Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ДП "Антонов" міг виробляти спільно з Boeing Т-7А Red Hawk - домовленості саботували

Цитувати

Представники компанії Boeing, ДП "Антонов", ДК "Укроборонпром" та Міністерства оборони України вели перемовини щодо збирання на території України найновішого легкого учбово-тренувального літака повітряних сил США - Т-7А Red Hawk.

Ці перемовини активно проходили весною 2019 року, проте завершились нічим. Як заявив екс-очільник ДП "Антонов" та голова правління британсько-української компанії Air combat evolution Олександр Лось в інтерв'ю Defense Express, причиною провалу домовленості став саботаж.

Правда чи бреше?

Спеціалісти то в нас є, що могли б пройти сертифікацію на складання літаків - так, що може бути правда.

Опубліковано
8 часов назад, Bliksss сказал:

якщо в мене все "чисто"

наша система оподаткування побудована так, що це не можливо в принципі. А якщо навіть і можливо, то треба бути монополістом, бо ті що платять хабар завжди у більш виграшному стані і відповідно можуть запропонувати меньшу ціну , отак і живемо в замкненому колі.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Cherman сказано:

В більшості сфер бізнесу це можливо, просто такий бізнес дуже малі прибутки приноситиме.

Ти певно не стикався з перевірками. 
В податківців є план донарахувань чи як воно там називається - скільки ще потрібно назбирати до сплачених податків.

Опубліковано
Щойно, Cherman сказано:

Стикався, правда, коли все "біле" і прозоре, то не заробиш ні на дом двохповерховий, ні на кукурузера нового.

Підприємець чи підприємство?

Опубліковано
3 хвилин тому, Cherman сказано:

Підприємство.

З ПДВ? І не знайшли, що донарахувати? Чесно кажу, що не вірю. Бо скільки чув випадків коли були впевнені що у них глянець а перевірка показала інше…

У мене раз не мали до чого причепитись (реально все було норм) то просто попросили на 10 літрів бензину - бо керівництво не зрозуміє.

І як казав один їхній - я напишу як вважаю за потрібне, а тобі в суді доведеться доводити, що я не правий.

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
9 годин тому, sergkots сказано:

Після 2014 не знаю - можливо вже боялись робити як раніше. А можливо від сфери бізнесу залежить.

Волинського підприємця судитимуть за ухилення від сплати майже ₴3,9 млн. податків

Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне ухилення від сплати податків у значних розмірах (ч.1 ст. 212 КК України), вчинене підприємцем-перевізником із Луцька.

Слідство встановило, що у 2018-2019 роках суб’єкт господарювання, аби занизити належний до сплати розмір податків та зборів, вносив до документів звітності неправдиві відомості.

Максимальне покарання від 51 до 85 тис. грн., то чому б не мутити? 4 ляма не заплатив, а штраф 85 тисяч всього...

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 3
  • +1 2
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

Волинського підприємця судитимуть за ухилення від сплати майже ₴3,9 млн. податків

Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне ухилення від сплати податків у значних розмірах (ч.1 ст. 212 КК України), вчинене підприємцем-перевізником із Луцька.

Слідство встановило, що у 2018-2019 роках суб’єкт господарювання, аби занизити належний до сплати розмір податків та зборів, вносив до документів звітності неправдиві відомості.

Максимальне покарання від 51 до 85 тис. грн., то чому б не мутити? 4 ляма не заплатив, а штраф 85 тисяч всього...

А не буде 4 ляма плюс 85 тис?

хоч є варіант через суд порішати…

• +1 1
Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, sergkots сказано:

А не буде 4 ляма плюс 85 тис?

дивлячись, який податок, якщо ЄСВ - то не спишуть, але малоймовірно що така сума по ЄСВ у "перевізника", якщо врахувати що вони люблять всіх на мінімалку оформляти.

Інші податки - цілком можливо як "безнадійний податковий борг" списати через деякий час, або банкрутом оголосити

ну і це також - буде дешевше

21 хвилин тому, sergkots сказано:

хоч є варіант через суд порішати…

P.S. Люди, які свідомо ухиляються від податків в таких розмірах - добре знають чим це закінчиться в найгіршому випадку, тому і не бояться.

• +1 4
Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

Луцький забудовник заплатить 85 гривень штрафу за заниження податку майже на 800 тисяч

Опубліковано
11 часов назад, volks сказал:

Так тож свої, арміямовавіравишиванка.За таке - арміюмовувірувишиванку мона панять і прастіть.Не виносити ж сор із ізби компрометуючи арміюмовувірувишиванку.:D

Нагадаємо, що ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» цього року виповниться 60 років. Його генеральним директором Ігор Чорнуха став у 2011-му році, у 2014-му спробував себе і в політиці, ставши депутатом Волинської обласної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Проте, пробув у цьому статусі лише рік.

У 2020-му році депутаткою Волинської облради від «Європейської Солідарності» стала і перша заступниця Ігоря Чорнухи, його сестра Ірина Патлашинська. Під час виборчої кампанії 2020-го року вона та колеги із «Луцьксантехмонтажу №536» офіційно стали головними спонсорами виборчої кампанії «Європейської Солідарності» на Волині, внісши до виборчого фонду партосередку близько 200 тисяч гривень.

• +1 3
Опубліковано
5 годин тому, iiron сказано:

ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» цього року виповниться 60 років. Його генеральним директором Ігор Чорнуха став у 2011-му році, у 2014-му спробував себе і в політиці, ставши депутатом Волинської обласної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». 

Один з найкращих забудовників и. Луцьк.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
6 часов назад, iiron сказал:

Так тож свої, арміямовавіравишиванка.За таке - арміюмовувірувишиванку мона панять і прастіть.Не виносити ж сор із ізби компрометуючи арміюмовувірувишиванку.:D

А до чого тут арміямовавіравишиванка? Це за правління препиздента було.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
50 минут назад, volks сказал:

Арміямовавіравишиванка не відповідає за всіх православних місцевого розливу. Так само як і Володимир Олександрович. І вообще, самі вибрали - самі і відповідайте за свій вибір.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

можна було б довго на цю тему говорити.... тобто, президент так вирішив, не суддя?

не знав, що президент вирішує питання в таких дрібних масштабах ...

Опубліковано
55 хвилин тому, weldermaster сказано:

І вообще, самі вибрали - самі і відповідайте за свій вибір.

це ти дружині своїй скажи... якщо хтось повівся...

Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

можна було б довго на цю тему говорити.... тобто, президент так вирішив, не суддя?

не знав, що президент вирішує питання в таких дрібних масштабах ...

Можна було б. Всі питання до @iiron  він сюди президента почав приплітати.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, volks сказано:

він сюди президента почав приплітати.

це - як подивитись, суддю - хто призначив? маю на увазі - Указом якого президента? ;)

Опубліковано

Я так розумію, що армія, мова, віра ще й досі поперек горла москалям та манкуртам стоїть? 

Це зовсім не те, за що потрібно критикувати пороха. 

• Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано
12 минут назад, sergkots сказал:

Я так розумію, що армія, мова, віра ще й досі поперек горла москалям та манкуртам стоїть? 

А что с переименованием церквей? Чем закончилось?

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

А что с переименованием церквей? Чем закончилось?

Я не слідкую за цим - не знаю що там.

Опубліковано (змінено)
39 минут назад, Bliksss сказал:

це ти дружині своїй скажи... якщо хтось повівся...

А що тобі до моєї Людочки? Вона за ваших Поліщуків з Палицями не голосувала. Так що не нада нам тут.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

А що тобі до моєї Людочки? Вона за Поліщуків не голосувала. Так що не нада нам тут.

тихіше, я взагалі не в курсі як твою дружину звати... ;) узбагойся )))

Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

Ну так критикують не за це, а за те що це виставлялось головними здобуткамиперед виборами.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...