Перейти до змісту

Сигналізація перестала бачити брелок

adebt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сигналізація "шериф" перестала бачити і реагувати на брелок. Порадьте спеца, який може знову їх подружити.

Зв’язок: ПП або +380 95 26-26-897

Опубліковано
1 минуту назад, Koly4ui сказал:

Поміняй батарейку в брелку 

Ти от зараз це на повному серйозі пишеш?

Опубліковано

В мене на сигналці було. Перестало реагувати. Діодік на брелку світився при натисненні на кнопку, а сигналка не працювала. Поміняв батарейку - допомогло.

Опубліковано
6 минут назад, Koly4ui сказал:

В мене на сигналці було. Перестало реагувати. Діодік на брелку світився при натисненні на кнопку, а сигналка не працювала. Поміняв батарейку - допомогло.

Батарейка свіжа, тому і шукаю майстра

Опубліковано

Запасний пульт є? Працює? З кнопки волет ставиться? (Якщо з кнопкою справи не мали, то краще попередньо прочитати інструкцію)

Опубліковано

0954593518 як звати не знаю, але я в нього таке діло робив. в мене також Шериф. Це робиться реально за 1 хвилину. Але якщо це не він, то точно скаже хто з сиглалками займається в тому гаражному кооперативі (це сусідні гаражі).Подзвоніть і запитайте. Гаражний кооператив Північний на Єршова, біля електростанції.

Опубліковано

Було в мене з шерифом таке ж рік назад

050 573 4107 Сергій. В той час він працював на Волинь-Авто, зараз незнаю де. Але їздив я до нього додому в Лище.

Роботи було на кілька хвилин

Опубліковано
1 час назад, Revolver сказал:

Запасний пульт є? Працює? З кнопки волет ставиться? (Якщо з кнопкою справи не мали, то краще попередньо прочитати інструкцію)

Нєа, десь профукав.

Опубліковано
45 минут назад, Andriy_L сказал:

0954593518 як звати не знаю, але я в нього таке діло робив. в мене також Шериф. Це робиться реально за 1 хвилину. Але якщо це не він, то точно скаже хто з сиглалками займається в тому гаражному кооперативі (це сусідні гаражі).Подзвоніть і запитайте. Гаражний кооператив Північний на Єршова, біля електростанції.

Дякую.

Опубліковано
26 минут назад, WebTraveller сказал:

Було в мене з шерифом таке ж рік назад

050 573 4107 Сергій. В той час він працював на Волинь-Авто, зараз незнаю де. Але їздив я до нього додому в Лище.

Роботи було на кілька хвилин

Сергія знаю, але згубив його номер. Наберу. Дякую.

Опубліковано

Також стикався з такою проблемою - допоміг електронщик Стас, що на сто, на Дубнівській, 22 б. Біля консульства. Телефону не маю. За 1 хв. все запрацювало.

Опубліковано
9 минут назад, yumerpro сказал:

Також стикався з такою проблемою - допоміг електронщик Стас, що на сто, на Дубнівській, 22 б. Біля консульства. Телефону не маю. За 1 хв. все запрацювало.

Дякую, буду мати на увазі.

Опубліковано

Потрібно провести "навчання" брелка, в інструкції до сигналки описано як це робиться. Розділ має називатися типу "програмування брелків"

Опубліковано

якщо я не помиляюся, порядок дій такий:

1.ключ на запалювання

2.тиснути кнопку "валет"\

3.тиснути кнопку постановки на охорону

4.вимкнути запалювання

5.перевірити сидячи в машині

Опубліковано
2 годин тому, yumerpro сказано:

Це - Стас Романюк, він з сигналками рішає питання "на раз", кілька разів губили "мєткі" від машин з keyless go - вирішував питання протягом дня і недорого.

Одна проблема - може бути загружений роботою.

Опубліковано
2 часа назад, planirovschik сказал:

Потрібно провести "навчання" брелка, в інструкції до сигналки описано як це робиться. Розділ має називатися типу "програмування брелків"

Да, є таке. Але щоб не міняти повністю сигланку (бо я ще той рукожоп), то шукаю спеціально навчену людину )

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...