Wayway350 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:26 Поділитися #1 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:26 Доброго дня шановне панство. Хотів би дізнатись, при купівлі хліба, чим ви в основному керуєтесь? Ціна, склад, виробник чи просто купуйїте перший хліб який попався в очі ? Буду дуже вдячний за відповідь, а ще краще, за грунтовну Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LaMeRiLKiN Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:40 Поділитися #2 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:40 Взагалі не переймаюсь. Сім'я не "по хлібу", одної буханки вистачає на тиждень. Часом беру Торчинський сірий (прямокутний), часом Житнє диво від Теремно або звичайний чорний. Батьки люблять Коршівський. Орієнтуюсь на смакові якості, тому по зовнішньому вигляду особливо не визначишся. На склад не дивлюсь, на виробника звертаю увагу, якщо "перевірений" хліб розібрали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bormotuha Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:50 Поділитися #3 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:50 Надаю перевагу Теремнівському "Родинний" або чорний, взагалі-то не перебираю, що є у продажі, те купую, лише Кичкарівського не можу їсти, віддає ніби пліснявою і не допечений. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Натало4ка Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:57 Поділитися #4 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 06:57 Ми печемо самі вже більше 3-х років в хлібопічці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 07:33 Поділитися #5 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 07:33 Деякий час купував чорний Коршівський. Зараз відмовився. По-перше, він в продажі лише в двох мережах магазинів. І навіть там він не завжди в наявності. По-друге, крихкий. Перейшов на Юріївський чи Бородинський від Теремно. Причина вибору - смак і доступність у магазинах та кіосках. Не буду точно стверджувати, але здається Юріївський у фірмових кіосках продається трохи дорожче, ніж у Колібрісі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Березня, 2017 в 07:34 Поділитися #6 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 07:34 1 година тому, Wayway350 сказано: Доброго дня шановне панство. Хотів би дізнатись, при купівлі хліба, чим ви в основному керуєтесь? Ціна, склад, виробник чи просто купуйїте перший хліб який попався в очі ? А ви, власне, з якою ціллю цікавитеся? Вивчаєте конкуренцію? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
maja Опубліковано 13 Березня, 2017 в 09:03 Поділитися #7 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 09:03 Хліб - Теремно, булки - Кічкарівка, якщо є можливість, і хліб і булки везу з Ковеля (там смачнший, ще й дешевший). Був період возили ковельський хліб в Там-там... Не знаю, що той там-там з ним робив, але і ціна і якість - не порівняти з купленим в Ковелі, відповідно возити перестали, бо людям не сподобався. Якби знала куди в Луцьк возять нормальний ковельський - купувала б... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:41 Поділитися #8 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:41 Хліб купую в Салюті на 40-му. Перевагу надаю їх житньому хлібу, трикутному з цибулею або з висівками. Інколи беру хліб Турійський, якщо потрібно різаний на бутери. Випичіку також беру в Салюті бо там при магазині хороша пекарня ікноли купую в теремно хілб, але в крайніх сипадках. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:56 Поділитися #9 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:56 12 хвилин тому, sanbOK сказано: Випичіку також беру в Салюті бо там при магазині хороша пекарня еее... хліб привозять у замороженному вигляду, вони лише допікають.... колись возив львівський "Наминайко" зараз незнаю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:58 Поділитися #10 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:58 1 минуту назад, Oli сказал: еее... хліб привозять у замороженному вигляду, вони лише допікають.... колись возив львівський "Наминайко" зараз незнаю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:59 Поділитися #11 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 10:59 @sanbOK це був сарказм такий? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Березня, 2017 в 14:34 Поділитися #12 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 14:34 3 годин тому, Oli сказано: еее... хліб привозять у замороженному вигляду, вони лише допікають.... мова йшла про власну випічку, круасани, булки і т.д. Теремно возить готовий, Як і Кічкарівка і Потебні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 13 Березня, 2017 в 15:47 Поділитися #13 Опубліковано 13 Березня, 2017 в 15:47 1 година тому, Zheny@ сказано: мова йшла про 5 годин тому, sanbOK сказано: надаю їх житньому хлібу, трикутному з цибулею або з висівками. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Wayway350 Опубліковано 15 Березня, 2017 в 11:40 Автор Поділитися #14 Опубліковано 15 Березня, 2017 в 11:40 Дякую за відповіді. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 15 Березня, 2017 в 12:47 Поділитися #15 Опубліковано 15 Березня, 2017 в 12:47 Надаю перевагу Теремнівському "Родинний" або чорний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.