Перейти до змісту

Продам робочий раритетний комп на 370 сокеті

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам робочий раритетний компютер.

1. Монітор Samsung 795DF

2. Корпус неясно який - див на фото.

3. Материнка не знаю яка, але робоча

4. Процесор 370 сокет 1.1 чи 1.2 МГц, треба уточнювати.

5. Оперативка 2 планки по 256.

6. Відео в материнці інтегроване + є дискретне R9550 128 МБт

7. Два вінчестера 20+40 Гіг - не знаю на рахунок стану, але робочі

8. Двд привід пишучий робочий

9. Блок живлення на 200Вт.

10. Шнури

11. Старенька клавіатура і миша

12. Флопік

Робоче все. Дисретне відео давало полоси від значків робочого столу, які зникали при розігріві компа.

Уточнювати все буду при наявності зацікавлених.

Ціна - 500 грн - старт

DSCN4665.JPG

DSCN4666.JPG

DSCN4667.JPG

DSCN4668.JPG

DSCN4669.JPG

DSCN4671.JPG

Опубліковано
38 хвилин тому, prijmak сказано:

Або розгляну пропозиції - так краще?

монітор прийму у подарунок, або обміняю на шоколад.

Бажано із привозом до місця призначення.

Опубліковано
5 минут назад, Zheny@ сказал:

монітор прийму у подарунок, або обміняю на шоколад.

Бажано із привозом до місця призначення.

Нє ну монітор напевне можна продати так за гривень - 40.

ДВД ще напевне за 40-50 грн.

Ну і корпус за 40-50 грн. (можливо хтось циплят розводить).:rolleyes:

З вінтів  - точилки для ножів зробити і теж за грн 50 кожну продати.<_<

З блока живлення теж можна щось напевне замутити.<_<

Так і набіжить гривень 200-250.

Ну а якщо 200 грн. особливо не потрібні - то простіше комусь подарувати. 

Опубліковано
1 година тому, youman91 сказано:

Нє ну монітор напевне можна продати так за гривень - 40.

ДВД ще напевне за 40-50 грн.

Ну і корпус за 40-50 грн. (можливо хтось циплят розводить).:rolleyes:

З вінтів  - точилки для ножів зробити і теж за грн 50 кожну продати.<_<

З блока живлення теж можна щось напевне замутити.<_<

Так і набіжить гривень 200-250.

Ну а якщо 200 грн. особливо не потрібні - то простіше комусь подарувати. 

Ну в тебе і фантазії?!?!

Кинь його краще з вікна і виклади нам фото як далеко полетіли уламки, хоч тема для п"ятниці буде!:lol:

Ой 00:04 ну мо вже суботи ?!:blink:

Опубліковано

Симпатичний корпус. Я в таких збирав мікроатх на 775 сокет. Все гарно вміщувалось.

Ще він хороший як системник суто під програматор. Як основа для роботи по розлочці девайсів саме те. Там чесний інтел стоїть і нема заморочок з драйверами до юсб . А в придачу ще сом з лпт присутні.

Опубліковано
12 часа назад, Ukrainec сказал:

Ну в тебе і фантазії?!?!

Кинь його краще з вікна і виклади нам фото як далеко полетіли уламки, хоч тема для п"ятниці буде!:lol:

Ой 00:04 ну мо вже суботи ?!:blink:

З вікна норм. варіант тільки потрібно увімкнути все в мережу. І не нижче чим з третього поверху скидати. Ну і обов'язково на асфальтове покриття. Ну і у вечірній час, щоб іскри було гарно видно.

Мега-круто вийде.

Опубліковано

ну що ж ви так. В темі конкретно пише "раритетний". Якщо туди поставити Win 98 + старенькі але перевірені іграшки. - доступ до інтернету.  То це дійсно вийде "раритет". Так би мовити "згадати молодість". Сам тримаю собі системник на k6-550 (в мене така перша машинка була) і залізяччя є щоб з нього зробити "звірюку". Поставити максимум оперативки + відяшку на 256 mb.... От тільки часу щоб цим зайнятись знайти не можу.  А які ж колись були іграшки. На Win 10  нічого запускатись не хоче... романтика.

Опубліковано
2 годин тому, santa11 сказано:

ну що ж ви так. В темі конкретно пише "раритетний". Якщо туди поставити Win 98 + старенькі але перевірені іграшки. - доступ до інтернету.  То це дійсно вийде "раритет". Так би мовити "згадати молодість". Сам тримаю собі системник на k6-550 (в мене така перша машинка була) і залізяччя є щоб з нього зробити "звірюку". Поставити максимум оперативки + відяшку на 256 mb.... От тільки часу щоб цим зайнятись знайти не можу.  А які ж колись були іграшки. На Win 10  нічого запускатись не хоче... романтика.

А музика тобі як сучасна? а кіно? Так диви по троху і старість приходить! :) 

Опубліковано

@santa11  для чого цей нафталін, коли китайська затичка (завбільшки з пів пачки цигарок) на атомі (з енергоспоживанням у пару ват), обскаче той мотлох по всіх статтях. Це не ретро авто, котрому роки лише плюсують додану вартість, не за тим тра ностальгувати :) 

Опубліковано
3 годин тому, santa11 сказано:

Цілком погоджуюсь. Ні в якому разі не розформовуйте цей системник. По частинам це справді, лише брухт, а в зборі має певну цінність.

Опубліковано

Оффтоп. У нас есть на продажу раритетный игровой автомат Черепашки Нинзя, полноразмерный. Хотелка 800грн.

Опубліковано
On 29.01.2017 at 15:30, Deemon сказано:

@santa11  для чого цей нафталін, коли китайська затичка (завбільшки з пів пачки цигарок) на атомі (з енергоспоживанням у пару ват), обскаче той мотлох по всіх статтях. Це не ретро авто, котрому роки лише плюсують додану вартість, не за тим тра ностальгувати :) 

ціну на aple 1 не бачили?

https://ria.ru/science/20130710/948688644.html

навіть "цей мотлох" в ідеальному стані ще через 20 років буде коштувати дорожче як новий.

Опубліковано
On 29.01.2017 at 15:55, romanc сказано:

Оффтоп. У нас есть на продажу раритетный игровой автомат Черепашки Нинзя, полноразмерный. Хотелка 800грн.

Робочий?

Опубліковано
14 хвилин тому, santa11 сказано:

ціну на aple 1 не бачили?

https://ria.ru/science/20130710/948688644.html

навіть "цей мотлох" в ідеальному стані ще через 20 років буде коштувати дорожче як новий.

по еплу - правда, по ідеальному IBM.* мотлоху - який озолотить власника через 20р. неправда

Опубліковано
В 29.01.2017 at 12:12, santa11 сказал:

І собі згадалося як на K7-850 з 256 оперативки та інтегрованим відео, все включно з провідником знімав з процесів щоб тільки пограти Warcraft.

Опубліковано

Системник знайшов нового власника.

Залишився

Монітор Samsung 795DF  в продажу. Зауваження - при включенні на екрані горизонтальні полоски від значків робочого столу, зникають при розігріві (2-3 хв)

Ціна 50 грн

Опубліковано

Монітор Samsung 795DF  в продажу. Зауваження - при включенні на екрані горизонтальні полоски від значків робочого столу, зникають при розігріві (2-3 хв)

Віддам даром

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...