Перейти до змісту

ЛДТУ надали статус національного

"ALEX"

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А туалети там такі... національні :ohmy:
Спочатку туалетом навчіться користуватись і воду зливати, олімпійці, блін.

Для скептиків, у корпусі на вул. Софії Ковалевської цілком культурні туалети. Про львівську промовчу.

І взагалі як туалети впливають на рівень знань студентів і рівень викладання викладачів?

Опубліковано

Навчаюсь в ВНУ... вже пройшло трохи часу, як надали статус національного, але змін не відчув... чесно :ohmy:, а ні брешу, бачив новий надпис на головному корпусі "Волинський Національний Університет", а ще побачив нові тарифи на навчання...

PS: Привід напитись? -Так! Привід радіти? - хмм *задумався*.

Опубліковано
Вищий статус, нові розцінки, більші зарплати, більші хабарі...

Лише рівень знань випускників від того вищим не становиться.

однозначно!!!

Опубліковано
Навчаюсь в ВНУ... вже пройшло трохи часу, як надали статус національного, але змін не відчув... чесно :), а ні брешу, бачив новий надпис на головному корпусі "Волинський Національний Університет", а ще побачив нові тарифи на навчання...

PS: Привід напитись? -Так! Привід радіти? - хмм *задумався*.

.. я замітив.. преподи більш пафосні стали.. коли згадують про універ перед студентами і рештою людей на слові нАцІоНаЛьНыЙ а не державний роблять гордий вигляд ... а ще одягатися стали краще) ... хоча б я деякій частині із них більше мінімалки не дав би... взяти б Б*рцев*ча такого.. я був на більшій половині його пар ... однак резону туда ходити я відразу зрозумів що немає... присвятив свому предмету мабуть максимум за весь час в сумі хвилин так 50.. решта суцільні приколи/анекдоти і історії з часів його студенства в медінституті і роботи до університета.. з першої-другої пари сказав що можна до нього не приходити на пари... багатьох пар не було... кворум не збирався) ... був навіть кумедний випадок.. мали бути практичні.. так він зайшов і каже .. а чому вас так багато?) ... я на практичних теж тіки анекдоти буду розказувати)).. в кінці-кінців .. достроково поставив усім екзамен .... всім 5)... з іншої групи чомусь взяв ще й бабло ... протилежність йому - Петр*к О.І. .. класний як на мене ... я ще досі пам'ятаю його практичні з валеології.. правда з причудами він..))).. дехто - зрозуміє...)))

P.S. Предмет у пана Б*рцев*ча називався "Охорона праці" .. звісно, навіщо ж нам як майбутнім працівникам і, зокрема, трудягам держпідприємств і організацій знати свої права?).. це ж економічно загрозливо для держави) легше керувати тими, хто не знає своїх прав...

.. це далеко не все що є неідеальним у цьому виші.. причому хаб*рі беруть навіть при вже досить нормальній ЗП як для Луцька... я чув ніби у них простий препод має 2К з гаком віднедавна..

Опубліковано

Щось наш пан президент сильно розійшовся на освітній ниві. Позавчора (10 квітня) він на 20 хвилин заїхав у Київський національний університет ім. Тараса Шевченка і зняв його ректора (який працював на цій посаді вже 30 років). Вибори нового ректора відбудуться трохи згодом, а наразі університетом керує голова наглядової ради всім добре відомий пан Литвин.

Президент просив щоб комусь залік поставили, а йому відмовили?

Опубліковано

Скоріше за все що зміни у звязку з наданням нового статусу національного якщо і будуть, то ми, тобто студенти, це відчуємо нескоро... Простіше кажучи докорінно нічого не зміниться... Сьогодні спілкувався з деякимим викладачами, великого ентузіазму від тепер уже нового ЛНТУ ніхто не виявив, простіше кажучи всім якось "по барабану".

Опубліковано

Я б цьому університету дав би статус не національного,а ХАБАРНИЦЬКОГО !!! Їм,бидлам,все мало! Думаєте зараз менше брати будуть? Фіг там! Бабла не хватить все поздавати. Садить треба пів універа. Я його закінчив і добре знаю що там робиться і на якому рівні!

Опубліковано

на сайті ВНУ є інфа що збиралися на якийсь там шабаш Романюк, Коцан і ще ряд ВІП-персон.. і вони хочуть об*єднати ЛНТУ і ВНУ ... в нас у Луцьку тоді появиться мабуть універ-монополіст, який взагалі ціни на навчання буде робити ТАКІ, які захоче...

Опубліковано

Ціни вони й так узгоджують між собою. І поставлять такі, які вважатимуть за потрібне.

А на рахунок хабарів, то я не зовсім згоден з pmk. Так, посадити пару чоловік - то воно не завадило б.

За час навчання в ЛДТУ я не стикався з ситуцією, коли б хабаря вимагали. Завджи був вибір. Хоч - сам готуйся, шукай щось, роби й здавай. Не хочеш - заплати і отримаєш те саме з меншими зусиллями. Такого, що не заплатиш - не здасиш, не було ні разу за 5 років.

Так що, відвідуйте заняття, підтягуйте свій рівень знань, виконуйте завдання і менше буде нарікань на хабарництво. Так ж самі студенти та їхні батьки привчили до хабарів. Бо так простіше.

Опубліковано
Де таке є? Заходив на сайт не знайшов. Напиши посилання

http://vdu.edu.ua/ukr/news/482/ .. читай знизу там десь.. пару слів.. але конкретно.... об’єднання університетів під одним дахом для зміцнення науково-дослідної бази;

а нарахунок що і так домовлялися про ціни... звичайно мабуть мало місце... однак відсутність конкуренції ніколи ні до чого хорошого не призводила..)

Опубліковано
Ціни вони й так узгоджують між собою. І поставлять такі, які вважатимуть за потрібне.

А на рахунок хабарів, то я не зовсім згоден з pmk. Так, посадити пару чоловік - то воно не завадило б.

За час навчання в ЛДТУ я не стикався з ситуцією, коли б хабаря вимагали. Завджи був вибір. Хоч - сам готуйся, шукай щось, роби й здавай. Не хочеш - заплати і отримаєш те саме з меншими зусиллями. Такого, що не заплатиш - не здасиш, не було ні разу за 5 років.

Так що, відвідуйте заняття, підтягуйте свій рівень знань, виконуйте завдання і менше буде нарікань на хабарництво. Так ж самі студенти та їхні батьки привчили до хабарів. Бо так простіше.

Саня,а з таким ти не стикався? Викладач приходить на пару під градусом,дає якісь методички,каже читайте і уходить.На деякі пари зовсім не приходили,бо були зайняті.А потім,коли екзамен чи залік,питання:чому ви не готові? І як здати,якщо навіть самого основного не почув. Але й були такі,які прямо говорили що треба на кафедру,або писали цифри на листочку.(догадуєшся про що я?) Ще, якщо курсак ти купив не в нього,то на здачу можеш не надіятись і цифри прямо називалися. Тому що заочники для них це не студенти,а бабло ходяче!!!

там половина викладачів бикота кончена,яка зажралась конкретно.Пару прийшлось рамсанути і повір,помогло.

Така моя думка!

Опубліковано
Вищий статус, нові розцінки, більші зарплати, більші хабарі...

Лише рівень знань випускників від того вищим не становиться.

Треба вчитись проста а не пиз... на парах. Хто хоче той вивчиться, а хто не хоче той потім буде нарікати..

Опубліковано

ну це дивлячись на якій кафедрі ти вчився!

Опубліковано
Давай говорити інакше: "Ми це купили!". І ніяким боком не заслужили. На мою думку цей заклад заслуговує лише на "ПТУ"

Це 100%

страна безграмотная... поэтому педагоги нужны...

На рахунок того, що країна не грамотна я би посперечався би... Педагоги потрібні, але попит на них в кілька разів менший за пропозицію, що випускає ВДУ...

а ти великий статист шо так судиш? І крім того ВНУ не випускає не тільки педагогів.

І це моя нейтральна думка, так як вчився зовсім у іншому вузі, викладачі в якому були і з ВНУ і з ЛДТУ

Я б цьому університету дав би статус не національного,а ХАБАРНИЦЬКОГО !!! Їм,бидлам,все мало! Думаєте зараз менше брати будуть? Фіг там! Бабла не хватить все поздавати. Садить треба пів універа. Я його закінчив і добре знаю що там робиться і на якому рівні!

Згідний, на цьому я пересвідчився, коли здавали сесію викладачам ЛДТУ, до-речі у викладачів з ВНУ такого небуло!

Опубліковано
Саня,а з таким ти не стикався? Викладач приходить на пару під градусом,дає якісь методички,каже читайте і уходить.На деякі пари зовсім не приходили,бо були зайняті.А потім,коли екзамен чи залік,питання:чому ви не готові? І як здати,якщо навіть самого основного не почув. Але й були такі,які прямо говорили що треба на кафедру,або писали цифри на листочку.(догадуєшся про що я?) Ще, якщо курсак ти купив не в нього,то на здачу можеш не надіятись і цифри прямо називалися. Тому що заочники для них це не студенти,а бабло ходяче!!!

там половина викладачів бикота кончена,яка зажралась конкретно.Пару прийшлось рамсанути і повір,помогло.

Така моя думка!

Якщо курсак ти купив, то про яку здачу мова? Купи в нього - буде знижка. Було таке, що купляли курсаки, а потім екзамен й на халяву ставила.

Так, рівень викладання жадає бути кращим. З одного боку студенти не зацікавленні в тому, щоб вчитися. З іншого боку викладачі не зацікавлені якісно подавати матеріал, адже всерівно знають, що стараються вони в кращому випадку для двох-трьох чоловік з групи, а то й з усього потоку. Решта вже давно на все забила. Ходять на пари - мучаться, замість того, щоб займатися ділом. Кому музичку послухати, кому телехвоном погратися чи в асці посидіти. Кожному своє, аби не слухати що він там розпинається...

А потім нарікають.

Що ви зробили для того, щоб навчатися було краще?

Опубліковано
Що ви зробили для того, щоб навчатися було краще?
хай держава видасть всім студентам ноутбуки (і бажано свічі! )

а то каунтер на парах не цікаво грати двом-трьом :)

Опубліковано

Знаєте, хоча я вчусь у ВНУ, але цього не помічаю. Давайте не спорити за дрібниці, хто кращий, хто гірший, ОК?

Хоча я не прихильник совєцької системи, але на всю УРСР було 9 університетів з 142 вузів. Щоб бути університетом, треба було мати неабиякий рівень вимог, викладання і т.д.

Зараз поняття університет нівелювалося.

Тепер і поняття "національний" через такі "присвоєння" поступово нівелюється. Хоча і ВНУ, і ЛНТУ як були інститутами так і ними залишилися. Це моя особиста думка.

Цікава стаття про титули, статуси, звання, нагороди тощо:

http://h.ua/story/29295/

Опубліковано
хай держава видасть всім студентам ноутбуки (і бажано свічі! )

а то каунтер на парах не цікаво грати двом-трьом :(

Ну от вам і "примірний студент" (без образ, нікого образити не хочу) він на парах ще і в каунтер пограти встигає :D

ЩО вам заважає вчитись??? Викладачі??? Манера їх викладання??? Згідний що не всі викладачі гарно знають і викладають свої предмети, але ж це не заважає вам вчитись :angry2: . А причина в тому що ви не хочете вчитись тільки у вас самих, в тому що вам лінь, "впадло" (сорі за негарні слова) вчити "якусь хрєнотєнь" (знову сорі), а ти вивчи здай і забудь (правило ЗЗЗ заучив-здав-забув (колись інформатик розказав ^_^ )).

Чого я встигаю ходити кожен день на роботу, в університет тільки в суботу і на одну-дві пари посеред тижня і при цьому ще і здавати все навідмінно, а ви ні??? Ми чимось відрізняємось з вами? Ми що з різних гілок еволюції? :huh: Чи я просто щось нерозумію? ;)

Про корупцію: якщо знаєш здасиш в любому випадку, одиничні випадки давайте пропустимо, бо всі ми люди і всі ми знаємо що є "унікали" і серед викладачів, хабарництво породжено лінивими студентами ІМХО.

По темі: я наприклад, радий що мій університет отримав статус національного, диплом хоч якийсь солідніший чи що буде :) , а на рахунок який університет кращий скажу так: кожен університет вчить вчитись, якщо ж ні то це не університет ;)

Опубліковано

Цілком згоден з ALEX

хабарництво породжено лінивими студентами ІМХО.

а також їх батьками. В багатьох випадках вони самі спонукають до цього.

Чого я встигаю ходити кожен день на роботу, в університет тільки в суботу і на одну-дві пари посеред тижня і при цьому ще і здавати все навідмінно, а ви ні??? Ми чимось відрізняємось з вами? Ми що з різних гілок еволюції? Чи я просто щось нерозумію?

А за це окремий плюс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...