Перейти до змісту

Wordpress - шукаю вчителя.

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно провести навчання по створенню сайтів на базі CMS Wordpress. Цікавить - налаштування безпеки, меню, віджети, створення правильної структури під SEO. Такий собі швидкий курс молодого бійця. Готовий платити погодинно. 

Опубліковано

Я не зовсім дубовий в цьому питанні. Колись програмував - Pascal, C, Assembler. Стикнувся з тим, що самостійне вивчення займає забагато часу та допускаю багато помилок. Щоб прискорити навчання вирішив заплатити людині досвідченій в цьому питанні - можливо так менше граблів назбираю. Сайт хочу написати для себе (+ копії на інші мови).

Опубліковано
10 минут назад, gen552 сказал:

Чем видео курсы не устраивают?

ага, а потім за такими доробляти ті сайти.

Опубліковано

Вони йдуть по шаблону й не зовсім відповідають моїм потребам. Та й питання нема кому задати, щось уточнити. Хочу отримані знання відразу закріпити, адаптувати під себе. Ну знову ж час - на курси потрібно буде 1 година перегляду + 5 самостійного вивчення. Із вчителем це займе в рази менше.

Опубліковано
1 хвилина тому, sanbOK сказано:

ага, а потім за такими доробляти ті сайти.

Це також. Сайт для себе роблю, краще відразу зробити нормально.

Опубліковано
15 хвилин тому, Абдул-Хамид сказано:

Wordpress сам по собі не складний, є маса інфи, аби було бажання!

Те що є багато інфи не говорить про те, що вся вона якісна. Є люди, що вчать та пишуть уроки а є що роблять успішні сайти. Я хочу, щоб другі трохи повчили.

Без образ. Просто для себе хочу зробити якісний сайт - стоїть питання в різних ньюансах. Це все є десь на форумах, але шукати це все, пробувати буде коштувати не мало часу. Я хочу зекономити час заплативши за це (за коротке навчання) гроші. Я не є потенційним виробником гімносайтів, у мене є свій вузькоспеціалізований напрямок роботи. Сайт буде зроблено так чи інакше, з розумними людьми буде працювати краще відразу, а ні то в новому році його зроблять так як треба. Мені більш цікаво зробити його самому.

Опубліковано

На Wordpress якісний сайт зробити важко... як мінімум його потрібно наповнювати оригінальним контентом, корисними статтями і т.д.

Сам колись таким заморочувався, закинув... 

Для крутого сайту потрібно свою CMS писати, це вже рівень як на мене

Опубліковано
1 година тому, Абдул-Хамид сказано:

На Wordpress якісний сайт зробити важко... як мінімум його потрібно наповнювати оригінальним контентом, корисними статтями і т.д.

Сам колись таким заморочувався, закинув... 

Для крутого сайту потрібно свою CMS писати, це вже рівень як на мене

Якраз той випадок коли є можливість наповнити якісним контентом. Питання стоїть в правильному подані інформації - структурувати інформацію під можливості вордпреса. У вордпреса, під блог, одні із найкращих можливостей SEO оптимізації. Питання в тому, щоб правильно ці всі можливості використати. Не потрібно певно відразу робити самопис коли є можливість використати щось швидше. Коли піде трафік  - тоді вже про це думати, і то з ціллю оптимізації коду, щоб із сервака витягти все, що можна.

Опубліковано

Сайт на водпресі це адміністрування + програмування + дизайн + контент + просування.
Я впевнений, що для того щоб навчитись адмініструвати Вам не потрібен вчитель. Читаєте документацію https://codex.wordpress.org/Знакомство_с_WordPress задаєте питання http://ru.stackoverflow.com/questions/tagged/wordpress, набираєтесь досвіду.

Можете пробувати починати задавати конкретні питання в цьому форумі і поступово з’являться посилання на більш профільні матеріали.

Що стосується програмування. Тут вчитель з почасовою оплатою буде не вигідний, бо часу треба буде витратити дуже багато. І вордпрес складний буде для початку.

Що стосується дизайну. Тут або треба мати талант, або вивчати по шаблонах що правильно, що ні. Це окремий профіль і теж потребую багато часу.

Що стосується просування. З простими речами може розібратись будь яка людина. Складним речам теж треба буде довго вчитись.

Коротше. Шлях який ви обираєте - навчитись і зробити собі сайт, на мій погляд, забере набагато більше часу і грошей ніж замовити сайт. Важко буде для навчання знайти людину достатньо професійну в усіх напрямках. Простіше наймати для виконання робіт, отримувати результат і консультації.

Опубліковано
4 хвилин тому, vvkit сказано:

Сайт на водпресі це адміністрування + програмування + дизайн + контент + просування.
Я впевнений, що для того щоб навчитись адмініструвати Вам не потрібен вчитель. Читаєте документацію https://codex.wordpress.org/Знакомство_с_WordPress задаєте питання http://ru.stackoverflow.com/questions/tagged/wordpress, набираєтесь досвіду.

Можете пробувати починати задавати конкретні питання в цьому форумі і поступово з’являться посилання на більш профільні матеріали.

Що стосується програмування. Тут вчитель з почасовою оплатою буде не вигідний, бо часу треба буде витратити дуже багато. І вордпрес складний буде для початку.

Що стосується дизайну. Тут або треба мати талант, або вивчати по шаблонах що правильно, що ні. Це окремий профіль і теж потребую багато часу.

Що стосується просування. З простими речами може розібратись будь яка людина. Складним речам теж треба буде довго вчитись.

Коротше. Шлях який ви обираєте - навчитись і зробити собі сайт, на мій погляд, забере набагато більше часу і грошей ніж замовити сайт. Важко буде для навчання знайти людину достатньо професійну в усіх напрямках. Простіше наймати для виконання робіт, отримувати результат і консультації.

Та мене як би лише вордпрес цікавить, без програмування та дизайну. Є трохи вільного часу до Нового Року, хотів ефективно його використати. Сайт є кому написати - хочу сам розібратись, із досвідченою людиною це займе десяток годин, самостійно довше.

Опубліковано
1 minute ago, sergkots said:

Та мене як би лише вордпрес цікавить, без програмування та дизайну. Є трохи вільного часу до Нового Року, хотів ефективно його використати. Сайт є кому написати - хочу сам розібратись, із досвідченою людиною це займе десяток годин, самостійно довше.

Без програмування і дизайну залишається адміністрування та просування. Для цього потрібен вже встановлений екземпляр. Більше того, для вивчення просування потрібен хоча б якийсь контент. Це вже є?

Опубліковано

Тепер зрозуміліше людина з яким досвідом Вам потрібна. Якщо тут ніхто не відреагує, як варіант шукати на фріланс біржі і в режимі скайп конференції співпрацювати.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Так вам краще пройти курси якісь. Зараз велика кількість онлайнових крутих речей, а можна знайти і в реальному офісі з реальним ментором. Ось, наприклад, http://wezom.com.ua/kursy_php курси по веб-програмуванню, там і вордпресс вчать, сам проходив.

Опубліковано
On 13.12.2016 at 7:12 PM, sergkots said:

Просто для себе хочу зробити якісний сайт - стоїть питання в різних ньюансах.

мав таку мету, вже наполовину освоїв і зробив, потім бачу на найпростішому хостингу воно то 2 секунди завантажується то 15, то навіть коли робив у себе вебсервер, то менше 2 секунд не виходило, плюнув і роблю на чистому хмлі, а сторінку блога підвяжу на вордпресі, подумайте тричі, чи варто того, ВП дуже ресурсоємна цмс, часто бачу коли ресурс починає на ВП, а потім тільки додає серваки виділені, так функціоналу там багато, але код ніхто не оптимізує, такий собі лего з сумнівними перевагами. Тобто спочатку треба визначитись, порахувати хостинг і усе інше.

тестити відгук сайту краще https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

і відгук впливає на просування також

Опубліковано
1 година тому, Revolver сказано:

мав таку мету, вже наполовину освоїв і зробив, потім бачу на найпростішому хостингу воно то 2 секунди завантажується то 15, то навіть коли робив у себе вебсервер, то менше 2 секунд не виходило, плюнув і роблю на чистому хмлі, а сторінку блога підвяжу на вордпресі, подумайте тричі, чи варто того, ВП дуже ресурсоємна цмс, часто бачу коли ресурс починає на ВП, а потім тільки додає серваки виділені, так функціоналу там багато, але код ніхто не оптимізує, такий собі лего з сумнівними перевагами. Тобто спочатку треба визначитись, порахувати хостинг і усе інше.

тестити відгук сайту краще https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

і відгук впливає на просування також

Мені поки вистачає - відвідуваність не настільки велика. Далі буду бачити, при потребі теж певно так само зроблю.

• 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...