Перейти до змісту

18 Травня 2008 року - ВЕЛОДЕНЬ!!!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Луцькому міському голові

Шибі Б.П.

Повідомлення

Керуючись ст. 39 Конституції України ініціативна група велосипедистів м.Луцька повідомляє Вас про те, що 18 травня 2008 року відбудеться велопробіг вулицями міста у рамках акції «Всеукраїнський Велодень» під гаслами:

«Європейському місту- європейський транспорт!»

«Велодоріжки – у план розвитку міста!»

«Велосипедному транспорту – безпечні дороги!»

«Зробим місто чистішим ! На роботу – на велосипеді!»

«Потурбуйтесь про молодь! Велостоянки біля навчальних закладів!»

«Приваблюйте покупців – велостоянки біля супермаркетів!»

Маршрут велопробігу: Театральний майдан- Соборності – Відродження – Київська площа.

Час проведення: 10:00-11:00

Орієнтовна кількість учасників: 200 чоловік

При проведенні заходу будуть використані транспоранти.

Гарантуємо проведення заходу з дотриманням громадського порядку, безпеки життю та здоров’ю громадян.

Відповідальний за проведення:

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Всю мою жизнь через А писалось :ninja:

Что-то учителя путают...

По теме: может в "Повідомленні" попросить обеспечить (по возможности) машины сопровождения, чтобы всё это выглядело ещё серьёзнее и зрелищнее?

Опубліковано
При проведенні заходу будуть використані транспоранти.

Может, "Під час проведення заходу будуть використані транспаранти" ?

Вообще меня трохи дыбает "будуть використані", но и "будуть використовуватись" смотрится не лучше.

Может так - "Під час проведення заходу планується використання транспарантів" ?

Кстати, а согласовывать то, что на них будет написано, не нужно?

Опубліковано

ТРАНСПАРАНТ, -а, ч. 1. Прозора тканина (папір) із гаслами або з певним зображенням, натягнута на раму та освітлена ззаду. // Взагалі натягнута на раму або прикріплена до держаків тканина (чи папір) із текстом чи з певним зображенням. 2. Аркуш компактного світлого паперу з чіткими чорними лініями, який підкладають під нелінований прозорий папір, щоб написані на ньому рядки були рівні.

Взято тута!

Опубліковано
я взнаю за кульки, відпишусь

значіцца так, дякуючи dim0n, є інфа за кульки:

спочатку треба замовити макет для нанесення зображення (по нашому шаблону) - це орієнтовно 75 грн

далі йде замовлення кульок, партіями по 100 шт. тобто мінімум теж 100 шт. ціна одного буде десь 1,70-1,80. можливо dim0n витрусить з них ще трохи знижку.

Опубліковано
дайте аську dimOn'a , подходит.

чуть пагодь. зараз ще вирішуєм за балон з гелієм та спеціального хлопчика для організації роботи цього балону. сам розумієш, отримати просто 200 кульок в коробці нам нафік треба - хто їх дуть буде, і плюс треба саме гелій а не повітря, бо тікі тоді є сенс ці кульки до велосипедів чіпляти. мож хто з форумчан має таку техніку?

Опубліковано

Векторний/растровий макет на кульки збацаєм забезплатно, якщо треба. альбо в київлян запросити - вних точно є.

Опубліковано
Ух я вже бачу це дійство! :)

Ти собі того навіть і не уявляєш....

Вчора велосипедистів було десь 10-15 чол.... і пам’ятаєш, що там робилось?

А на Велодні їх будуть десятки.....

Опубліковано
эээ... дома на велотренажере разве шо :)

:) не, я не про те :)

проїзд жиж буде групою - дк може групою спробувати проїхатись наприклад пізно ввечері. Лосі, то вміють їхати в групі, а от більшість народу таку поїздку можуть спробувати вперше на велодні. а звідси конфузи, падіння і інші "радості".

ЗІ Група ж не буде розтягуватись по всьому маршруту, знач треба буде їхати компактно...

Опубліковано

на Велодні буду, футболку замовила :) Дійство трохи уявляю, але дивитись зі сторони і брати в цьому участь - різні речі, може будуть якісь поради для першачків, то давайте

Опубліковано

2 keepo

будет пять лосей-регулировщиков плюс (я надеюсь) машина ГАИ. Откровенных дятлов, выезжающих на встречную буду банить перманентно выбиванием из седла. Как впрочем и "лосей", уходящих вперед от основной группы. Отстающие будут перепоручены Лексу - "девачки работаем, @ля!" :)

Опубліковано
будет пять лосей-регулировщиков

Огласите весь список пжалста:) Нет, я догадываюсь кто, но все же интересно узнать.

Опубліковано

Приймаємо ставкі :) - Лекс, Мартенз, Андрюха, Вовчик, Таня - еті стопудово лосі ... (без обід :) ), я пока лосішко (падрастающій лось :) )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...