Перейти до змісту

Чому в Луцьку дороге живе пиво на розлив?

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
42 хвилин тому, Foross сказано:

доставка + податкі, + оренда, +  зп треба людям дати + ще заробити хочеться, от і виходить накрутка 200-250%

Думаю, оренда (центр) і зп у півмільйонному місті точно не менші, ніж у Луцьку.

13 хвилин тому, yu2007 сказано:

Як варіант, або роджери жорстко демпінгують з прицілом на майбутнє, або в Луцьку діє картель, який тримає ціни :) 

Не знаю за Луцьк, але у всіх відвіданих мною містах ціни +- як у Роджера.

Ще цікавий факт... Не пригадаю вже де, близько року-двох тому, в одному з подібних мережевих магазинів (мережа велика, представлена в різних областях, ціни "Роджерські"), мене здивував продавець своїми знаннями про пиво. Побачивши, що я вагаюсь у виборі, він давав мені дегустувати та розказував про різні сорти пива на рівні крутого сомельє. На моє запитання, звідки така глибина знань, відповів, що регулярно проходять курси.

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@MaestroA

там просто етикетку приклеїли і все, яку хочеш можна наклеїти...

і не забувай що живе пиво це пиво яке заражене на якомусь етапі приготування

Опубліковано

@Oli , ще не проснувся ;) ?

Кисле, зелене, оцет...

Зняв літрові прес-форми, поставив прес-форми на 0,95. ПЕТ-заготовка аналогічна. Надув кілька десятків тисяч пляшок, вернув назад літрову прес-форму і дуєш далі.

Опубліковано
1 minute ago, Oli said:

@yu2007

я про магазини, живого пива

окей, тобто ти хочеш сказати, що в усіх магазинах живого пива літрова пляшка завжди має об'єм 1000 мл?

а ця історія:

брехня від початку і до кінця?

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

завжди

ні.  

але ми це контролювали, так як люди час від часу скаржились...  старались купувати нормальні пляшки.

Опубліковано
3 minutes ago, Oli said:

ні.  

але ми це контролювали, так як люди час від часу скаржились...  старались купувати нормальні пляшки.

О, так про недовидуті ПЕТи я написав "деякі реалізатори", а ти відразу "неправда"

А хто такі "ми контролювали"? 

Опубліковано

Щодо точності літражу тари, не думаю, що таке масово. Коли в пивбарі "0,5" по вул. Гордіюк я беру з собою пиво в ПЕТ-пляшці і вдома переливаю в свої пивні кружки, то з літри виходить дві по вінця. А вони точно по 0,5, це я перевіряв.

Опубліковано
7 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

Все, ходжу на пивко зі своєю тарою!

Не знаю як зараз, раніше в свою тару наливати не хотіли, мотивуючи це ти, що невідомо, що в тій тарі до того було, хто з неї пив і як ти її мив...

7 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

А хто знає, де дістати кухля на 1.05 літра?

В таких пивних конструкція крану не передбачає наливати пиво в кухоль, тільки в ПЕТ-пляшку... або ж наливали в пляшу, а потім переливали в кухоль...

Опубліковано

@Basil В моєму населеному пункті є три "пивних точки", скрізь можна приходити зі своєю тарою, навіть потрібно. Інше питання, кажуть що пивко розбавляють водою.

Опубліковано

В тих Краях хєр поймеш які ціни. в одному 11,99грн, в другому, он пишуть, 11,00грн, а в третьому біля мене взагалі 14,75грн (карочь 15-00).

Опубліковано
13 хвилин тому, biathlonfan сказано:

На постійній основі, чи акційне?

Не знаю, останнім часом коли не зайдеш ціна однакова. Про акцію ніби не писало.

Опубліковано
4 годин тому, MaestroA сказано:

Ще цікавий факт... Не пригадаю вже де, близько року-двох тому, в одному з подібних мережевих магазинів (мережа велика, представлена в різних областях, ціни "Роджерські"), мене здивував продавець своїми знаннями про пиво. Побачивши, що я вагаюсь у виборі, він давав мені дегустувати та розказував про різні сорти пива на рівні крутого сомельє. На моє запитання, звідки така глибина знань, відповів, що регулярно проходять курси.

Я коли вперше прийшов у "Аверс" мені хлопці також налили кожного по 0,1л - для проби.

Спробував. Спинився на Нефільтрованому. (Не сприйміть за рекламу, в жодному разі.) Ціни в порівнянні із модними "Пивбазами" на смаколики - нижчі майже навпіл!

Опубліковано
2 хвилин тому, biathlonfan сказано:

А є Наш Край Експрес, які  належать підприємцям і працюють по франшизі.

за умов франшизи, знижка однакова як для Нашого краю, так і для Експресів.

В більшості ,які націнки.

Опубліковано

В кінці літа проїздом через Іваничі. Пиво сьогодішнє на розлив біля автостанціїі Іваничах купував но 8 чи то 8.5 гривень. для порівняння заїжджав ще до Павлівки, в магазин біля заводу, ціна такаж, проте на смак в першому місці пиво краще, газіків більше. Зі слів місцевих там установка для наливу новіша. У наших пивнухах Павлівське коштувало по 16 грн за пляшку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...