Перейти до змісту

Заборгованість

vanus

Шиба мер!  

19 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є інформація, що по всім галузям зокрема у міськради заборгованість по 3-4 міліони гривень.

Заборгованість досягла критичного значення перед Луцькводоканалом, Луцьктеплом.

4,5 міліони гривень винні ремонтнобудівельним організаціям

Після 10 травня всі рахунки будуть заблоковані виконавчою службою, виконком буде повністю паралізовано. Цьому причиною є те, що виконком і зокрема УЖКГ не знаходить і не шукає шляхів порузуміння з тим кому він заборгував. Раніше керівники самі їздили і вимолювали (клянчили) гроші за виконані роботи, а тепер всі подали до суду і відправили рішення у виконавчу службу. Але керівництву (ще діюче колишнє) не понтово просити у своїх підрядників за мирові угоди (панство то вельми гонорове, привикло щоб за ними бігали). Тому, любі друзі, готуйтесь!

Щиро ваш, Ванус!

Опубліковано

А нафіга воно таке в Турійську потрібне?

Там тоже люди живуть!!!

Вони давно вже радуються шо воно звалило.

До-речі Шиба сам із Львівської області.

Туди й треба його гнати!

Опубліковано

А де варіант голосування: Шиба нічого не зможе зробити і за 5(4) років, і його виберуть потім на другий строк, щоб ще раз спробував?

Це реально...:)((

Опубліковано
А де варіант голосування: Шиба нічого не зможе зробити і за 5(4) років, і його виберуть потім на другий строк, щоб ще раз спробував?

Це реально...:P((

Згоден! такий спосіб практикується вже давно...

Опубліковано

Зразу після закінчення виборів із одного істочніка чув інформацію що Шиба так був зайнятий самою перемогою на виборах що коли переміг зненацька усвідомив - шо готової команди у нього то НЕМА...

Так що стосовно прогнозів тут патик з двома кінцями - не виключаю що на голому місці він візьме не кума та свата а наважиться з нуля сколотити якийсь гурт, або ж все з точність до навпаки. Так шо тут панове як карта ляже...

Але я як закоренілий оптимист все ж надіюсь що гірше не стане. Бо думаю хоч багато кроків Кривицький для благоустрою міста зробив але за ті ж гроші їх було б значно більше.

Дуже багато перед виборами (як то кажуть повесні) вспливло гів№"%на про Кривицького, Шиба з перших днів такою какою займатись думаю небуде, або буде ще хуже. Знову ж як карта ляже.

Опубліковано

так, здається, почалося. В деяких районах міста повідключали котельні від газу.

План по знищенню міста Луцька почав діяти...

Опубліковано

Взагалі мером тра призначити алкоголіка Славіка з мого дому. Звичайно, красти буде, але що йому треба - чікуня в день. Розвитку міста не буде, але і занепаду також.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...