Перейти до змісту

Блокада Лугандонії

jack74

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, nickel сказано:

Ось тобі 7-кратне збільшення доходів.

цікаво упячка писала про 2014 в 2016 році щось вельми я сумніваюсь

та і читати треба 345 670 008 гривен составляют дивиденды и проценты.

так що чекаю декларацію за 2016рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
15 минут назад, la20 сказал:

цікаво упячка писала про 2014 в 2016 році щось вельми я сумніваюсь

Ти по лінку хоч переходив? Вівторок, 7 квітня 2015, 16:15

Цитата

та і читати треба 345 670 008 гривен составляют дивиденды и проценты.

То що їх не рахувать?

так що чекаю декларацію за 2016рік

А що це змінить? Ти ж перший напишеш, що то фсьо сліпий траст винуватий, не залежно від того як зміняться доходи у гаранта, він же керує рошенкою з 14 січня 2016.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

Ти по лінку хоч переходив? Вівторок, 7 квітня 2015, 16:15

То що їх не рахувать?

на упячку? ні звичайно.

Рахувати треба все і показувати теж.

цікаво ще почитати статтю за 2016 рік. що Порох за 2015 рік "збіднів" у 6 раз :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, la20 сказал:

цікаво ще почитати статтю за 2016 рік. що Порох за 2015 рік "збіднів" у 6 раз :)

Не збіднів, а доходи зменшилися чи ти різниці не розумієш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

Не збіднів, а доходи зменшилися чи ти різниці не розумієш?

різницю я розумію. але якщо домахуватись до деталей то у всьому. якщо не помиляюсь про збільшення в 7 раз було написано не збільшились доходи, а використовувалось саме слово - обогатился - збагатів. антонім цього слова збіднів. нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, kroha сказал:

коли в Президента ростуть доходи в 7 разів,а у населення - падають , то треба задуматися як це так може бути

З її посилання:

УП: ПОРОШЕНКО ЗА РІК ЗАРОБИВ 368 МІЛЬЙОНІВ - доходи зросли в 7 разів

різницю я розумію. але якщо домахуватись до деталей то у всьому. якщо не помиляюсь про збільшення в 7 раз було написано не збільшились доходи, а використовувалось саме слово - обогатился - збагатів. антонім цього слова збіднів. нє?

Куй тебе знає де ти знайшов "обогатился", але одне я знаю точно - до слів домахуються, коли немає чим заперечити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, bigroomhouse сказано:

Альтернативи корупції тупо нема! Закладена формула "Роттердам+" виявилась фікцією, аферою, адже закупівля вугілля в ОРДЛО йде за ціною 400-600 грн., нам парять по ціні більш ніж 2000 грн., типу як з порту Роттердам, + доставка, все це лягає у тарифи, які і так уже не підйомні для населення. А ще НКРЕ, два дні тому, заїкнулося, що вони як виявилось, занижені на цілих 60%. Мало їм. Жадність давить на мізки.

Як виявилось крім "ефективного контролю РФ", є ще й "ефективний обмін товарами". Як виявилось, на третьому році війни, Україна залежить від терористів, у питанні енергетичної безпеки, як виявилось уряд чомусь не бачить альтернативи вугіллю з ОРДЛО. То чому ми тоді платимо цей сраний Роттердам+? Щоб хтось кармани набивав? А що буде, якщо ОРДЛО отримає наказ припинити відвантаження вугілля Україні, ми побіжимо здаватись? Три с*ка роки пройшло, а в них альтернативи нема.

А як боти захищають цей маразм, це ж просто смішно. Активували всіх, навіть тих, які спали два останніх роки.

Brett Zane

Вищенаписані слова належать не мені, але цілком відображають моє бачення

ось ось - боти кричать про недоотримання доходу через блокаду - не Україна втрачає, а ахметка и ко

і кошти які ми платим за електроенергїю, прямо йдуть на фінансовання війни з боку сеператюг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, nickel сказано:

З її посилання:

УП: ПОРОШЕНКО ЗА РІК ЗАРОБИВ 368 МІЛЬЙОНІВ - доходи зросли в 7 разів

Куй тебе знає де ти знайшов "обогатился", але одне я знаю точно - до слів домахуються, коли немає чим заперечити.

а гугль про Пороха і 7 раз видав такі посилання. і так далі.

ВВС: Порошенко за последний год стал богаче в 7 раз - UAinfo

Мониторинг СМИ: Порошенко обогатился за год на 16 млн ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, la20 сказал:

Ну то до Гугля і доіпися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, bigroomhouse сказано:

Альтернативи корупції тупо нема! Закладена формула "Роттердам+" виявилась фікцією, аферою, адже закупівля вугілля в ОРДЛО йде за ціною 400-600 грн., нам парять по ціні більш ніж 2000 грн., типу як з порту Роттердам, + доставка, все це лягає у тарифи, які і так уже не підйомні для населення. А ще НКРЕ, два дні тому, заїкнулося, що вони як виявилось, занижені на цілих 60%. Мало їм. Жадність давить на мізки.

Як виявилось крім "ефективного контролю РФ", є ще й "ефективний обмін товарами". Як виявилось, на третьому році війни, Україна залежить від терористів, у питанні енергетичної безпеки, як виявилось уряд чомусь не бачить альтернативи вугіллю з ОРДЛО. То чому ми тоді платимо цей сраний Роттердам+? Щоб хтось кармани набивав? А що буде, якщо ОРДЛО отримає наказ припинити відвантаження вугілля Україні, ми побіжимо здаватись? Три с*ка роки пройшло, а в них альтернативи нема.

А як боти захищають цей маразм, це ж просто смішно. Активували всіх, навіть тих, які спали два останніх роки.

Brett Zane

Вищенаписані слова належать не мені, але цілком відображають моє бачення

І що вугілля яке йде з ордло теж платиться по ротердам+?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

Ну то до Гугля і доіпися

як скажеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, bigroomhouse сказано:

Воно в першу чергу і платиться по цій формулі

тоді яка ціна вугілля з і без тієї надбавки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, la20 сказано:

тоді яка ціна вугілля з і без тієї надбавки?

З копанок 400 - 500 грн. З шахт 1100-1200 грн за тону. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, sergkots сказано:

З копанок 400 - 500 грн. З шахт 1100-1200 грн за тону. 

копанки не чіпаєм.

ціна 1100-1200 чим чи ким встановлена?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, la20 сказано:

копанки не чіпаєм.

До блокади це була комерційна ціна.

Світлина від Ievgen Shevchenko.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати
Я таки не очень большой специалист в энергоносителях, но всю жизнь занимаюсь бизнесом и считать таки немного научился. 

И вот проснулся давеча и из чистого интереса посмотрел цены на уголь в Донецке и Луганске. Если оптом - от 2500руб. за тонну. По-нашему получается от 1100грн. 

А теперь внимание - вопрос: по какой цене Ахметов этот самый уголь задвигает Украине? Ага, по той самой формуле с благозвучным названием "Роттердам+"...свет притушен...звучит барабанная дробь...та-дам: 1800грн!!! 

И таки страшно стало интересно, по чьим же карманам расходится эта разница?.. А разница ж таки существенна - 700грн на каждой тонне. Умножаем на 30млн.тонн потребления угля в год и выходим на цифру в 21млрд.грн, что равняется 750млн.$. 

Это только разница. В год. Но ещё можно посчитать прибыль, которую естественно получает тот, кто этот уголь добывает. А так как он добывается на оккупированной территории, то и северному оленю ясно, что прибыль эта оседает в карманах террористов и оккупантов. И если учесть, что себестоимость добычи угля в угольном бассейне Донбасса идёт на уровне 600грн/т., то выходим на весьма достойный доход в размере 500грн с каждой тонны, что согласно той же арифметике равняется 535млн.$ в год. 

У меня всё, товарищ Президент. 
Грицак-Луценко-Тандит-Тука-Хуюка и иже с ними - давайте, жгите ещё.

P.S.: кстати, теперь ввиду невозможности полноценного сбыта угля в Украину рынок будет перенасыщен и цены рухнут вниз...ой, товарищи Ахметов-Захарченко-Плотницкий - как-то невдобно получилось, да?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі згадують ротердам+ хоч хтось читав ту постанову 289 щодо ротердаму+? Доречі чому саме ротердам, а не Амстердам чи Антверпен

Як там визначається ціна. якщо взяти цю постанову то вугілля має коштувати в межах 70+ баксів, без доставки.

на сьогодні ціна

C4jyr7vWEAAG0IA.jpg

посилання на те що там хтось продає вугілля це дічь.

ось посилання на ціни на вугілля і що?

https://www.cmegroup.com/trading/energy/coal/coal-api-2-cif-ara-argus-mccloskey.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надибав у ФБ

16640704_1360146287376840_52860704498207

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ху із Дмитро Різнеченко...

6к грн не такі вже й великі гроші....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Віталька сказано:

надибав у ФБ

16640704_1360146287376840_52860704498207

C4gD87hWcAE9npB.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання як завжди одне, якщо це аферист, тим більше такий явний та матьорий, то чому не заведена кримінальна справа, не знята недоторканість і він не сидить у тюрмі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

питання як завжди одне, якщо це аферист, тим більше такий явний та матьорий, то чому не заведена кримінальна справа, не знята недоторканість і він не сидить у тюрмі ?

а хто сказав що справа не заведена? ще й мабуть не одна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, la20 сказал:

а хто сказав що справа не заведена? ще й мабуть не одна.

де чекипідар ой де докази ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мережі зараз просто куча фейків, будьте обачні, і не ведіться на все

і пізнавайте людей, по їх плодах, а не хто що сказав, написав

піариться Семен - хай піариться, роздає кошти блокадникам - і правильно, у них теж сім'ї

я так скажу - раз на нього спустили всіх псів - значить комусь він заважає.

поживем побачим

3 годин тому, la20 сказано:

копанки не чіпаєм.

А чого не чіпати? Там багато вугілля копається саме на копанках, і відповідно собівартість  400-600грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...