Перейти до змісту

потрібно обрізати газову трубу

NeoN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне є труба, по якій подається газ. Потрібно вкоротити і нарізати різьбу, щоб вкрутити кран для перекриття газу. Хто може зробити таке діло або знає до кого звернутися?

Опубліковано

це роблять ВИКЛЮЧНО газовщики. Викликати - пояснити ситуацію.

За все інша, самовільне втручання - штрафи такі.. .

Опубліковано

а в чому різниця хто зробить, мені якусь відповідну бумажку дадуть? думаю ні... отже чим доказати що робила не газова служба? і думаю Вася пупкін не полізе, буде робити людина в тій сфері.

ПС, хоча я вже дзвонив до одного,(працює в газовій службі), сказав робота мелочна, відріж болгаркою, тряпку запхни, плашкою різьбу, і кран на неі, чому людей турбуєш... зараз і так роботи валом. От і думаю тепер... 

Опубліковано
10 хвилин тому, NeoN сказано:

ПС, хоча я вже дзвонив до одного,(працює в газовій службі), сказав робота мелочна, відріж болгаркою, тряпку запхни, плашкою різьбу, і кран на неі, чому людей турбуєш... зараз і так роботи валом. От і думаю тепер... 

:huh::blink::ohmy:мдааа..... ото порадив.

Опубліковано
36 хвилин тому, NeoN сказано:

а в чому різниця хто зробить, мені якусь відповідну бумажку дадуть?

Дадуть.

Але єслі шо - то ти не будеш крайній!

Я хотів просто шланг поставити (переставляв стару плитку в радянському домі, ) замість жорсткої стальної труби.

Викликав газовщика. Приїхали - перекрили. Відкрутили трубу - поставили шланг. перевірили чи немає утєчки, дали папірця, я заплатив гроші.

У разі чого - твої похорони буде кому оплатити?

Опубліковано

в принципі робота дійсно нескладна. Болгаркою я б не різав (просто не ризикнув би, але газовики ріжуть), а от ножовкою можна. І різьбу накрутити. Але ж питання ТС-ра - ХТО може таке зробити... Їдь до газовиків, на Львівську, знайди будь-якого майстра і переговори.

Можеш просто постояти біля воріт, вони годині в 9-й, здається, починають роз'їжджатися. Перепиняєш їх (робочу машину з бригадою видно, зрозумієш) і домовляєшся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...