Перейти до змісту

Продам квартиру район 5-та школа

mozajika

Рекомендовані повідомлення

Прикольно, просто перший раз таке чую...думав у ванній бойлер, ну то таке...а чому не зробти все від котла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, san4ez1 сказал:

Прикольно, просто перший раз таке чую...думав у ванній бойлер, ну то таке...а чому не зробти все від котла?

Думаю питання недоречне.

В нас дома тепло, котел економний, колонка Bosh.

Навіщо витрачати кошти на новий проект газу. Вести труби по всій кімнаті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадав, що у вас підлога дерев'яна...тому дійсно недоречно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Wednesday, March 22, 2017 at 20:46, Serpent сказал:

Тобто ви стверджуєте, що я не правий і Привокзальний район забудований переважно не хрущовками? А чим, елітним житлом? Звичайні типові "хрущі", квартири в яких видавалися "будівникам комунізму" абсолютно безкоштовно, за що їх нащадки тепер вельми вдячні, отримавши можливість тулити неліквід втридорога. Навскидку погуглив, ось стаття про Луцьк і проспект Грушевського, автор підтверджує мою думку:

https://www.volynnews.com/news/society/lutsk-budennyy-prospekt-prezydenta-hrushevskoho/

А Вас то чому так турбує моя нелюбов до "хрущів"? У вас же не хрущовка, так що вроді як немає причин хвилюватися.

Автор статті так само,як і Ви, як і більшість людей ,називає цегляні п'ятиповерхівки радянських часів помилково хрущовками. 

Хочеться, щоб більше людей дізналися, що це не відповідає дійсності. Чи Ви думаєте, що у всіх людей, що продають ці квартири, як Ви виразилися, "втридорога",- масовий психоз?)))

Хрущовкою є саме ПАНЕЛЬНИЙ будинок. Такі будівлі швидко зводяться і тому Хрущовим було прийнято рішення реалізувати програму по масовому заселенню людей. П'ятиповерхову будівлю можна було звести за 15, а то і за 5 днів. Саме такі будинки вважали тимчасовими. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Алина Радужная сказано:

Хрущовкою є саме ПАНЕЛЬНИЙ будинок.

Ви впевнені? Ящик коньяку поставите, що "хрущовки" були ПАНЕЛЬНИМИ і тільки такими? ;) Вчили би матчастину трохи, а потім писали тут. Мені теж хочеться, щоб більше людей (в тому чисті і ВИ) дізналися, про те, що найбільш розповсюджена серія "хрущів" 1-447 - була якраз таки цегляною. Хоча панельних "хрущів" теж вистачає, в тому числі і у Привокзальному районі. Звичайно, присутні там і 5-поверхові не-хрущівки, але я говорив якраз таки за неадекватних власників "хрущів". У цьому можете впевнитися самі, достатньо відкрити ОЛХ і глянути ціни на "хрущі" на останніх поверхах, ще й часто без ремонту. За ті ж гроші можна знайти аналогічне по метражу і в кращому стані житло у набагато свіжішій цегляній 9-поверхівці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продає людина квартиру... чого ви чіпляєтесь? так, старі будинки... але у них якість будівництва така, що перестоять і ці "суперпупер новобудови" за 7500-12000 грн/кв.м.

оскільки останні зводяться з найдешевших матеріалів, з порушенням купи норм, в непридатних для цього місцях(більшість)...

дійсно хороші новобудови коштують вдвічі дорожче... це ті, що були зведені років 5 тому й давніше

плюс до того, в ці дешеві ширпотребські "новобудови" потрібно вкласти ще немало... з таким самим успіхом можна провести капремонт старого будинку із заміною комунікацій, утепленням і т.д.(як це роблять в Литві)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Serpent сказал:

Ви впевнені? Ящик коньяку поставите, що "хрущовки" були ПАНЕЛЬНИМИ і тільки такими? ;) Вчили би матчастину трохи, а потім писали тут. Мені теж хочеться, щоб більше людей (в тому чисті і ВИ) дізналися, про те, що найбільш розповсюджена серія "хрущів" 1-447 - була якраз таки цегляною. Хоча панельних "хрущів" теж вистачає, в тому числі і у Привокзальному районі. Звичайно, присутні там і 5-поверхові не-хрущівки, але я говорив якраз таки за неадекватних власників "хрущів". У цьому можете впевнитися самі, достатньо відкрити ОЛХ і глянути ціни на "хрущі" на останніх поверхах, ще й часто без ремонту. За ті ж гроші можна знайти аналогічне по метражу і в кращому стані житло у набагато свіжішій цегляній 9-поверхівці.

Це були, просто, цегляні п'ятиповерхівки , а народ почав називати їх хрущовками, бо будувалися ті плюс- мінус в один період

Ці поняття варто розрізняти тільки для того, щоб розуміти, що цегляний будинок тимчасівкою бути не може апріорі.

Ціна на п'ятиповерхівки, на мою думку, є адекватною, зважаючи на те, що досить непогано зроблені, знаходяться зачасту в хороших районах з хорошою інфраструстурою. Єдиний в них мінус- застаріле морально устаткування(я про опалення)

Я би Вам ще багато написала про різницю між новостроями і старшими будинками, але і так забагато лишнього, адже тема не про це

Коньяк лишіть собі, я його не вживаю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, Алина Радужная сказано:

Хрущовкою є саме ПАНЕЛЬНИЙ будинок. Такі будівлі швидко зводяться і тому Хрущовим було прийнято рішення реалізувати програму по масовому заселенню людей.

Ми не знаємо міркувань Хрущова, але саме під час його "відлиги" було запущено в дію програму по забезпеченню населення доступним житлом. Для забезпечення максимальної кількості черговиків та мінімальної собівартості, будували за типовими проектами з мінімальним метражем. Такі будинки зводились справді швидко - що панельні, що цегляні - залучали, крім будівельників, солдатів, зеків, студентів.

З цього випливають мінуси "хрущовок" - невеликі (як за європейськими мірками) площі квартир, та часто невисока якість будівельних робіт. Але це не впливало на якість цегли, стінових панелей чи панелей перекриття. Зате могли бути криво встановлені двері, крива підлога, "негарна" розводка комунікацій. Коли більше крали цементу (за Хрущова, чи у 80-х, і наскільки витримуються технологічні норми зараз) - кожен вже хай сам собі думає...

По цих же технологіях будували і після смерті Хрущова.

А назва "хрущовки" закріпилась за будівлями масових серій з малими площами квартир, збудованими в 60-70х роках.

Тому квартира з цієї теми не може називатись хрущовкою - не тому, що вона не панельна, а тому, що це не була масова серія. Якщо б була більша площа - в цьому будинку вона б продалась швидко (в районі 450-500 за квадрат).

1 година тому, Алина Радужная сказано:

цегляний будинок тимчасівкою бути не може апріорі

Я бачив багато цегляних "тимчасівок" - в деяких з них люди прожили десятки років, в деяких живуть досі... але всі вони були маленькими, на одну сім'ю, всі були одноповерхові. А от п'ятиповерхових тимчасівок не бачив ще ні разу.

Міф про "тимчасові" залізобетонні панельні будинки 1970-х з терміном служби 25 років - не більше, ніж міф, давно і успішно спростований часом (досі є купа перших американських хмарочосів, збудованих із залізобетону, і є ще сентенція "бетон міцніє з часом"). Але це нонсенс - п'ятиповерхова тимчасівка з усіма комунальними зручностями для постійного проживання людей )))))))))

11 годин тому, Serpent сказано:

за неадекватних власників "хрущів". У цьому можете впевнитися самі, достатньо відкрити ОЛХ і глянути ціни на "хрущі" на останніх поверхах, ще й часто без ремонту. За ті ж гроші можна знайти аналогічне по метражу і в кращому стані житло у набагато свіжішій цегляній 9-поверхівці.

якось варто було б підкріпити слова конкретними прикладами. з таким самим успіхом на олкс можна знайти купу неадекватних поточному стану ринку "хотілок" і в будинках 80-х років, і 90-х, і в новобудовах.

знаю це не з теорії. є хотілки, і є реальні угоди, які суттєво відрізняються від "середніх хотілок"

On 24.03.2017 at 06:59, san4ez1 сказано:

а чому не зробти все від котла?

кажуть, що надійність двох приладів вища, ніж одного. чи це помилкове судження? запитання риторичне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@rrid Якість цегли і панелей перекриття хороша, проте відсутність цементу в розчині або закладка панелі чи надвіконної перемички в стіну лише на 7-10 см дає в результаті Рівненську 109. 

Хоча з іншої сторони, на Соборності 20 і розчин супер міцний, і перемички покладені добре, а він все тріскає і тріскає. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фундамент там стрічковий...ще й на пливунах..., а ще пробили ті пливуни отворами для паль(буроін'єкційні чи буронабивні) ЖК Егоїст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому згадали тільки Соборності, 20?

Чим "гірший" будинок на Соборності, 28? http://volyntimes.com.ua/news/707

А чому не про Молоді, 19? https://www.volynnews.com/news/society/na-avariynomu-budynku-v-lutsku-velychezni-trishchyny-/

А таких  їх по місту ще багато - не тільки на деяких хрущовках стоять маяки на тріщинах...

А ось тут - "чудовий" приклад того, як псується гарно збудований будинок http://www.volyn24.com/news/73385-luck-meshkanci-prosiat-vyselyty-ih-z-avarijnogo-budynku

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і не забудьте про "новобудову" на Набережній біля 3-ї школи... в котрій фундамент тріщить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...