сказано:

Я б уточнив би, що тюнер потрібен лише до тих телевізорів, в яких нема вбудованого тюнера Т2. Поняття "район Львівської" досить широке, треба дивити, чи нема в напрямку Підгяєць завад, наприклад інших будинків. Не факт, що буде працювати. Краще поставити супутникове. 

Підтримую 100%. Якраз така ситуація з будинком, який і виступив завадою для сигналу. Всі канали не показують, постійно треба підлаштовувати, навіть погода впливає. Антен перепробували 4 різних варіанти. Супутникове однозначно краще. 

Опубліковано
On 4/29/2017 at 1:14 PM, Vetal999 said:

Поняття "район Львівської" досить широке, треба дивити, чи нема в напрямку Підгяєць завад, наприклад інших будинків.

Будинок за 2 Автостанцією, Великий Омеляник.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...