Перейти до змісту

Відсьогодні маршруткі по 1,5 грн

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні вечором чекав тролейбус,... а маршрутки їхали майже пусті, а вчора в цей же час були забиті. Шок пройде, знов позалазять.

Як думаєтє, має право мер, брати плату з пенсіонерів за проїзд в тролейбусах? Наприклад з 7.00 до 9.00, шоб по домам сиділи, коли всі на роботу їдуть.

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Принципово буду старатись їздити тролейбусом або пішачком ходити. В цьому підвищенні вагому роль ще грають копійки, ну дуже неудобно їх передавати. Раніше, коли проїзд був меншим 1 грн., то жменьку копійок взяв і передав, а тепер купюри і монети.... пілять ;)

Опубліковано
Принципово буду старатись їздити тролейбусом або пішачком ходити. В цьому підвищенні вагому роль ще грають копійки, ну дуже неудобно їх передавати. Раніше, коли проїзд був меншим 1 грн., то жменьку копійок взяв і передав, а тепер купюри і монети.... пілять ;)

вот проблема......у-у-у-у....езди на самокате....такое ощущение что у тя руки отвалятся если ты передаш гривну и еще 50 копеек......может тебе еще и в туалет лень ходить....что за тема??? БРЕД!!!!закрывайте!

Опубліковано
Ну видно, шо, Викусика возят на машинке, и еще денюшку дают...;)

откуда ты интерессно смотришь, что тебе видно???

и я не думаю что те люди, которые ездили и платили деньги в маршрутках из-за 50 копеек начнут ходить пешком или кататься на тролейбасах......ну не сходите один или два раза на пиво....не помрёте.....и харош беднинькими прикидываться...надоело уже...

Опубліковано

Велік і фсіо, о чом ви паритесь ?

Купи гуано тіпа "Ардіса" за 600 грн, туди - назад на роботу =3 грн., =200 поїздкам В році приблизно 261 робочий день, за рік окупиться :) Але це якщо ви будете весь рік пересуватись на велосипеді лише дім-робота, а це просто не реально :) Тому і в цьому випадку заощадження.

Пару цифр. Відстань "Лучеськ" - "Цум" - приблизно 8-12 хв, за середньої швидкості 20-25 км.

"Цум"-"Автостанція №2"="Вокзал"-"Дпз"=15-20 хв за тої самої середньої швидкості, я її тримати по центральним вулицям набагато легше ніж самому на трасі. (відсутність сильного вітру, можні впасти на хвіст маршрутчіку чи тролейбусу.

Опубліковано

Victoria, спокійніше. Дай людям поплакатися.

Підвищення цін на проїз в маршрутках не обгрунтоване. Вірніше, підгрунтя зрозумілі, але... Витіснили дрібних перевізників і заломлюють ціни. Гади, що ж тут ще скажеш?

Прогулявся з роботи пішки. Було б трохи ближче - то й на роботу ходив би пішки. Хвилин 20 прогулятися зранку й ввечері було б класно, тим більше, що літо наближається.

Опубліковано
Принципово буду старатись їздити тролейбусом або пішачком ходити. В цьому підвищенні вагому роль ще грають копійки, ну дуже неудобно їх передавати. Раніше, коли проїзд був меншим 1 грн., то жменьку копійок взяв і передав, а тепер купюри і монети.... пілять :)

вот проблема......у-у-у-у....езди на самокате....такое ощущение что у тя руки отвалятся если ты передаш гривну и еще 50 копеек......может тебе еще и в туалет лень ходить....что за тема??? БРЕД!!!!закрывайте!

А ты бывала в ситуации, когда после работы, и после захода в супермаркет ты, на каблуках, с двумя пакетами и дамской сумочкой, кое-как втискиваешся в перемолненый салон, цепляешся одной ногой за ступеньку, а второй упираешся в дверь (шоб не выпасть), далее перекладываешь пакеты в одну руку (деньги надо найти) безуспешно роешься в бездонной сумочке в поисках дензнаков... и тут кто-то тебя стучит по плечу: "Девушка, передайте за двоих!", и ты, вежливо берешь собственный кошелёк в зубы.... и передаешь эти деньги, полбеды, если там бумажки, а бывавет и горсть мелочи.... ужасть...

В маршрутках должны быть кондуктора, обязательно. ИМХО

Опубліковано

а я сьогодні за 1 грн їхав,

як казав водій "сьогодні акція, кому як повезе, для кого є здача, а для когось не хватить"

особисто я не збираюсь покидати маршруки оскільки кожного дня на них проїжджаю 15,4 км в одну сторону а вечером стільки ж назад...

тобто виходить кілометр 10 коп = )

Опубліковано

Флеш-мобчик сьогодні люди зробили класний, я по старій звичці йшов додому пішки (15-20 хвилин) з роботи і наблюдав таку картину: тролейбуси забиті під зав'язку, маршрутки напівпусті, заняті тільки сидячі місця :) а народ чимчикує додому пішки :) стільки людей що йдуть через міст що за Там-Тамом ще не бачив, зазвичай на всьому мосту десь чоловік 10 набереться, а сьогодні щось незвично багато їх було :) . Але думаю що то ненадовго, звикнуть і будуть далі маршрутками їздити.

Хоча сам принципово пішки ходжу, якщо їду кудись їду то тролейбусом, маршрутками зрідка, коли вже терміново потрібно їхати :P

Опубліковано
Принципово буду старатись їздити тролейбусом або пішачком ходити. В цьому підвищенні вагому роль ще грають копійки, ну дуже неудобно їх передавати. Раніше, коли проїзд був меншим 1 грн., то жменьку копійок взяв і передав, а тепер купюри і монети.... пілять :angry2:

А ты бывала в ситуации, когда после работы, и после захода в супермаркет ты, на каблуках, с двумя пакетами и дамской сумочкой, кое-как втискиваешся в перемолненый салон, цепляешся одной ногой за ступеньку, а второй упираешся в дверь (шоб не выпасть), далее перекладываешь пакеты в одну руку (деньги надо найти) безуспешно роешься в бездонной сумочке в поисках дензнаков... и тут кто-то тебя стучит по плечу: "Девушка, передайте за двоих!", и ты, вежливо берешь собственный кошелёк в зубы.... и передаешь эти деньги, полбеды, если там бумажки, а бывавет и горсть мелочи.... ужасть...

В маршрутках должны быть кондуктора, обязательно. ИМХО

а чё ж не......канечно была....еще и на работе пьянка была ко всему этому....весело в маршрутках ездить...мы ко всему привыкаем....

Опубліковано
Як думаєтє, має право мер, брати плату з пенсіонерів за проїзд в тролейбусах? Наприклад з 7.00 до 9.00, шоб по домам сиділи, коли всі на роботу їдуть.

Це кстаті дОсить класна ідея! Зробити проїзд платним для пенсіонерів. Тоді електротранспорт позбавиться багатьох надоїдливих бабок, які тільки й катаються без толку. Знаю багатьох людей, які саме наявністю такого роду громадян аргументують свою відмову від тролейбусів.

Та все ж розумію, шо ця ідея на даний час просто не реальна.. Хоча в Росії зробили вже десь рік так. Спочатку старікі страшно возмущалися. та вже давно звикли до грошщової компенсації їхніх пільг. Таким шляхом і Україні треба йти! :angry2:

Опубліковано
Принципово буду старатись їздити тролейбусом або пішачком ходити. В цьому підвищенні вагому роль ще грають копійки, ну дуже неудобно їх передавати. Раніше, коли проїзд був меншим 1 грн., то жменьку копійок взяв і передав, а тепер купюри і монети.... пілять :angry2:

Ходить в туалет нам не лень, НО когда извините чужой хер предлагают подержать, потому что комуто лень при входе дать мани, то тут уж извините. Вот пример: (юмор тонкий прийдётся вам это представить себе)

Сижу в почти пустой маршрутке ,на третьем ряду от водилы (ВОЗЛЕ ОКНА) , впереди меня 2 ряда (по 2 кресла) ПУСТЫХ.

Захоит блондинка садится позади меня и говорит " ПЕРЕДАЙТЕ "

Я - говорю куда?

Она - (удивлённо) ---- Водителю.

.......дальше описывать наш разговор не буду ............

Опубліковано

Швидко ціни піднялись. Скоро в "Аверсі" має бути стаття по цьому поводу. Я думаю шо це пропорційно - дорожчають все, так шо і проїзд подорожчав. Кажуть шо 15 маршрут по 1 грн залишився, так як він має мале коло, бензину мало тратиться, так шо... хоча я неїздив ним пока.

Опубліковано
...Сижу в почти пустой маршрутке ,на третьем ряду от водилы (ВОЗЛЕ ОКНА) , впереди меня 2 ряда (по 2 кресла) ПУСТЫХ.

Захоит блондинка садится позади меня и говорит " ПЕРЕДАЙТЕ "

Я - говорю куда?

Она - (удивлённо) ---- Водителю.

.......дальше описывать наш разговор не буду ............

^_^:angry2::huh:

Опубліковано

Я тут теж недавно став безколісним (машинка в ремонті), такшо довелось сьоня відчути "радість" від подорожчання, бо грошей взяв з собою рівно на проїзд з роботи/на роботу + пачку сігарето.

Але приколов вираз морди ліца кондуктора, коли я дав їй 1 грн. Блін, я ж 100%, не перший за весь ранок хто не знав, що проїзд подорожчав. А вона за день так рожу накорчить, шо то буде нова професійна хвороба - синдром кондуктора-краба (то коли стереоскопічні окі з орбіт вилазють)

Добре завтра я вже на машинці ( а там бензини повний бак) :angry2:

Опубліковано

С точки зрения комфорта, машина для перемещений по городу - это конечно вещь, даааа...

А вот с финансовой точки зрения... кхм-кхм... :)

По теме: сегодня проехался в 2-ке. Назад топал пешком. 28 минут - путь с Киевской на 33-й, если сокращать :) Можно придумать быстрее. Буду думать.

PS: Не потому, что денег нет - они то как раз есть - просто из принципа (как и многие на этом форуме).

PPS: ...И все таки пора покупать байк :)

Опубліковано
и я не думаю что те люди, которые ездили и платили деньги в маршрутках из-за 50 копеек начнут ходить пешком или кататься на тролейбасах.не помрёте

Я начал ;)

......ну не сходите один или два раза на пиво...

лучше я один-два раза пройду пешком :)

В 27А проезд пока 1 грн (!) :) . ПАЗик с кондуктором. Выходит только БОГДАНами убыточно было возить пасажиров.

Опубліковано

Про тих хто передає гроші в пустих салонах, окрема розмова, тут треба виводити і розстрілювати. :D пару разів вже казав -"Встала і пішла заплатила"

А про платний проїзд для пенсіонерів в часи пік (хоча б зранку), це дуже класна ідея. це розгрузить тролейбуси, і народ не ломанеться в дорогі маршрутки, власники маршруток добре обламаються. Треба до мера це якось донести, чи депутата якого.

Опубліковано

Мер+депутати дуже зацікавлені в таких питаннях :D

Тільки встановили монополію на маршрутні перевезення, думаєш скоро будуть щось змінювати.

В безвихідній ситуації на перший погляд вибираємо маршрутку, є альтернативи - автобус, тролейбус, власне авто, вело і мототехніка, топтілкі. Погода завжди може наламати, не завжди є можливість перезутись, передітись (після пішої, вело прогулянки).

Щодо акцій протесту - вище про рух велосипедистів :)

той хто себе обмежує в пересувані на маршрутках - вже мовчки протестує, а потрібно діяти :) - Ходити пішком, купувати власне авто, мото вело техніку і економити свій час, гроші і накопичувати здоровя для зимових поїздок в маршрутках.

Опубліковано

Це все покищо цвіточкі, ягідкі попереду, всі маршрути в місті зав"язані на кількох людях(прізвищ не називатиму зі зрозумілих причин), більшість з пасажирів поняття не має хто перевізик і кому вони платять гроші. Звикайте, це монополія, картель, вони диктуватимуть ціни і всі змушені будуть кататись за такими цінами як схочуть вони... І ніякі міськради не стануть на заваді....

Опубліковано

Власною тачкою все одно набагато дорожче, а ті хлопаки які їздять на трьохлітрових і більше, взагалі жопа. Середній розхід по місту в районі 10л/100км. Вартість дизеля 5,6-5,8 грн/л. Тепер нескладно підрахувати в кого на якій відстані робота і оприділити різницю. Самому подобається думка почати ходити пішки, коли заливаєш в бак до повного і платиш 400грн :D

На байку трохи стрьомно, бо на їхні переміщення дивлюсь з водійського крісла і по-перше бачу як вони їздять, по-друге, як народ гасає на батьківських тачках.

Опубліковано
Хоча сам принципово пішки ходжу, якщо їду кудись їду то тролейбусом, маршрутками зрідка, коли вже терміново потрібно їхати :D

стопудова,

раньше хоть вышел, и бац маршрутка,

а стоять ждать 20 мин, чтобы проехать 15 мин - да ну нафиг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...