Перейти до змісту

Земля не куля! )))

UALucky

Рекомендовані повідомлення

А хто на землю положив землю, у яку потім закопав срібло та інші елементи? Земля це ж теж купа сполук хімічних та елементів.. сама вона не створилася... прилетіли космічні крейсери і вигрузили нашу планету біля сонця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 122
  • Створено
  • Остання відповідь

На рахуно гарно вчитись вшколи , тут апоненти саме шкільними програмами як аргументом розмахують )))))

http://1-veda.info/blog/великие-двоечники-школа-образование

Це звісно не всі особистості є ще такі що в з гаражів створили корпораці )))))

АЛЕ,

Крутим по ходу стаєш не тоді коли твій аргумент це чужа зфомована думка почута від викладача за партою яку ти сприймаєш за чисту монету ,  а круто це коли  власна думка зфомована з ряду запитань які ти сам собі задаєш.

І не просто ставиш запитання і шукаєш заперечення .

А ставиш запитання і шукаєш ряд відповідей причопу різних відповідей з різних джерел по одній темі.

Опрацьовуєш цей масив інформації і отримуєш уже свою суб"єктивну чи об"єктивну думку  )))).

Шаблон простий.

Є певний об"єкт для дослідження і потрібно отримати пояснення.

Ставите собі три можливо чотири запитання.

1. Хто це зробив ?

2. Яку ціль ставив  ?

3. Як фукціонує об"єкт ?

4. Як варіант, час  життя системи і об"єкта і які наслідки для .......

Якось так )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, vampirich сказано:

А хто на землю положив землю, у яку потім закопав срібло та інші елементи? Земля це ж теж купа сполук хімічних та елементів.. сама вона не створилася... прилетіли космічні крейсери і вигрузили нашу планету біля сонця

Гарне запитання !)

Було все приблизно саме так , з крейсерами і тракторами )))

Аналогія Мурахи і Кита в океані.

Якщо мурасі яка все життя прожила в лісі в свому мурашнику розповіти про рибу кит , яка вона велика , і який великий океан. 

Думаю мураха буде крутити пальцем біля голови ))))),  та ще скаже ти з якої палати втік ))))))

Десь так )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у вас имеется статистика сколько из великих ученых были двоечниками? А сколько учились прилежно? Логика подсказывает что именно у вторых стать великим ученым шансов побольше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Zerotul сказано:

А у вас имеется статистика сколько из великих ученых были двоечниками? А сколько учились прилежно? Логика подсказывает что именно у вторых стать великим ученым шансов побольше.

В бізнесі не важливо на якому континенті , є такий вислів  " не стандарне рішення проблеме призводить до перемоги над конкурентом ", якраз в такому випадку червонодипломники тут безсилі.)))))))

Червоні дипломи не можуть переробити алгоритми мислення не по шаблонах, типу ТАК або НІ . 

Третій варіант у них є ще  МОЖЛИВО і ТАК , МОЖЛИВО і НІ ---  але при такому розкладі алгоритму пошуку істини в червоних ступор мозку, і ЕРОР !!!!

І червоний дилом це ознака що МІЗКИ уже в перегрузі , типу вінчестер забитий , тількит зчитуй )))))))

це як що дуууже коротенько.

Приколи про секс між БОТАНАМИ і матьорими дівчатами не просто так в серіалах використовуть, при чому , подача там така , що це нормальне явище ))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, UALucky сказано:

В бізнесі не важливо на якому континенті , є такий вислів  " не стандарне рішення проблеме призводить до перемоги над конкурентом ", якраз в такому випадку червонодипломники тут безсилі.)))))))

Червоні дипломи не можуть переробити алгоритми мислення не по шаблонах, типу ТАК або НІ . 

Третій варіант у них є ще  МОЖЛИВО і ТАК , МОЖЛИВО і НІ ---  але при такому розкладі алгоритму пошуку істини в чероних стопор мозку.

І червоний дилом це ознака що МІЗКИ уже в перегрузі , типу вінчестер забитий , тількит зчитуй )))))))

це як що дуууже коротенько.

Тоесть те у кого красный диплом полные креативные импотенты, а те кто может писать глуповатые посты о плоской Земли-мыслят не стандартно и вообще спасут всю вселленую. 

Знаете, чем дальше в лес, тем больше я подтверждаю свою теорию том что вам где то в районе 16-18 лет. Я в этом возрасте тоже "болел" идиотскими идеями, хоть и не такой донности как ваши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в этом возрасте тоже "болел" идиотскими идеями, хоть и не такой донности как ваши.

Це не хвороба )))), просто не влаштовували відповіді на очевидні речі .

глуповатые посты о плоской Земли-мыслят не стандартно 

Не стиковки по очевидним речам в природі і породили такі теми на просторах інтернету на різних ресурсах.

Багато людей навіть вірять в НЛО , причому док фільми з поясненями знімають, але пояснити чітко не можуть , одні догатки і гіпотези.

Тоесть те у кого красный диплом полные креативные импотенты,  --- думаю 99.9% саме так .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, UALucky сказано:

Я в этом возрасте тоже "болел" идиотскими идеями, хоть и не такой донности как ваши.

Це не хвороба )))), просто не влаштовували відповіді на очевидні речі .

Ну еще пару лет и вы станете такой же серой массой как и все мы, далекие и покорные казенным идеям, холопы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чотири сторінки "війни " "плоских" з "круглими".

Навіть якщо не брати до уваги невігластво ЮАЛакі в багатьох питаннях (догматизм науки, зашореність і мій "забитий" вінчестер упустимо) в мене  виникло одне питання до ТС.

А що ЦЕ кардинально міняє якщо ненароком Земля плоска, а срібло і золото ХТОСЬ туди поклав?;)

Хоча враження таке, що ТС зачитався Ф. Фармером "Мир Реки". :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ЦЕ кардинально міняє якщо ненароком Земля плоска, а срібло і золото ХТОСЬ туди поклав?;)

ЯК це що міняє ---- Папа Римський Брехун і понеслась ))))))))))))

Дарвін  курва брехун і балабол зі своїми мавпунами  )))))))))

Ці штрулі )))) що про космос казки чешуть, теж брехуни з маросоходами )))))

Так званий клан, яких ми називаєм Учені, почне злазити з казок з ядрьоним  колайдером,

І видадуть пару креслень  джерел  ельтернативної  енергетики на воді  )))),  і ми в домашніх умовах, зможемо виготовляти батарейки )))))

Думаю скоро буде весело )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, UALucky сказано:

Ці штрулі )))) що про космос казки чешуть теж брехуни з маросоходами )))))

Так званий клан яких ми називаєм Учені почне злазити з казок з ядрьоним  колайдером, і видадуть пару креслень  джерел  ельтернативної  енергетики на воді  )))),  і ми в домашніх умовах зможемо виготовляти батарейки )))))

Скажите любезнейший, а  в вашей реальности существуют запятые или это тоже научная ересь и вранье?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, UALucky сказал:

Кожне висловлювання чи заперечення опонента у будь якій розмомі , класифікує його емоційний стан і рівень культури саме його оточення ))))) 

Окрім заперечень і нав"язування думки з префіксом НЕ ,

розумного і з фактами власного спостереження  нуль.

Власної думки НУЛЬ ), не виключно я помиляюсь , ну люди мають таку властивісь допускати не точності.

Роль шамана даного ресурсу виконуєте на відмінно ))))

Саме шаман тут задає напрямок дискусії.

Без образ, чисто характеристика.

о_О то крім продвинутого науковця, то ти ще продуманий психолог :) Як все Чотко по полицям розклав, нічого від тебе не сховати. Впринципі мою думку підтвердив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, UALucky сказано:

Ці штрулі )))) що про космос казки чешуть, теж брехуни з маросоходами )))))

Ото й усе?

Так званий клан, яких ми називаєм Учені, почне злазити з казок з ядрьоним  колайдером,

І видадуть пару креслень  джерел  ельтернативної  енергетики на воді  )))),  і ми в домашніх умовах, зможемо виготовляти батарейки )))))

Хто забороняє тобі їх зробити зараз , а не чекати креслень від "учених штрулів"?

не скоро і не буде.

ПС Як висновок. Балобол і троль. Скукота з вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, S30 сказано:

не факт. можливо дійсно партійний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, S30 сказано:

Ото й усе?

Хто забороняє тобі їх зробити зараз , а не чекати креслень від "учених штрулів"?

не скоро і не буде.

Воу-воу, дружище, поправь свои квоты-нечего мне приписывать фразы обдарованой молодежи-я до их полета мыслей еще не дорос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звиняй, не догледів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, UALucky сказано:

Багато ви використовуєте інформації яку заливали вам в голову 10  років ,

ну вот, що й треба було довести. Нам ,автор явно прогуляв все саме цікаве,і не цікаве також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, щоб зрозуміти, що якась інформація не є істиною, треба її спочатку осягнути.

Згоден, ТС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему читати боляче :)
І навіть не знаю що гірше: дебільні пости троля 80го рівня :) чи ваша реакція та суперечка з ним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарнесеньки кадри )))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут про механіку мислення )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На назву відео про Землю не звертайте увагу, тут проста фізика але без пояснень  )))))

Знято за СССР ,  просто цікава інформація помислити ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не буди лихо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от цікаво, як супутники літають над плоскою землею? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...