Andruha_gpz28 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 17:01 #26 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 17:01 http://www.gop.com.ua/ Тут вони живуть, гадюки. Кошмар просто. І таких прредставників молоді, які щодня мобілки красти ходять, як на роботу, повірте, немало.... А якщо ще й зброю.... Ні, не можна в цій країні зброю. Коли кожен третій ввечорі п"яний, і біля кожного бару ввечорі морди б"ють, уявіть що буде, якщо в таких громадян в кишенях будуть пістолети... При чому куля- дура. Від неї може постраждати і випадкова людина в радіусі 50-ти метрів, враховуючи те, що нетверезі чи наколоті (накурені, нанюхані....)озброєні придурки далеко не снайпери...
adebt Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 18:57 #27 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 18:57 а почему добропорядочный гражданин не может купить себе такуюже цяцю для самообороны? Тут ключове слово "самооборона". І кордон між самообороною і агресивним нападом мінімальний. Якщо мені не зраджує пам"ять (а краще було б якби Yarchik проконсультував по цьому питанню), то захищатися ти маєш право тільки тими самими засобами, з якими на тебе нападають. Тобто, якщо на тебе лізуть з кулаками, а ти відбивався ножем -- тебе скоріше всього посадять, якщо на тебе перли з фінкою, а ти шмальнув в ногу, то скоріше всього тебе посадять. Гопи дуже добре включають "дурачка" в мєнтовці, і їм зовсім неважко сказати, що це саме ви на них полізли з ножем, а він кулаками відбивався та ще й побої піде зніме Там здається ще є нюанс по відстані, з якої було зроблено постріл. Якщо відстань більша скількох там метрів (здається 3-4) то це вже розцінюється не як самооборона, а як озброєний напад на людину, що тягне за собою відповідні наслідки. Просто если гоп с огнестрельным то это уже не гоп, это уже рецедивист и последсвия уже для него не такие после вооруженного ограбления чем после обычно гоп-стопа. Рецедивист -- людина, яка має декілька судимостей по одній і тій самій статті, наприклад "гоп-стоп" (грабунок) або "гоп-стоп з пізд**ями" (грабунок з нанесення тілесних). А наявність зброї в придурка ніяким чином не робить його "РЦД" А взагалі є такий вислів: "Овца с пистолетом превращается не в волка, а в озверевшего барана" -- тобто якщо людина притягує до себе отакі "пріключєнія", то навіть якщо вона буде обвішана гранатами, її все одно пограбують Ну а дозвіл на вільний продаж вогнепальної зброї може призвести до цікавих наслідків, таких як стрілянина в школах (в тата цяцю вкрав), в громадському транспорті (ти мені, с*ка, на новий тухвєль наступив), масовий відстріл тещ по п"яні і т.ін.
Harddriver Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 19:55 #28 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 19:55 Ті Флоберти при самозахисті годяться хіба що для биття по морді рукояткою Там ДЕВ'ЯТЬ маленьких злих кульок. Коли "пашла жара" і все на нервах - гоп, навіть якщо він знає, що в тебе в руках - навряд чи полізе на рожон - так можна і всю обойму в рожу получить Потім можна підійти, і як казав Лука, пустить в ход рукоятку (а далі - ноги в руки, і шукай вітра в полі).
Luka Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 20:20 #29 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 20:20 по тобі стріляли чи бачив кого,по кому стріляли з такого пістолета ? Бачив, щупав руками, хірургічними інструментами, діставав І не раз. В стані алкогольного сп"яніння більшість описують це так: щось голосно хлопнуло, трохи запекло а потім побачив кров і звернувся до вас.
Andruha_gpz28 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 20:31 #30 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 20:31 Бачив, щупав руками, хірургічними інструментами, діставав І не раз. В стані алкогольного сп"яніння більшість описують це так: щось голосно хлопнуло, трохи запекло а потім побачив кров і звернувся до вас. Я собі уявляю, скільки це треба випити, щоб тільки трохи запекло !!! Хірургічними інструментами з таких пацієнтів кулі діставати напевне можна без анастезії ... Весела в тебе робота, друже.
mrZED Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 20:45 #31 Опубліковано 14 Квітня, 2008 в 20:45 В мене в знайомого тоже пульнули в ногу, то потім 2дні кульгав. Правда вистріл був десь з 3-4 метрів, але все ж казав боліло добре! Можу уявити, аби получити цілу обойму навіть в ногу, не кажучи вже про шось болючіше..
Zed Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 07:48 #32 Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 07:48 В нас зате легальна (поки-що) зброя (револьвери) під патрон Флоберта - калібр 4 мм., швидкість вильоту кулі - 220 м.сек. (в кращих моделей). У звичайної "воздушки" кприміром - 160. Хто знає, що таке постріл у ногу з пневматики та ще й "важкою" кулею - оцінить потенціал скорости без массы ничего не говорят. оценивается мощность в джоулях дульной энергии. к примеру переломки типа шайтан-весла хатсана имиеют около 20-25Дж энергии. Более дорогие и точные PCPсистемы 29-40. Это в калибре 4.5 и полноразмерные винтовки. для примера, с 5метров 30Дж ствол пробивает 2сантиметровую доску, или крошит череп годовалому свину. а пестики это несерьезно, там до 7-9 Дж энергии в лучшем случае До речі, їх ще "перестволити" теоретично можна, під 6 мм., як у Прибалтиці дозволено, або звідти привезти і не морочитись. Це вже справжня Доречi это уже статья за изготовление огнестрельного оружия
Harddriver Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 09:33 #33 Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 09:33 На жаль, пишу з роботи, де злий адмін побанив гугля, але навскідку - у Хатсана швидкість теж дето 200-220, масса кулі приблизно однакова, то де тут 7 Дж? А за перествол - це ще треба розбиратись, закон у нас звавжди був "як дишло". Просто не думаю, що в кожного ППС-ника в оці штангенциркуль - побачать - максимум відберуть. Аби не подумали, що в тебе під пахвою бойовий, і стріляти не почали
Luka Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 09:34 #34 Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 09:34 Гумова куля має від 28 до 50Дж, її площа в 5 разів більша. От це літом будь куди а зимою в ноги дійсно неприємно. Про обличчя, шию і "половиї органи" я взагалі мовчу- дуже ефективно, але потім "середні або важкі тілесні ушкодження"
Harddriver Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 10:40 #35 Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 10:40 Соррі, добрався до Гугля. Енергія Флоберта дійсно 7.5 Дж. Малувато Народ їх апгрейдить до 20-ти. досипаючи порохом по самі краї. Така кулька вже не пробиває тільки шкіру, а гарантовано застряє в вн. органах. Кримінал 100%, та й негуманно зовсім. Ще кримінал в тому, що Флоберт не зброя самозахисту, а "тренувальний засіб", і тягати його з собою заряженим неможна- як мінімум заберуть, як максимум - посидиш ніч в "обезянніку" а на ранок складуть протокол. Можу запропонувати ще одну ідею - антенна "куліковка" від ранцевих армійських радіостанцій Р-109 наприклад. В звертутому вигляді вільно вміщається в кишеню куртки, в "взведеному" являє собою щось середнє між арматуркою і хлистом. Що классно - насмерть не вб"є, але при попаданны по м"яким тканинам ушкодження будуть болючі. Також нею можна душити супротивника, чи зламати йому шийні хребці, на любітєля
Songoku Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 12:30 #36 Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 12:30 Зате маса хворих на голову дітей, які приносять в школу вогнепал і стріляють оточуючих. Це і зараз не проблема. Майже кожен підліток знає де батьки ховають валюту. Купити зараз автоматичну зброю не проблема. 1,5-2к зелені. І от ВАМ гарантованих 15-30 трупів і майже без травмованих. При пістолях не більше 5-10. В них травматизм нижчий. А от якщо ствол виддається після курсів, належним чином зберігається, постійно практична стрільба - то ніяких негативних моментів не буде. Навпаки, коли спустило колесо, а тут підїжає джип з хлопцями і дружину навіть захистити немає чим.... Я вже мовчу про прості ситуації коли до тебе чіпляються гопнегі Життя це джунглі СССР закінчився, коли всі були впевнені що людей не вбивають.
Zed Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 12:47 #37 Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 12:47 Зате маса хворих на голову дітей, які приносять в школу вогнепал і стріляють оточуючих. Це і зараз не проблема. Майже кожен підліток знає де батьки ховають валюту. Купити зараз автоматичну зброю не проблема. 1,5-2к зелені. І от ВАМ гарантованих 15-30 трупів і майже без травмованих. При пістолях не більше 5-10. В них травматизм нижчий. ага, готов дать личные 1,5К$, если покажешь как несовершеннолетний может легально купить АВТОМАТИЧЕСКОЕ огнестрельное оружие.
dimmon Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 13:23 #38 Опубліковано 15 Квітня, 2008 в 13:23 ага, готов дать личные 1,5К$, если покажешь как несовершеннолетний может легально купить АВТОМАТИЧЕСКОЕ огнестрельное оружие. Так если ему надо будет он и НЕлегально купит, а если у купит легально то никогда не будет его светить в разбоях.
vef Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 17:56 Автор #39 Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 17:56 А хто знає - чи можна десь знайти базу по угнаним телефонам? Сьогодні питав в знайомих ментів - кажуть що легально узнати чи телефон в розшуку можна тільки через офіційний запит в міськвідділ (і то якщо є на то причини - тіпа ти являєшся потерпілим).
sanbOK Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 18:19 #40 Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 18:19 А хто знає - чи можна десь знайти базу по угнаним телефонам? Сьогодні питав в знайомих ментів - кажуть що легально узнати чи телефон в розшуку можна тільки через офіційний запит в міськвідділ (і то якщо є на то причини - тіпа ти являєшся потерпілим).навряд така існує. просто половина а може і більшість людей коли в них уганяють телефон гривень за 300-400 не будуть заявляти в міліцію(бо ті просто незахочуть його шукати), хоча є такі випадки коли просять розшукати бо на сімці були важливі номери телефонів. і дотогож якщо робити таку базу потрібно щоб власник знав (або повідомив тим хто буде шукати) ІМЕІ апарата а далі діло техніки. Можна було б зробити сайт на якому розташовувати інфу по піжжених телефонах "тіпа ІМЕІ такий то телефон такий того хто приніс бити сильно" думаю всі зрозуміли що я хочу сказати.
Maggot Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 18:41 #41 Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 18:41 http://poshuk.mvs.gov/довго був на реконструкції і потім безслідно зник.Замкнуте коло: дзвониш кажеш я потерпілий у мну телефон вкрали.... - писали заяву? - угу -знач в розшуку, чого дзвонити питатися.а по дзвінку не будуть давати інформацію, якщо телефон такий було куплено, тим паче якщо ще й настрій поганий. І це при тому, що хто буде телефонувати і казати я купив телефон, провірте чи не крадений.... щоб його забрали і ніхто нікому не винен ніяких відшкодувань.
Songoku Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 06:33 #42 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 06:33 ага, готов дать личные 1,5К$, если покажешь как несовершеннолетний может легально купить АВТОМАТИЧЕСКОЕ огнестрельное оружие. Я не дилер. Знаю точно що в Києві їх порівняно тьма. Одну точку минулим літом задушили. В Львові теж є кілька точок.
sanbOK Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 09:09 #43 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 09:09 Хочу собі стрельку хай би валяласьможе колись і пригодилася б.
Forever Autumn Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 09:40 #44 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 09:40 Можу запропонувати ще одну ідею - антенна "куліковка" від ранцевих армійських радіостанцій Р-109 наприклад. В звертутому вигляді вільно вміщається в кишеню куртки, в "взведеному" являє собою щось середнє між арматуркою і хлистом. Що классно - насмерть не вб"є, але при попаданны по м"яким тканинам ушкодження будуть болючі. Також нею можна душити супротивника, чи зламати йому шийні хребці, на любітєля ууууу..презентуйте на 1ше травня, будь ласка
Forever Autumn Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 09:51 #45 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 09:51 мене дуже цікавить питання не стільки боротьби з такими, а уникнення того, щоб підростаюче покоління було таким же, як ВОНИ.ситуація позавчора. мій двір. година 8 вечора. черга до кіоску. 4 пацанята 13-14 років максимум, жіночка з дівчинкою років 6ти і я. пацаня одне нагло матюжиться і через кожні кілька секунд спльовує на землю біля себе (тобто біля самого кіоска). Хтось з його "банди" робить йому зауваження в жарт "НЕ плюйся!", яке він ігнорує мовчки. Далі роблю зауваження я (до уваги любителів доколупатися до слів: КУЛЬТУРНО роблю зауваження), на що мені те пацаня хамовито відгавкується і на завершення молвіт "я і вдома так плюю". ТИм часом жіночка з дівчинкою відходять, банда стоїть біля кіоска далі і граються м*ячиком, який відлітає і котиться за дівчинкою і її мамою (тіткою..), вона його легенько копає і він котиться ще далі. Те саме пацаня до дівчинки в догонку "АВЦА, ти шо сдєлала". ПРи мамі. Я йому знову роблю зауваження, але уже НЕКУЛЬТУРНЕ, на що те собаченя відгавкується, після чого совєршаєд проїзд мордою по вітрині кіоска з моєї подачі. і тільки тоді винно дивиться на мене і мовчить. Скажіть мені , люди добрі, невже до теперішнього підростаючого покоління не доходить поняття культури поведінки, поваги до старших??? (не думаю, що я виглядаю на 15 років, тим більше мама тієї дівчинки) і ЩО з цього виросте? Чи варто відразу брати лом і виходити до себе в двір, щоб не доживали??я в шоці
FKCX_half Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:10 #46 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:10 2 Forever AutumnДавай я угадаю - та женщина вдова или разведенка ?
Адміністратори serega Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:11 Адміністратори #47 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:11 Чи варто відразу брати лом і виходити до себе в двір, щоб не доживали??я в шоціВарто.
atoller Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:30 #48 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:30 Я також за нагайку. Поки не введеш "крутого" в стан шоку - він думає, що роги і "криша" - вічні.
Forever Autumn Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:35 #49 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 11:35 Я також за нагайку. Поки не введеш "крутого" в стан шоку - він думає, що роги і "криша" - вічні. а куди дивляться їх батьки?
Mondiale Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 13:54 #50 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 13:54 Я також за нагайку. Поки не введеш "крутого" в стан шоку - він думає, що роги і "криша" - вічні. а куди дивляться їх батьки? Батьки на роботі 23 години на добу Таке вже в нас суспільство сформувалось...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.