Перейти до змісту

Кому заважають кіоски на автовокзалі?

snouden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@Harvester в Києві їх руйнувати ще за довго до Москви почали, але тут так: там руйнують там нові будуються. Хоча хоч трохи порядку навели, а то бувало що до метро пройти важко було через торгашів. І з території метрополітену вже майже всюди їх прибрали.

Я тобі ще більшу таємницю із заговору проти кіосків скажу, в києві заборонили торгувати спиртним у кіосках, відтак більша частина їх закриється сама.

8 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

seolutsk, d.u.a.l. Буловладоботи детектед...

Я підозрюю що мінус тобі вліпили за набір слів в твоєму повідомленні, так як змістовно прочитати його дуже важко.

Опубліковано

Хто там дружить добре з гуглом і може витягнути з кеша рахуй компромат на Сиротинську.

коли в 14 році Крим зкомуніздили вона була там. в контакті на її сторінці була фотка з Криму де було написано (не дослівно) Крим.... був наш, а зараз ні. чи був український а став російським

Опубліковано
8 минут назад, Lisovic сказал:

там руйнують там нові будуються.

Прикро це, бескінечна історія получаєтся, кругообіг кіосків у природі :unsure:

Так ціна кіосків (а також моральні збитки) будуть закладуватись у ціну товарів. Зрештою покупцям прийдеться розплачуватись за все :(

Опубліковано
14 минуты назад, Lisovic сказал:

@Harvester в Києві їх руйнувати ще за довго до Москви почали, але тут так: там руйнують там нові будуються. Хоча хоч трохи порядку навели, а то бувало що до метро пройти важко було через торгашів. І з території метрополітену вже майже всюди їх прибрали.

Я тобі ще більшу таємницю із заговору проти кіосків скажу, в києві заборонили торгувати спиртним у кіосках, відтак більша частина їх закриється сама.

Я підозрюю що мінус тобі вліпили за набір слів в твоєму повідомленні, так як змістовно прочитати його дуже важко.

Більше 3 букв прочитати важко? Чи то коли Його Величність лають, треба робити стойку? Ок, ок.....

Don't Feed the Troll.jpg

Опубліковано
1 хвилина тому, Harvester сказано:

Прикро це, бескінечна історія получаєтся, кругообіг кіосків у природі :unsure:

Прикро те що цими кіосками "засране" місто, часто вигляд в них як в собачих будках, і навколо теж барадак, про те що ці кіоски ставлять в основному на маршрутах де великий потік людей і що це в свою чергу дуже ускладнює пересування там в час пік, я писав вище.

А те що одні зносять а інші будують, це через те що чиновники в КМДА і райадміністраціях мають з тих кіосків гроші, так як зазвичай ці кіоски або взагалі без документів, або документи видані неправомірно.

Опубліковано
3 годин тому, AgentSmith13 сказано:

seolutsk, d.u.a.l. Буловладоботи детектед...

твою писанину, крик душі важко читати.  Ти все вірно пишеш. Ніде немає справедливості. Ні в мера її не знайдеш, ні в суді. Бо продажні всі кругом.

То от закономірне питання виникає - шорабить?

3 годин тому, Harvester сказано:

Адже з кожним знесеним кіоском руйнується чиєсь життя.

Це точно. Мабуть це від бідності його поставили там!

А хороший продавець - ЗАВЖДИ знайде собі хазяїна роботу.

3 годин тому, Harvester сказано:

Згадайте - спочатку почали руйнувати магазини в Москві. Тепер наші перейняли цей досвід. :unsure:

ти приколовся?  Навпоти Порт Сіті зупинка, і знаєш що? Земля під нею приватна власність! Ага - слабо?  В нас навіть зупинку можна купити в місті!

І ти хочеш сказати, що всі, хто ставить кіоски бідні дуже да?  Забашляти за дозвіл за сам кіоск, за обладнання і т.д. Бідняки.

Опубліковано
Цитувати

Це точно. Мабуть це від бідності його поставили там!

Цитувати

хто ставить кіоски

Так ставить чи поставили?

Деякі кіоски там стоять як мінімум з кінця 90х, а це трошки інший час був якби. І люди продавали все щоб щось почати. І та єдина черепашка - все життя людини.

Опубліковано
5 часов назад, la20 сказал:

Хто там дружить добре з гуглом і може витягнути з кеша рахуй компромат на Сиротинську.

коли в 14 році Крим зкомуніздили вона була там. в контакті на її сторінці була фотка з Криму де було написано (не дослівно) Крим.... був наш, а зараз ні. чи був український а став російським

В Києві голова Благоустрою теж кримчанин.

Схоже росповсюджують свої методи на всю Україну :(
Раніше тільки в Криму таке практикувалось.

Опубліковано
8 годин тому, Harvester сказано:

В Києві голова Благоустрою теж кримчанин.

Схоже росповсюджують свої методи на всю Україну :(
Раніше тільки в Криму таке практикувалось.

Сиротинська не кримчанка, а корінна лучанка.

Опубліковано

Ну можу сказати так шо Сиротинська ще та людина, а чому зносять ну в мене таке враження що спорт лайф один пан добудував, треба землю під новий проект

Опубліковано
40 хвилин тому, СОАД сказано:

Ну можу сказати так шо Сиротинська ще та людина, а чому зносять ну в мене таке враження що спорт лайф один пан добудував, треба землю під новий проект

чув що дехто сильно обурюється, що не бере і що парєшать не виходить з нею. ХЗ чи правда.

Опубліковано
11 минуту назад, la20 сказал:

чув що дехто сильно обурюється, що не бере і що парєшать не виходить з нею. ХЗ чи правда.

мені як би побаку) я з нею б і нічого не рішав)

просто людина яка працювала юристом в відділі реклами) і тут з бухти-барахти начальниця)) 

Опубліковано
1 хвилина тому, СОАД сказано:

мені як би побаку) я з нею б і нічого не рішав)

просто людина яка працювала юристом в відділі реклами) і тут з бухти-барахти начальниця)) 

ну з цього багато хто прифігів

Опубліковано
Только что, la20 сказал:

ну з цього багато хто прифігів

ну так я вважаю що вона посто чистить комусь місце, просто так таких не ставлять) 

а то шо вона там говорить то тай говорить) не було б біль муніципалів норм поліцаїв фіг би вони щось демонтували

Опубліковано

так, але траванутись можна як хочеш, можна підцепити глиста якогось, можна підцепити якусь хворобу, і так далі, яка проявиться через пів року рік, і то так з ненацька.

в нас в Луцьку я ніде не бачив щоб були якісь стандарти на норми в закладах харчування, хожу туди в надії що хтось всетаки слідкує за якістю харчів, та за тим щоб працювати не хворі працівники, але надія то таке, треба щоб були реально закриття закладів, тоді буде толк, прийшли перевірили, взяли в працвників всіх аналізи, і так далі, от такі рейди потрібно робити.

так само, нема в перукарнях стерилізаторів які дійсно вбивають мікроби, закрити нафіг, або відкрити фірму яка б заямалась стерілізацією інструменту, так толковий стерилізатор коштує мінімум 50 тисяч гривень, але нехай манікюр наприклад буде коштувати дорого, але повірте лікування потім обійдеться ще дорожче - це моя особиста думка, так само й заклади харчування, та й магазмнів де продається приготовлена їжа це теж стосується, дорчеі в Києві є мережа Новус, так колись (не знаю як зараз), то там викидали всю продукцію яка готувалась на їхній кухні не продалася за день, і було заборонено працівникам брати додому.

Опубліковано

Зробив для себе висновок, що це частина гібридної війни проти України :(

Цитата

Апелюючи до емоцій, користуючись невіглаством одних українців та толерантністю інших, опираючись на підзаконні акти, недолугість законодавства та українську жабу, державним бюрократичним апаратом в Україні проводиться повномасштабна економічна диверсія 

http://minarchism.com.ua/krasota-vimagaye-zhertv/ #минархизм

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...