Перейти до змісту

Відеокарта і БЖ

AppMark

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив я відяшку, радеон 3870 512 ddr4 256 bit, БЖ стоїть на 400 ват, проц 2 ядра по 2,6, 2 гб озу, візьму наприклад THE RUN NFS запускається все чудово, з часом гра завісає, відкриваю диспетчер задач загружаний проц 100 проц. Може це бути проблема у відео? чи не вистачає живлення для процесора, в чому може бути проблема?

Опубліковано

Треба інфа:

температура проца в навантаженні, та модель проца

температура відеокарти в навантаженні

характеристики бж : сила струму, яку може видавати блок живлення по лінії 12В (має писати на етикетці)

Опубліковано
3 годин тому, AppMark сказано:

прочитав в описі про відеокарту, рекомендовані параметри БЖ 450 ват

може в тебе БЖ уже трошки "підсів" ?

Опубліковано

на старій відясі nvidia 520 1 gb ddr3 64 bit такого не було, в грі кал оф дюті може взагалі картинка пропасти просто чорний екран через деякий час картинка знову появляється

1.jpg

2.jpg

Опубліковано
17 хвилин тому, AppMark сказано:

на старій відясі nvidia 520 1 gb ddr3 64 bit такого не було, в грі кал оф дюті може взагалі картинка пропасти просто чорний екран через деякий час картинка знову появляється

дивно.

Хочеш можу дати БЖ на тести.

1) став собі ксеон. мамка тримає - матимеш 4 потужних ядра. Ціна питання, в районі 500 грн. + -

2) пробуй з іншгим БЖ

3) тоді дивися що ще.

але чесних 450 повинно вистачити з головою .навіть 420.

Яка модель БЖ?

Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

дивно.

Хочеш можу дати БЖ на тести.

1) став собі ксеон. мамка тримає - матимеш 4 потужних ядра. Ціна питання, в районі 500 грн. + -

2) пробуй з іншгим БЖ

3) тоді дивися що ще.

але чесних 450 повинно вистачити з головою .навіть 420.

Яка модель БЖ?

Може це проблема у відео? Пізніше напишу модель не вдома зараз. КсеОн 775 да? Мамка витяне? Бж у мене на 400 ват я от і думаю що його мало

Опубліковано
18 минут назад, AppMark сказал:

ну ват 200 видасть ,новий може 250 було ,а на рахунок пульсацій там повний мрак ,

а пульсації основна причина що конденсатори на материнках пухнуть

Опубліковано
Щойно, Rock сказано:

ну ват 200 видасть ,новий може 250 було ,а на рахунок пульсацій там повний мрак ,

а пульсації основна причина що конденсатори на материнках пухнуть

слабеньки він так? для моїх характеристик пк?

Опубліковано

Поняв дякую дуже, завтра плюсану бо закінчилися вже :) може ще підскажете який мені купити бж сюди і ціну приблизну?

Опубліковано

@AppMark Шукай блок і дивись на його характеристики, щоб по лінії 12В була сила струму не менша ніж тут наприклад: 

+3.3V - 22A, +5V - 21A, +12V1 - 18A, +12V2 - 16A, +5VSB - 2.0A, -12V - 0.3A

Також бажано, щоб блок мав 6-ти піновий конектор для живлення відеокарти

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

@AppMark Шукай блок і дивись на його характеристики, щоб по лінії 12В була сила струму не менша ніж тут наприклад: 

+3.3V - 22A, +5V - 21A, +12V1 - 18A, +12V2 - 16A, +5VSB - 2.0A, -12V - 0.3A

Також бажано, щоб блок мав 6-ти піновий конектор для живлення відеокарти

Так цей на 350 ват

Опубліковано
5 хвилин тому, AppMark сказано:

Так цей на 350 ват

твій комп споживає не більше 250Вт, але твій блок на 400Вт його не тягне, подумай чому.

Опубліковано
2 годин тому, AppMark сказано:

немає там 400Вт. І ніколи не було.  Там чітко написано - Model 250XA - 250Вт! Крапка!

400 - маркетинг!

Опубліковано
7 хвилин тому, AppMark сказано:

Так цей на 350 ват

Там різні стандарти ATX, в старому стандарті не було строгих вимог до каналу 12В, тому він там зазвичай слабкий. В нових же стандартах, канал 12В є основним, і стандартом передбачені певні вимоги до нього. Нові БЖ проектуються так щоб по 12В видати максимальний процент від заявленої потужності блок, а "круті" БЖ і взагалі можуть всю свою заявлену потужність видавати по лініям 12В.

Тому і виходить що старий 450Вт ний блок по факту виявляється слабшим ніж 300 ватний, але вже спроектований під нові стандарти.

Опубліковано
14 годин тому, case_l сказано:

Не факт, що відеокарта справна.

Температура норм 38/51 взалежності від нагрузки артефактів немає, проц в іграх загружений на 70-90 проц у мене ще десь валявмя бж еа 350 ват напишу характеристики, може він підійде

Опубліковано

Завісає тільки nfs чи інші також? Бо на мому старому компі теж зе ран з часом починав видавати слайдшоу. при тому що на початку гонки все було норм.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...