Перейти до змісту

З під варти втік злочинець

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

ха, класний і простий сценарій

я думав затриманих не залишають на одинці в "несекюрних" приміщеннях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як взнав.. я просто прозрів від того, що почув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, вирвана чека на підлозі туалету. 

Цікаво, як злочинець, тримаючи в руці гранату без чеки, а другою пістолет, умудрився розрахуватися з таксистом (за інформацією власкора). 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим шию вскрив? Це ж клініка..... сам собі заподіяв шкоду. Хворий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Lexx_Giant сказано:

Я як взнав.. я просто прозрів від того, що почув.

наша поліція як діти, вчаться на своїх помилках :(

і.... як би то сказати, занадто "обережно працюють" щоб не нашкодити репутації

а "підараси_із_маскви" цим безсовісно користуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Хм, вирвана чека на підлозі туалету. 

Цікаво, як злочинець, тримаючи в руці гранату без чеки, а другою пістолет, умудрився розрахуватися з таксистом (за інформацією власкора). 

Попросив потримати когось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

наша поліція як діти, вчаться на своїх помилках :(

і.... як би то сказати, занадто "обережно працюють" щоб не нашкодити репутації

а "підараси_із_маскви" цим безсовісно користуються

Це не патрульні. Його супроводжували (мали принаймі супроводжувати) досвідчені конвоїри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, alexvvv сказал:

Попросив потримати когось?

Думаю, граната була не бойова, бо викинув би її без чеки нах ще по дорозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минуты назад, vetalforever сказал:

А чим шию вскрив? Це ж клініка..... сам собі заподіяв шкоду. Хворий!

Вскрив шию ще в СІЗО. Там все було продумано... 

Вскрив, попав в лікарню, там лишили ствол і гранату, друшляки продрушляли, озброївся, взяв в заручники (які заручники, він по ходу не збирався себе підривати???), сів в таксі з ними і звалив на вул 8 Березня, РОЗРАХУВАВСЯ з таксистом і розчинився в просторі..))))

Картина маслом. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всмислі чим вскрився в сізо? Лезом, ногтями? Якось він щось проніс?

Він тепер точно не в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заїзджав в місто з одної сторони всі машини оглядаються при виїзді та показується фото... виїзджав з міста іншою стороною стоять "лебеді" між собой спікуються, хіхікають повз них табір циган на 1одному велосипеді можна вивезти і їм пох...  так що все було добре сплановане звідкі їм було знати що його повезуть в лікарню? та чому саме в транпункт можливо лікарі могли приїхати на місце...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І справді голівудська історія. Особливо, якщо зважити на те, що шию йому тре було порізати так, щоб його все ж відвезли в травмпункт, але не госпіталізували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Dtox сказано:

звідкі їм було знати що його повезуть в лікарню? та чому саме в транпункт можливо лікарі могли приїхати на місце...

Все просто: в випадку подібних травм( порізана шия), везуть тільки в лікарню.Швидка допомога, не польовий шпиталь, не зашиває в польових умовах. тому, все і відбулося за таким сценарієм Одне зрозуміло, дядько не простий п'яний "лошок".  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У ДПтС спростовують інформацію щодо втечі ув’язненого з Луцького СІЗО

Цитувати
16 вересня 2016 року на веб-сторінці інформаційного агентства «Волинські новини» та інших Інтернет-виданнь викладено інформацію під заголовком «З Луцького СІЗО втік затриманий, взявши заручників», в якій вказано, що вночі 16 вересня з Луцького слідчого ізолятора втік ув’язнений, взявши при цьому у заручники двох правоохоронців.

Ця інформація не відповідає дійсності – заявляють у ДПтС України у Волинській області.

Ув’язнений Г. дійсно утримувався в Луцькому слідчому ізоляторі з 18.04.2016 року за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 та ч. 1 ст. 263 КК України.

Разом з тим, 12.09.2016 року ув’язнений Г. був конвойований з Луцького слідчого ізолятора працівниками Луцького ВП ГУНП у Волинській області до ізолятора тимчасового тримання Луцького ВП ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій та з цього часу в Луцькому слідчому ізоляторі не утримувався.

Інформація про намір вчинити втечу з-під варти ув’язненого Г. до працівників Луцького слідчого ізолятора не надходила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дело було так.

Faz3AFRgXXU.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що цікавого?

Заголовки наші журналісти пишуть дебільні і спростувати їх легко. з Ізолятора не втікав? Не втікав! А результат то... вязень на свободі.!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Lexx_Giant сказал:

РОЗРАХУВАВСЯ з таксистом

наскільки мені відомо в сізо забирають все а тут  "... візьми з собою в лікарню купиш бінтіка з зеночкою" в лікарні є камери невже нема відео?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Разом з тим, 12.09.2016 року ув’язнений Г. був конвойований з Луцького слідчого ізолятора працівниками Луцького ВП ГУНП у Волинській області до ізолятора тимчасового тримання Луцького ВП ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій та з цього часу в Луцькому слідчому ізоляторі не утримувався. "

Міраж, галюцинація))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво за що був увязнений? утік скільки руху, погоні, перехвати, стрілянина... тут читаючи новинии в людей викрадали тисячі і навіть мільони но щось такого блокбастеру небуло<_<  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один цікавий момент: яким чином (коли і через кого) він передав/або передали йому "маляву" з детальним планом втечі? Опера, слідак, працівники СІЗО/ІТТ, адвокат? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Cherman сказано:

Блджад, утік прямо біля мого будинка.:blink:

Думаєш він там у підвалі сидить?

Він тієї ж ночі чухнув кудись. понту його зараз шукати ? Піздно уже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це якесь шапіто а не поліція... як на мене перевірити туалет перед запуском його туди - елементарна процедура. Ще дуже цікаво, яким чином він повідомив браткам шоб ті йому в урну подарунки підсипали саме в той потрібний час. З таким цирком я навіть не здивуюсь якшо вони були підсипані в момент поки цього Руслана оглядали/зашивали в сусідньому кабінеті.

п.с. втік в 2 ночі а нагнали стадо нацгвардії в 7:30 ранку на 8 березня. Та за 5 годин він вже десь за києвом може спокійно попивать кофейок з сігарой і посміхаючись читати волиньнюс  

*рука_ліцо*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Dtox сказано:

цікаво за що був увязнений? утік скільки руху, погоні, перехвати, стрілянина... тут читаючи новинии в людей викрадали тисячі і навіть мільони но щось такого блокбастеру небуло<_<  

Нічний «бойовик» у Луцьку: втік з-під варти з пістолетом і гранатою, взяв поліцейських у заручники

" До речі, раніше у ІТТ чоловік потрапив через те, що поліція затримала його за зберігання зброї і вибухівки.  " (с)

Якось так)))) Відносно, як Ви пишете, блокбастеру... Так " об**рались  же, тре ж якось "відмити" свою "репутацію))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...