Перейти до змісту

Відкриття ІТ-коворкінгу

Mariya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я думаю малось на увазі, що в такого місця головне не сама наявність місця а побудована атмосфера для залучення певного кола людей.

А далі це вже по суті клуб по інтересам ...

Просто прийти попрацювати можна в будь-який не надто шумний заклад з вай-фаем.

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

тут починають плутати місце туси творчих людей з робочим місцем. Митці - це зовсім інша тема, інші люди, їм потрібне зовсім інше.

Опубліковано
6 hours ago, jack74 said:

як кафешка, як "місце туси творчих людей", можливо, але не коворкінг

Там точно не кафешка. А саме робочі місця оздоблені і частенько можна побачити працюючих людей.
Звичайно, якщо туди зайти хоч раз а не просто язиком ляпати.

Доречі, в бібліотеці СНУ :) "коворкінг" відкрили. Плани наполеонівські... побачимо що вийде.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Головне щоб в коворкінг центрах добре був захищений інтернет, тому що основна маса працює з доступами до чужих ресурсів і так далі.

Як з цим справи в плані інтернет безпеки?

Опубліковано
17 хвилин тому, LSD сказано:

Захищений інтернет .... еее  це як?

Залізний firewall, наприклад.  Порти перекриті.

Бо може хтось там достукатися десь із індокитаю і хакнути твій ноут :)

Опубліковано

Тобто Ви хочете сказати що прийшовши в коворкінг , то "по-людски" з їх сторони буде позакривати для мене половину портів загнати в якісь секюрні тунелі і тд. ??? 

А може то я б мав би вирішувати які порти мені потрібні  і якими тунелями мені їздити? А на вході був би максимально чистий і доступний інтернет від провайдера .....  

Ну максимум що буде розумне  це зарізти вайфай на індивідуальну модель коли не бачиш "сусіда" .  

Якщо я використовую специфічні віддалені доступи то мабуть їх організація це моя проблема,  хіба не? 

Опубліковано
11 годин тому, MACCEN сказано:

Головне щоб в коворкінг центрах добре був захищений інтернет, тому що основна маса працює з доступами до чужих ресурсів і так далі.

Як з цим справи в плані інтернет безпеки?

А ти в кого запитуєш, взагалі? ;)

9 годин тому, Zheny@ сказано:

ти це всерйоз, чи жарт? :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 29.12.2017 в 11:08, Zheny@ сказал:

Бо може хтось там достукатися десь із індокитаю і хакнути твій ноут :)

Камеру прищепкою закрити, нє?

Опубліковано

Чекаємо на шапочки з фольги в новому коворкінгу від ІТшника з досвідом :) в приміщенні бібліотеки СНУ чи дето в тому ж корпусі.

Новина пройшла непоміченою :) тиць

Опубліковано
11 часов назад, Соромітник сказал:

Чекаємо на шапочки з фольги в новому коворкінгу від ІТшника з досвідом :) в приміщенні бібліотеки СНУ чи дето в тому ж корпусі.

Навчально-сервісний коворкінг-центр:lol:

Опубліковано

Скільки ще часу треба, аби з СНУ вивітрився дух обкому КПРС.

І щоб влада зрозуміла своє місце в бізнесі, та і в житті  в цілому теж.

Опубліковано
On 10.01.2018 at 09:56, Соромітник сказано:

Щойно звідти.

Якщо в того ITшника, який в даному випадку перед усім є досить успішним менеджером, все вийде (а так воно і буде) - це буде досить крута штука. Я й до того не знав, що таке отой коворкінг в прямому розумінні, а тепер зовсім розгубився :)

Опубліковано

може я не так розумію "ідею" коворкінгу але в Луцьку навряд приживеться

не така велика щільність населення

Опубліковано

Найбільший успіх в Луцьку чекає того айті  менеджера, котрий випустить волинську криптовалюту-контрабаскойн. CBC.

Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Найбільший успіх в Луцьку чекає того айті  менеджера, котрий випустить волинську криптовалюту-контрабаскойн. CBC.

тоді вже краще щось на смартконтактах - щоб змовники і перевізники замовлень перевіряли одне одного

Опубліковано
12 годин тому, Zevs_Isver сказано:

може я не так розумію "ідею" коворкінгу але в Луцьку навряд приживеться

не така велика щільність населення

напевно що не так розумієш :)

Опубліковано

По всьому Луцьку дофіга вільних площ для оренди від 40 до багато грн/квадрат. В центрі міста за 120 можна розміститися в крутяцькому офісному приміщенні, включаючи охорону з прибиранням.
Тому коворкінг... ну такє... Якщо він не об'єднує навколо себе людей якось ідейно, то прижитися буде складно. З дармовою орендою і за підтримки влади канєшно можна чьот розвернути, але знову ж таки постає питання про фінансову доцільність для організаторів. Бо за її відсутності той успішний менеджер :) покине цю ідею і поставить когось неуспішного керувати ну і далі по плану. А, враховуючи, що тут і влада і універ :) не факт що собі щось лишиться.
Хіба засунуть під якийсь грант, але це теж не пророкує довгого існування після розпилу бабла.

Але чого гадати ‒ побачимо через рік.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...