Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 годин тому, WebTraveller сказано:

@Zelensky Тебе знов з дурки з бану випустили?

Надіюсь ненадовго

Хто ж його забанить? Він же ПреЗе!дент.

Спойлер

• -1 4
Опубліковано

через деякий час, коли там термін закінчиться, і раптом 2й .....

Бубочка відійде в небуття (повернеться до гри хуєм на роялі), а Зє! так і будуть використовувати  як матюк

як з Вадіком Тітушко.....

Опубліковано
11 minutes ago, Cherman said:

Єпанута країна з єпанутими законами:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/89222321

Піськи на весь світ показують, а податки з цього не платять. Економічні злочинці!!! 
Ще й дешево відбувся. Радує лише одне, в родині якогось завгоспа суду нарешті з’явиться макбук))

• Ха-ха 3
Опубліковано
Щойно, Cherman сказано:

Навіть жінка, яка відправляє своєму чоловіку, який на заробітках, свої ж оголені фото, підпадає під ці всі закони.

в церкву треба ходити частіше, а не займатись сороміцькими речами 

• Ха-ха 1
Опубліковано
20 часов назад, Zevs_Isver сказал:

через деякий час, коли там термін закінчиться, і раптом 2й .....

Бубочка відійде в небуття (повернеться до гри хуєм на роялі), а Зє! так і будуть використовувати  як матюк

як з Вадіком Тітушко.....

Вже тих матюків скільки що можна заплутатись де чий, здається жодного нормального ще не було, чим далі тим гірші.

• +1 2
Опубліковано

spacer.png

фотошоп?

на фото Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський

хто поряд з ним не треба пояснювати?

• Ха-ха 1
  • -1 3
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Basil сказано:

фотошоп?

на фото Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський

хто поряд з ним не треба пояснювати?

А те що кадиров без маски тебе значить не хвилює? 

Змінено користувачем case_l
  • Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, volks сказано:

Або вдало підловили момент. Бо один стоїть, а інший іде.

11 хвилин тому, Cherman сказано:

це здоровенна міжнародна виставка, і на ній так може статись, що потрапиш у кадр з усілякими нехорошими особами

Уруський разом з Кадировим відвідали виставку зброї в ОАЕ.

там є відео, шкода, що не можу його сюди запостити, передивіться і побачите, що то не мить...

https://news.obozrevatel.com/tv/vvvv-mp4.htm

Змінено користувачем Basil
  • -1 1
Опубліковано
6 minutes ago, Cherman said:

О, я чекав цієї фотки від порохоботів. Думаю, такий дорослий дядько, як ви має розуміти, що це здоровенна міжнародна виставка, і на ній так може статись, що потрапиш у один кадр з усілякими нехорошими особами, хочеш ти цього чи ні.

Думаєш в черзі до фуршету стоять? ;)

• -1 1
Опубліковано

В Telegram Кадыров с иронией написал, что в выставочном павильоне к нему "подошел незнакомый мужчина и предложил выслушать секретную информацию".

"Не успел я осмыслить ситуацию, как мой визави начал делиться сведениями, составляющими государственную тайну. При этом очень суетился и озирался по сторонам. Как выяснилось, таинственным незнакомцем оказался вице-премьер Украины Олег Уруский", – пошутил он.

Глава Чечни добавил, что вся шумиха "высосана из пальца и не стоит выеденного яйца".

"Хотел бы обратиться к тем, кто раздул этот скандал: не занимайтесь ерундой! До вчерашнего дня я понятия не имел, кто такой Уруский. Знал бы – не подпустил. Подойти и, тем более, пожать руку таким людям считаю для себя неприемлемым. Лица, которые причастны к многочисленным бедам и страданиям собственного народа на Донбассе и в других регионах, для меня нерукопожатны!" – заявил Кадыров.

Он добавил, что для Уруского "должно быть честью оказаться рядом с нами".

"Так что пусть распечатает снимок и повесит на самое почетное место дома и на работе", – заключил глава Чечни.

Тепер Уруський має відповісти ,або вибачитись.

Зеленський же вибачався перед Кадировим.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Якщо Уруського так поставили, він що, мав позоритися, при всіх отих шейхах втікати від Кадирова? У таких заходах є певні правила та протокол, які не варто порушувати.

ну якось так...

Спойлер

Зустрічі віцепрем'єр-міністра України – міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського з главою Чечні Рамзаном Кадировим можна було уникнути. Завжди є можливість сказати організаторам, що протокол є неприйнятним і змінити порядок розміщення учасників заходу.

Про це в ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL заявив колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін. Він також нагадав про ситуацію, коли тодішнього очільника України Леоніда Кучму не хотіли бачити поруч з американським президентом і змінили англійську абетку на французьку, щоб вони не сиділи поряд.

"Це проблема не з нашими партнерами в Об’єднаних Арабських Еміратах, це проблема з нами. Під час різних міжнародних заходів, коли необхідно посадити когось поряд, то ми ж завжди намагаємося зробити так, щоб не опинитися поруч із РФ. На жаль, ми не можемо усунути росіян із міжнародних організацій з огляду на наявні міжнародні статути і правила, але завжди можна сказати господарям, що цей протокол для нас неприйнятний. Араби до цього завжди дослуховуються. У них гостинність і розуміння таких деталей доведено до ідеалу. Тому вони завжди знають, як це виправити, і я ніколи не повірю, що цього не можна було уникнути", – сказав Клімкін.

Ексміністр вважає, що поведінка Уруського в цьому випадку є неприйнятною, адже він впізнав Кадирова і продовжив йти поряд із ним, а потім списав усе на протокол.

"Тому, коли на такому заході представник України опиняється поруч із такою особою, не будемо називати, і посилається на протокол, то це схоже на ляпас. Потрібно не посилатися на протокол, а попросити вибачення в українців за те, що сталося... У протоколі може бути все що завгодно, а політик несе відповідальність, він працює на країну, яка перебуває у війні з Російською Федерацією. І тут, якщо говорити про протокол, то коли він це з’ясував і продовжує іти поряд, для мене це неприйнятна історія", – зазначив колишній глава МЗС.

Прокоментував він також і реакцію прем'єра України Дениса Шмигаля на подію. На думку Клімкіна, так він намагався скинути відповідальність із себе на Уруського.

"Щодо того, що прем’єр-міністр України написав про це у своєму Facebook, то я вважаю, що це видається щонайменше сумно, коли таке трапляється, а хтось намагається скинути із себе відповідальність і у Facebook питає свого віцепрем'єра, щоб той пояснив власну поведінку, хоча насправді є телефон і є повноваження. Є політична відповідальність, яку треба демонструвати і спілкуватися відповідним чином. Цей фейсбучний пасаж демонструє величезну проблему", – сказав Клімкін.

Хтось почув вибачення? Я ні.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

І шо? Я дивився те відео. Якщо Уруського так поставили, він що, мав позоритися, при всіх отих шейхах втікати від Кадирова? У таких заходах є певні правила та протокол, які не варто порушувати.

Я вам просто нагадаю картинку:

1492933.jpg

Коли ворог здоровається з тобою, то таким чином визнає тебе рівним собі.

З клоунами не здороваються.

Також не відписують, і навіть на Борді.

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано

І шо? 

Я вам просто нагадаю картинку:

1492933.jpg

І що?

Що на цій картинці не так? Стандартна міжнародна етика.

1551451735_0:320:3072:2048_600x0_80_0_0_

0100efjt-e9f6-221x132.png

• -1 3
Опубліковано
5 хвилин тому, case_l сказано:

Перед Кадировим - вибаяився. А перед українцями, за те, що назвав Україну повією не вибачився.

• +1 1
  • -1 4
Опубліковано
3 хвилин тому, Cherman сказано:

Стерненку дали 7 років, а мали б ордена дати, бо, саме з-за таких людей Одеса не стала ще одною новоросією.

а хіба не завдяки палиці? :blink:

Опубліковано
1 minute ago, Cherman said:

Стерненку дали 7 років, а мали б ордена дати, бо, саме з-за таких людей Одеса не стала ще одною новоросією.

Обіцяло ж "око государєво" і сам Президент на колективному інтерв'ю опосередковано натякав на вирок :dont:

• -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Cherman сказано:

Та нє, Палиця лише Луцьк паднял с калєн. А в Одесі, все зробили активісти-патріоти: піджарили сєпарів, Шуфріча в бак кидали, зривали концерти російських зірок, боролися з корупцією і т.д.  Можливо, треба було діяти жорсткіше: от навіть того Щербича, з-за якого посадили Стерненка, його відпустили, а треба було відправити у плавання по Чорному морю.

він був головою одеської ода з травня 2014 року

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...