Basil Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:04 #1 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:04 Цитувати Сергій Шараєвський добавил 7 фото и видео. 22 ч · Ось таку картину зафіксував у лісі неподалік села Гайове Ківерцівського району (де була ракетні частина). В принципі, таке часто можна зустріти. Але є один момент. Серед сміття є чеки зі Львова (магазин). Де вони там взялися? Також упаковка з МакДональдза теж натякає на місто Лева. Бо не схоже, щоб у Гайовому, Озері, Ківерцях чи Луцьку можна було поїсти у такому фаст-фуді, по причині його відсутності. Звісно, я не можу стверджувати, але просто підозрюю, що львівське сміття осіло у волинському лісі. А це може пахнути скандалом.
Юріч Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:28 #2 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:28 Пахнути скандалом? Та те сміття львівське вже як з два тижня мінімум по всій Україні розвозять... Тільки на що вони надіяться, все сміття вивезти з проблемної свалки? Тільки ненависть інших областей накличуть на себе такими діями...
Basil Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:34 Автор #3 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:34 6 хвилин тому, Юріч сказано: Тільки на що вони надіяться, все сміття вивезти з проблемної свалки? Тільки ненависть інших областей накличуть на себе такими діями... нифіга не буде.... проковтнемо...
flashmax Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:47 #4 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 12:47 не факт що правда, може чорній піар садовий багатьом як кістка в горлі тай везти було ближче на заброди
Roma Fur Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 13:25 #5 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 13:25 добре, що не було чеків з магазинів Мадрида чи Парижа, бо автор знахідки "роздув" би міжнародний скандал. Як на мене, то ці чеки і стаканчик, аж ніяк не свідчать про те, що сміття зі Львова
Savage Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 13:45 #6 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 13:45 58 минут назад, flashmax сказал: не факт що правда, може чорній піар садовий багатьом як кістка в горлі тай везти було ближче на заброди Враховуючи, що Садовий возив сміття Львова в Дніпро і Миколаїв, навряд чи для нього знайоме поняття "ближче" . А якщо серйозно, я думаю, Садовий має певну долю в "сміттєвому" бізнесі. Тому він те сміття буде возити хоч в Аргентину, аби не віддати цей бізнес іншим людям чи компаніям.
flashmax Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 13:53 #7 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 13:53 6 хвилин тому, Savage сказано: Враховуючи, що Садовий возив сміття Львова в Дніпро і Миколаїв, навряд чи для нього знайоме поняття "ближче" . А якщо серйозно, я думаю, Садовий має певну долю в "сміттєвому" бізнесі. Тому він те сміття буде возити хоч в Аргентину, аби не віддати цей бізнес іншим людям чи компаніям. все одно, є де ближче скинути тай кучка мала, навряд чи так мало везли би з Львова
Lisovic Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 19:13 #8 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 19:13 Видать нема куда скидувать, на минулому тижні таку ж кучу виявили в заповіднику на Житомирщині http://day.kyiv.ua/ru/news/131016-lvovskiy-musor-obnaruzhili-v-zapovednike-na-zhitomirshchine
flashmax Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 20:41 #9 Опубліковано 16 Жовтня, 2016 в 20:41 1 година тому, Lisovic сказано: Видать нема куда скидувать, на минулому тижні таку ж кучу виявили в заповіднику на Житомирщині http://day.kyiv.ua/ru/news/131016-lvovskiy-musor-obnaruzhili-v-zapovednike-na-zhitomirshchine Цитувати Водитель не остановился, а записать номера они не успели. щось тут нечисто....
MACCEN Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:00 #10 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:00 так у Львові крутий мер Садовий, невже не може такі питання вирішити, та й львівяни так "несуть" своє місто як саме культурне в Україні, і супер класне місто, а от неможуть подбати про елементарне, взагалі треба таке присікати, ловити такі автівки й конфісковувати в користь наших муніципальних служб - користі буде більше, може не будуть сувати нам свої гімняшки. Львів це ж мекка програмістів, та інноваторів - так телевізор постійно промиває мізки на чолі з їхнім мером, а от не можуть зі сміттям справитись і підсипають його всім кому можна, краще б меру під його хату скидали може б шевелився швидше.
Ko3bMa Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:10 #11 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:10 6 minutes ago, MACCEN said: так у Львові крутий мер Садовий Зате які гарні банери, а ще няшка Грішин Семенченко Reveal hidden contents Hide
MACCEN Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:49 #12 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:49 кстаті до мера нема претензій напевно, в нього ж партія називається "самопоміч" тіпа сам собі допомагай, "спасение утопающих, дело рук самих утопающих", який хитрий дядько і не підкопаєшся
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.