Перейти до змісту

У Ківерцівському районі виявили львівське сміття

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

14717056_1317617621582905_1310747539519214713734_1317617628249571_5514498806792814670742_1317617781582889_65060705756398

Цитувати

Ось таку картину зафіксував у лісі неподалік села Гайове Ківерцівського району (де була ракетні частина). В принципі, таке часто можна зустріти. Але є один момент.

Серед сміття є чеки зі Львова (магазин). Де вони там взялися? Також упаковка з МакДональдза теж натякає на місто Лева. Бо не схоже, щоб у Гайовому, Озері, Ківерцях чи Луцьку можна було поїсти у такому фаст-фуді, по причині його відсутності.

Звісно, я не можу стверджувати, але просто підозрюю, що львівське сміття осіло у волинському лісі. А це може пахнути скандалом.

Опубліковано

Пахнути скандалом? Та те сміття львівське вже як з два тижня мінімум по всій Україні розвозять... Тільки на що вони надіяться, все сміття вивезти з проблемної свалки? Тільки ненависть інших областей накличуть на себе такими діями...

Опубліковано
6 хвилин тому, Юріч сказано:

Тільки на що вони надіяться, все сміття вивезти з проблемної свалки? Тільки ненависть інших областей накличуть на себе такими діями...

нифіга не буде.... проковтнемо...

Опубліковано

не факт що правда, може чорній піар

садовий багатьом як кістка в горлі

тай везти було ближче на заброди

Опубліковано

добре, що не було чеків з магазинів Мадрида чи Парижа, бо автор знахідки "роздув" би міжнародний скандал.

Як на мене, то ці чеки і стаканчик, аж ніяк не свідчать про те, що сміття зі Львова

Опубліковано
58 минут назад, flashmax сказал:

не факт що правда, може чорній піар

садовий багатьом як кістка в горлі

тай везти було ближче на заброди

Враховуючи, що Садовий возив сміття Львова в Дніпро і Миколаїв, навряд чи для нього знайоме поняття "ближче" :).

А якщо серйозно, я думаю, Садовий має певну долю в "сміттєвому" бізнесі. Тому він те сміття буде возити хоч в Аргентину, аби не віддати цей бізнес іншим людям чи компаніям.  

Опубліковано
6 хвилин тому, Savage сказано:

Враховуючи, що Садовий возив сміття Львова в Дніпро і Миколаїв, навряд чи для нього знайоме поняття "ближче" :).

А якщо серйозно, я думаю, Садовий має певну долю в "сміттєвому" бізнесі. Тому він те сміття буде возити хоч в Аргентину, аби не віддати цей бізнес іншим людям чи компаніям.  

все одно, є де ближче скинути

тай кучка мала, навряд чи так мало везли би з Львова

Опубліковано

Видать нема куда скидувать, на минулому тижні таку ж кучу виявили в заповіднику на Житомирщині http://day.kyiv.ua/ru/news/131016-lvovskiy-musor-obnaruzhili-v-zapovednike-na-zhitomirshchine

Опубліковано
1 година тому, Lisovic сказано:

Видать нема куда скидувать, на минулому тижні таку ж кучу виявили в заповіднику на Житомирщині http://day.kyiv.ua/ru/news/131016-lvovskiy-musor-obnaruzhili-v-zapovednike-na-zhitomirshchine

Цитувати

Водитель не остановился, а записать номера они не успели.

щось тут нечисто....

Опубліковано

так у Львові крутий мер Садовий, невже не може такі питання вирішити, та й львівяни так "несуть" своє місто як саме культурне в Україні, і супер класне місто, а от неможуть подбати про елементарне, взагалі треба таке присікати, ловити такі автівки й конфісковувати в користь наших муніципальних служб - користі буде більше, може не будуть сувати нам свої гімняшки.

Львів це ж мекка програмістів, та інноваторів - так телевізор постійно промиває мізки на чолі з їхнім мером, а от не можуть зі сміттям справитись і підсипають його всім кому можна, краще б меру під його хату скидали може б шевелився швидше.

Опубліковано
6 minutes ago, MACCEN said:

так у Львові крутий мер Садовий

Зате які гарні банери, а ще няшка Грішин Семенченко

Reveal hidden contents  

%D0%A0%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%

Hide  
Опубліковано

кстаті до мера нема претензій напевно, в нього ж партія називається "самопоміч" тіпа сам собі допомагай, "спасение утопающих, дело рук самих утопающих", який хитрий дядько :) і не підкопаєшся

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...