Перейти до змісту

Накладні vs врізні умивальники в ванну. За і проти.

fotlav

Рекомендовані повідомлення

Цікаво почути хто безпосередньо користується накладними або врізними умивальниками в ванні.

Які плюси і мінуси в експлуатації догляду і т.д

rakovyna-dlya-vanny-2.jpg

6d6160bb587ff3457c3c31ba11438bf2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Батькам врізав, собі врізав... дружина більш ніж довольна! З плюсів - просто удобно, але саме головне - це велика поверхня тумби де багато місця для всіх причандаль ну і в самій тумбі теж місця хватає!!! Головне щоб верхня поверхня була водостійка і добре засиліконити края... 

Ось тут уже свої фото викладував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж користуємось такими умивальниками. Мінус може бути тільки один - потрібно витирати поверхню, але і на кухні за робочою поверхнею треба слідкувати))) З плюсів - це дійсно робоча поверхня, зручно, та і корисне місце під нею. Ось одна з них.

4_rmcU_9HvU.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@special А як себе поводять дерев'яні поверхні у ванній кімнаті? нічого не робиться від вологи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

Ось одна з них.

Це реальне фото? А то в Луцьку нечасто зустрінеш такі лаконічні і елегантні ванні кімнати. Сам прихильник саме такого стилю.

Цитувати

А як себе поводять дерев'яні поверхні у ванній кімнаті? нічого не робиться від вологи?

Робиться, треба витяжка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, snouden сказал:

Це реальне фото? А то в Луцьку нечасто зустрінеш такі лаконічні і елегантні ванні кімнати. Сам прихильник саме такого стилю

Фото реальне, зроблене нами на замовлення, багато різних дрібниць якраз таки показують на його реальність))

14 часа назад, LaMeRiLKiN сказал:

А як себе поводять дерев'яні поверхні у ванній кімнаті? нічого не робиться від вологи?

Тут є багато факторів, якщо їх не дотриматись то вся робота може бути марною.

1. Вибір дерева. З того що є в наших краях то найкраще підходить дуб.

2. Правильна технологія. Масив дерева використовується тільки на обв'язці, фасадів, стільниці, бічних стінок. За основу використовується фанера ФСФ, покрита дубовим шпоном 2мм, з двох сторін.

3. Фарбування.

4. Ну і звісно працююча витяжка) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 23.01.2017 at 18:44, Waver сказано:

Головне щоб верхня поверхня була водостійка і добре засиліконити края... 

Ось тут уже свої фото викладував...

Дійсно тумба вийшла гарна і функціональна.

Waver я так розумію, що у вас верхня плита \робоча поверхня\ з ламінованого ДСП з того самого матеріалу що  і стільниці на кухнях роблять, чи я помиляюся?

І ще чи можете поділитися контактами де ви замовляти тумбу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 25.01.2017 at 23:09, special сказано:

Фото реальне

та мені більшість робіт подобається від special як і ця що на фото

взагалі всі вироби з дерева виглядають благородно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шкода що в моїй ванні не завжди стабільний контроль вологості

так що пошук мій буде в сторону матеріалів які не бояться вологу.

знайомі радять штучний камінь або гранітну плиту, хто що думає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, fotlav said:

Дійсно тумба вийшла гарна і функціональна.

Waver я так розумію, що у вас верхня плита \робоча поверхня\ з ламінованого ДСП з того самого матеріалу що  і стільниці на кухнях роблять, чи я помиляюся?

І ще чи можете поділитися контактами де ви замовляти тумбу.

Так, це та ж сама стільниця що йде на кухню. Номера майстра зараз не маю та й він з іншого міста...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, fotlav said:

шкода що в моїй ванні не завжди стабільний контроль вологості

так що пошук мій буде в сторону матеріалів які не бояться вологу.

знайомі радять штучний камінь або гранітну плиту, хто що думає?

Встанови в ванну кімнату потужну витяжку і все буде добре...  навіть дзеркало не запотіває коли миюсь в душі чи ванні. Батькам встановив гранітну плиту (пізніше постараюсь знайти фото)... так, це гарно, практично, надійно, майже навічно, але дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, Waver сказал:

Встанови в ванну кімнату потужну витяжку і все буде добре...  навіть дзеркало не запотіває коли миюсь в душі чи ванні. Батькам встановив гранітну плиту (пізніше постараюсь знайти фото)... так, це гарно, практично, надійно, майже навічно, але дорого.

цікаво глянути. то коли фото викладатимете напишіть скільки обійшлося і коли це було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі, тих фото у мене більш немає... певно давно удалив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 27.01.2017 at 22:31, Waver сказано:

Встанови в ванну кімнату потужну витяжку і все буде добре

Був стіновий  Vents зі шторками, то він разом з парою і все тепло на двір витягував і в тому числі мої гроші за опалення. Я його минулого літа дістав і сусіду на город викинув, по причині своєї затратності. Хіба що одну альтернативу бачу це - рекуператор, але він зараза мені поки що не по кишені. Тому в ванні клімат зараз регулюю вікном на мікропровітрювання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...