Перейти до змісту

Супутники, списки каналів і методів їх відкриття

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто в курсі??? Пропав канал Трофей. Вже приблизно 2 місяці нема. Треба просто просканувати по новому чи він став закодованим???

• Відповідей 686
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В 14.01.2017 at 22:40, ig_rok сказал:

Просканувати. на Сіріусі ( Astra 4A, SES-5, 4.8° в.д.12264  H 30000

Просканував і нечого не знайшло...удалив канал на якому був трофей і ще раз просканував і знову нічого...може я щось не так роблю?

Опубліковано
13 минуты назад, igorgame сказал:
12265 H DVB-S QPSK     30000 3/4

сканували точно  Astra 4A, SES-5, 4.8° в.д.  ?

за цими параметрами все показує

Astra A4/ku 4.8E так називається супутник. І як сканую то частоту 12265 проскакує і сканує на 12285 чи треба інший супутник сканувати?

Опубліковано

Два варіата,або не той супутник скануєш,або  *головка* глючна-Н(горизонталь)не ловить.Нажми на червону ссилку ,глянь які там канали,стань на той що показує(Мега,на приклад) і заходь в *пошук каналів*.Має стати на той супутник,він в тебе в прошивці може Сіріусом називатися. 

Опубліковано
20 часов назад, ig_rok сказал:

Два варіата,або не той супутник скануєш,або  *головка* глючна-Н(горизонталь)не ловить.Нажми на червону ссилку ,глянь які там канали,стань на той що показує(Мега,на приклад) і заходь в *пошук каналів*.Має стати на той супутник,він в тебе в прошивці може Сіріусом називатися. 

Стаю на Мега заходжу в меню - пощук каналів - стоїть на Astra A4/ku 4.8E  - той що треба супутник. Просканував ще разі знайшло мені канал RTR Planeta, По ходу це він. Але знов засада...пише канал кодований. І не можу знайти біс ключ. чи до Трофею нема біс ключа? І ще одне питання. В налаштуваннях каналу (на тюнері)Тюнер Openbox F-300-FTA, можна глянути на якій він частоті чи ні. Не можу це знайти (не знаю) де його глянути...

Опубліковано
20 минут назад, Andriy_L сказал:

RTR Planeta, По ходу це він.

Щось не зрозуміло ви описуєте! RTR - то RTR, а Трофей то Трофей! Трофей йде без кодування biss! Скоріше за все вам треба перепрошити тюнер новою прошивкою з цими тюнерами бувають такі глюки і "свіжачок" може все виправити. Або вам треба новий, готовий список каналів ввести, якщо вмієте, у тюнер.

Опубліковано
3 годин тому, Andriy_L сказано:

І не можу знайти біс ключ.

Стаєте на канал ,який треба розкодувати ,*меню* і потім 1117 нажимаєте,вас закидає в емулятор,якщо він є.Там і бісс (https://lugasat.org.ua/tpkeys.html )Два рази вводите однаковий ключ(Четверта і восьма пара в ключі не для всіх тюнерів,тут є окремо для Опенів  http://sputniktv.in.ua/biss-kljuchi.html )  і *ОК*.

Опубліковано
10 часов назад, Andriy_L сказал:

Самому це реально зробити??

Загугліть питання по вашому тюнеру і знайдете купу відповідей і інструкцій, нічого складного! А ні - то знайдіть людину по ремонту тюнерів або тих хто встановлює супутникове обладнання, у більшості вони знають що і до чого.

Опубліковано

думаю що 

В 16.01.2017 at 21:47, Andriy_L сказал:

І як сканую то частоту 12265 проскакує 

- а ця частота точно є серед транспондерів ?, наприклад в нових тюнерах я вбивав її від руки

- якщо транспондер такий існує то можливо там швидкість стоїть відмінна віз 30000 ?

- тюнер дозволяє сканувати виключно один транспондер ?

Опубліковано
48 хвилин тому, Otto Kreer сказано:

тюнер дозволяє сканувати виключно один транспондер ?

Я так зрозумів,що полярізація не сканується.Це буває при підпаленому конверторі.

Опубліковано
19 годин тому, Andriy_L сказано:

Стаю на Мега заходжу в меню - пощук каналів - стоїть на Astra A4/ku 4.8E  - той що треба супутник. Просканував ще разі знайшло мені канал RTR Planeta

45 хвилин тому, ig_rok сказано:

Це буває при підпаленому конверторі

більша ймовірність, що це DiseqC , тому треба підключити напряму конвертор і тоді просканувати ще раз ту саму частоту. Якщо буде те саме, то конвертор, якщо все нормально просканується, то  DiseqC

Опубліковано

Я сьогодні заходив в Ратекс(на вул.Медведєва) кажуть що перешити (налаштувати) тюнер 40грн і 10-20хв роботи. Чи це не допоможе???

Опубліковано

Доречі, всі канали показують на двох головках, окрім Хотбірда, бо щось не можу зловити сигнал на антені...

Опубліковано
1 хвилина тому, Andriy_L сказано:

Я сьогодні заходив в Ратекс(на вул.Медведєва) кажуть що перешити (налаштувати) тюнер 40грн і 10-20хв роботи. Чи це не допоможе???

треба зробити те, що я написав вище, бо якщо проблема в дайсеку чи в головці, то ніяка прошивка не допоможе

Опубліковано
2 минуты назад, charlie сказал:

треба зробити те, що я написав вище, бо якщо проблема в дайсеку чи в головці, то ніяка прошивка не допоможе

Тобто підключити кабель від головки до тюнера на пряму і просканувати?

Опубліковано
6 хвилин тому, Andriy_L сказано:

Тобто підключити кабель від головки до тюнера на пряму і просканувати?

так, тільки не забувайте тюнер з мережі вимикати перед підключенням. Бо причина скоріш за все в DiseqC, і якщо причина в ньому, то брати не самий найдешевший

Перевірите Astra 4A, потім підключите напряму і перевірите Hotbird. Кожен раз при перепідключенні кабелів вимикати тюнер з мережі

Опубліковано

Та треба що б заїхав хтось,хто розбирається і глянув,якщо то на свобідний вхід переключив в дайсіку.Там же видно по шкалі сигналу.А то гадати.

Опубліковано
2 годин тому, charlie сказано:

Перевірите Astra 4A, потім підключите напряму і перевірите Hotbird. Кожен раз при перепідключенні кабелів вимикати тюнер з мережі

використайте для цього зєднувач Бочка під F

Znalezione obrazy dla zapytania з'єднувач Бочка

Опубліковано
15 часов назад, charlie сказал:

так, тільки не забувайте тюнер з мережі вимикати перед підключенням. Бо причина скоріш за все в DiseqC, і якщо причина в ньому, то брати не самий найдешевший

Дякую за допомогу!!! В мене все получилося!!! Добавив частоту 12265 і 30.000 просканував і все хірішо, Торфей і ще декілька каналів з'явилося!!! Всім дякую хто відгукнувся!!!

Опубліковано
52 минуты назад, Andriy_L сказал:

Добавив частоту 12265 і 30.000 просканував і все хірішо

Ну так це саме краще, коли вводиш потрібну частоту каналу і скануєш те, що потрібно, щоб без всякого хламу :)

Це ж тут і пропонували, що такі не уважні? :)

Опубліковано

Я просто не знав що можна добавляти самому частоту і її сканувати. А я сканував весь супутник і мені викидалкучу лєвих каналів , а потрібного не було, бо не було потрібної частоти!

Опубліковано

«1+1», ТЕТ, «ПлюсПлюс» и 1+1 International начали вещать в формате 16:9

Группа 1+1 media объявила об успешном окончании перехода большинства своих телеканалов из обычного формата вещания 4:3 в широкоформатный 16:9.

Как сообщает пресс-служба холдинга, процесс перехода каналов на новый формат начался больше года назад. Первым в декабре 2016 года вещать в новом в формате 16:9 начал ТЕТ. В январе же закончился переход еще трех телеканалов группы - «1+1», «ПлюсПлюс» и 1+1 International.

По словам технического директора 1+1 media Филиппа Петренко, для этого были обновлены инфраструктура и ТЖК оборудование, четыре студии переведены в режим работы 16:9/HD, служба ТСН переведена в HD, накоплена реклама в двух стандартах 4:3 и 16:9, адаптированы графические проявления, а также модернизировано региональное оборудование. "Работы охватили не только стационарное оборудование, но и передвижной парк спутниковых машин и ПТС. Замечу, что эти действия предоставляют группе 1+1 media технологическую готовность вещать в НD, вопрос остается только в масштабе спроса на такой формат и доступности контента", - отметил он.

В настоящее время идет подготовка перехода на новый формат вещания каналов «2+2», «Униан ТВ» и «Бигуди».

Отметим, в Европе форматы 16:9 и НD являются стандартными форматами вещания для большинства цифровых каналов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...